AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. NEWS-ALERT: oficiali de rang înalt de la Kremlin negociază...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. NEWS-ALERT: oficiali de rang înalt de la Kremlin negociază pacea pe la spatele lui Putin!

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Elitele Kremlinului negociază pacea pe la spatele lui Putin / Foto: printscreen

Oficiali de rang înalt și membri ai elitei președintelui Vladimir Putin ar fi intrat în „panică” și vor să negocieze încheierea războiului sângeros din Ucraina, spun experții.

Un oficial de rang înalt de la Kremlin a abordat în secret Occidentul pentru a ajuta la încheierea invaziei din Ucraina. Acest membru secret al elitei lui Vladimir Putin ar fi dezvăluit că Kremlinul este în panică și disperat că acest război sângeros și costisitor trebuie să ia sfârșit.

Contacte CIA sau diplomați occidentali

Afirmații uimitoare despre această mișcare au fost făcute într-un raport distribuit agențiilor de informații occidentale, scrie Daily Mirror. Se crede că ofițerii de rang înalt și oficialii apropiați lui Putin sunt alarmați de sancțiunile occidentale usturătoare și de consecințele războiului asupra economiei.

Unele figuri de la Kremlin sunt, de asemenea, îngrijorate de riscurile din ce în ce mai alarmante care sunt asumate, cum ar fi luptele de la centrala nucleară Zaporojie din Ucraina.

Este probabil ca demersul să fi fost făcut către contacte CIA sau diplomați occidentali, „pe la spatele lui Putin”. Potrivit sursei citate „raportul de situație” care a fost dezvăluit este luat în serios de agențiile de informații.

Documentul spune: „Un reprezentant al cercului intim al lui Putin a trimis un semnal Occidentului cu privire la dorința de a negocia. Starea de spirit a elitei de la Kremlin este de panică”.

„Pilonul” misterios al regimului

Afirmațiile uimitoare continuă prin a-l cataloga pe oficialul de la Kremlin drept „unul dintre pilonii regimului”. Acesta, la fel ca și alți apropiați din jurul lui Putin, ar fi în mare pericol dacă i s-ar dezvălui identitatea, liderul de la Kremlin procedând deja la mai multe epurări, inclusiv din rândurile comandanților militari și spionilor de rang înalt.

Unii chiar au dispărut sau s-au îmbolnăvit în mod misterios. O sursă diplomatică ucraineană de rang înalt a declarat pentru Daily Mirror: „Dacă cineva apropiat de Putin a făcut deja propuneri, nu ar fi o surpriză”.

„Se întâmplă adesea, așa cum s-a întâmplat în ultimele etape ale celui de-al Doilea Război Mondial, ca oficialii unei părți îngrijorate de viitorul ei să facă asemenea demersuri”.

„Mulți dintre membrii elitei de la Kremlin sunt familiarizați cu viața în Occident, au avut copii la universități occidentale și au trăit în afara Rusiei”. „Ei știu că există o viață bună departe de stăpânirea lui Putin, dar până acum nu au făcut nimic în acest sens, deoarece sunt prea îngroziți de ceea ce li s-ar putea întâmpla”.

Dacă un politician de top de la Moscova ar declara public dorința de pace în Ucraina sau l-ar critica pe Putin, viața sa ar fi în pericol, împreună cu cea a familiei sale.

O serie de boli misterioase și morți violente – peste o duzină – care s-au abătut asupra oamenilor de afaceri ruși, oficialilor și familiilor lor apropiate, au avut loc de când a început „operațiunea militară special” a lui Putin în Ucraina și au fost impuse sancțiuni occidentale.

author avatar
Tudor Borcea