AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Explozii la Kiev - atac cu drone kamikaze (VIDEO)

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Explozii la Kiev – atac cu drone kamikaze (VIDEO)

(sursa foto: captură video Twitter)

Mai multe explozii au fost auzite luni dimineață în capitala Ucrainei. În oraș au răsunat alarmele de raid aerian.

Cel puțin trei explozii au fost auzite în Kiev, transmite BBC. Atacurile au fost de la așa-numitele drone kamikaze, a anunțat Andriy Yermak, șeful biroului președintelui Zelenski.

Clădiri rezidențiale din zona centrală Shevchenkivskyi au fost avariate – a anunțat primarul Vitali Klitschko. Edilul a avertizat locuitorii să rămână în adăposturi.

Exploziile, la o săptămână de la atacul cu rachete rusești

Totul s-a întâmplat la o săptămână după ce capitala a fost lovită de mai multe rachete rusești, la o oră de vârf, atac ce s-a soldat cu 19 morți.

Mai multe orașe din Ucraina au fost bombardate, lunea trecută, inclusiv capitala Kiev, la două zile după explozia de pe podul din Crimeea. Vladimir Putin a confirmat lovituri masive asupra infrastructurii energetice, militare și de comunicații din Ucraina, ca represalii la distrugerea parțială a podului din Crimeea. Citiți mai multe AICI: RĂZBOI ÎN UCRAINA. Rusia se răzbună pentru podul din Crimeea: Kiev, Odesa, Nikolaev, Dnipro, Liov și alte orașe, BOMBARDATE MASIV! / Zelenski, evacuat într-un buncăr! – FOTO&VIDEO

Citiți și:

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Bombardamentele continuă asupra Harkovului: 10 morți și 35 de răniți / Explozii puternice la Kiev și Liov – VIDEO

author avatar
Andrei Coman
224 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger