AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. El este cel mai apropiat consilier militar al președintelui...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. El este cel mai apropiat consilier militar al președintelui Zelenski. Cu cine se consultă liderul de la Kiev – VIDEO

volodimir zelenskiMotivul HORROR pentru care Zelenski îi sfătuiește pe soldații ruși să-şi tatueze numele înainte să vină la război

Soția președintelui ucrainean Volodimir Zelenski face dezvăluiri despre propria familie. Olena Zelenski a declarat că încearcă să fie sinceră cu cei doi copii ai săi în legătură cu conflictul militar din Ucraina și cu separarea de tatăl lor.

În vârstă de 44 de ani, Olena a declarat că Oleksandra, fiica de 17 ani, și Kyrylo, de numai nouă ani, sunt conștienți de ceea ce se întâmplă în țara lor.

Zelenski primește sfaturi de la fiul său de 9 ani

Mai mult, se pare că fiul cel mic a început chiar să îi dea tatălui său sfaturi despre ce ar trebui să facă forțele armate ucrainene, relatează dailymail.co.uk.

„El este un politolog în creștere, știe totul, ne dă sfaturi militare, ce ar trebui să cumpărăm… Și tatălui său, de asemenea… Ce tancuri, avioane, elicoptere trebuie să cumpărăm, ce ne lipsește. Ce țări ne ajută prost, ce țări ne ajută bine. Este un expert militar, poți vorbi cu el despre asta luni de zile” – Olena Zelenski

Copiii președintelui ucrainean fac școală acasă

Ea a spus că își ține cei doi copii cu ea în timp ce soțul ei se ocupă de sarcina de a conduce o țară aflată în plin război.

„Din fericire, am reușit să ne organizăm viața în așa fel încât ei (copiii) să nu fie nevoiți să plece nicăieri, iar eu să nu fiu nevoită să plec de lângă ei”, a spus ea. „Bineînțeles, ea (fiica) este absolventă de școală, suntem cu toții îngrijorați. Aceasta este o etapă importantă în viața ei și, din păcate, se întâmplă într-un moment atât de dificil în viața familiei noastre și în viața țării noastre în general. Nu va fi niciun bal de absolvire. Nu se va întâmpla nimic. Vom absolvi liceul de la distanță. Dar ea va aplica (la universitate) în Ucraina”.

Ea a adăugat că fiul ei Kyryo este ca toți copiii acum și învață acasă. Prima doamnă a declarat: „Sunt implicată în acest proces. Îmi doresc foarte mult ca copiii noștri să se întoarcă la școală la 1 septembrie. Încerc doar să trec peste toată această perioadă… și peste despărțire.”

author avatar
Andreea Vlad