AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Descoperire înfiorătoare făcută de ruși la Azovstal

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Descoperire înfiorătoare făcută de ruși la Azovstal

Va ataca Rusia ţările baltice? Tensiuni tot mai mari între NATO şi Kremlin

Armata rusă a descoperit cadavrele a 152 de combatanți ucraineni în combinatul siderurgic Azovstal din Mariupol (sud-est) și este pregătită să le predea Ucrainei, a anunțat marți, 31 mai, Ministerul rus al Apărării.

În timpul operațiunilor lor de percheziție în uzina siderurgică, unde peste 2.000 de combatanți ucraineni, inclusiv din Batalionul Azov, s-au ascuns timp de mai multe săptămâni înainte de a se preda forțelor ruse la mijlocul lunii mai, „soldații ruși au descoperit o remorcă izotermă”, a precizat ministerul.

„Patru mine”, găsite sub cadavre

„În vehicul, al cărei sistem de refrigerare nu funcționa, au fost depozitate 152 de cadavre de luptători și militari ai forțelor ucrainene”, a adăugat ministerul, precizând că sub cadavre au fost găsite și „patru mine”, scrie TVA Nouvelles.

„Partea rusă intenționează să returneze reprezentanților ucraineni cadavrele găsite în uzina siderurgică”, a informat ministerul rus, susținând că Moscova nu a primit nicio cerere din partea Kievului de a recupera cadavrele.

Nu a fost posibil să se verifice aceste afirmații în mod independent. Ultimii apărători ucraineni din Mariupol, ascunși în uriașa uzină siderurgică Azovstal, s-au predat forțelor ruse între 16 și 20 mai, după trei luni de lupte intense.

Aproape 2.500 de luptători ucraineni sunt acum deținuți de ruși, care intenționează să-i judece drept criminali de război.

author avatar
Tudor Borcea
1.685 afisari

10 COMENTARII

  1. După cum ne-am prins de plandemie la fel ne-am prins de teatrul de război. Nu vă obosiți degeaba.

  2. 152 CADAVRE de ucraineni nazisti Azov in „remorca izoterma” !?. Astia au fost ABANDONATI de mercenarii de la Uzina Azovstal , asa ceva UN se face de o armata adevarata, sa-ti arunci camarezii la „GUNOI”.( niste JEGURI de luptatori ucraineni).

  3. Obama, ai mare alergie la adevar !
    Esti platit de Guvernul Criminal sa mananci rahat nemestecat dar nu prea mai ai ce manca, pentru ca minciunile s-au terminat si Adevarul iese la lumina.

    Barak Obama era nepotul lui Hitler, si este de mult in iad, spanzurat la Guamntanamo.
    Tu o sa primesti streang pentru complicitate la crime impotriva umanitatii in Romanic, alaturi de cei care te platesc.

    Rusii au filmat toate actiunile si le vor prezenta omenirii
    Armata rusa a distrus 30 de laboaratoare de arme biologice ale NATO, Mossad, Frantei, Germaniei, UK si CIA.
    Sub combinatul metalurgic era cel de-al 31-lea laborator de arme biologice, cel mai mare, al CIA si NATO.
    Armata rusa a eliberat peste 35 de mii de copii rapiti de traficantii de copii protejati de khazarul drogat Poponel Zelensky.
    Rusia lupta sa-si recupereze teritoriile pe care khazarul Stalin lea rupt din Rusia ca sa faca o Ucraina nazista mare de inchinatori la diavol.
    Polonia si Romania isi vor recupera teritoriile furate de acelas satanist khazar Stalin.

  4. Sudul si estul din Ukro-na-zia este demult un fel de no man`s land, unde nu exista nici un fel de lege, numai cea a junglei !! Bai banderistilor nazisti, nu uitati sa muriti pana la ultimul pentru jidanul ala de Zelinski, nu de alta, dar chiar meritati !!

  5. Cadavre de gunoaie naziste de ucraineni care trebuie lichidati in frunte cu gunoiul drogat Jeglensky

  6. Zelinsky o spune nu rusii!!! „NEW YORK, 1 iunie. Victimele zilnice ale forțelor armate ucrainene se ridică la aproximativ 60-100 de militari uciși și aproximativ 500 de răniți, a declarat președintele ucrainean Vladimir Zelensky într-un interviu acordat televiziunii Newsmax.

    „Cea mai dificilă situație este în estul Ucrainei și în sudul Donețk și Lugansk”, a spus el. „Situația este foarte dificilă; pierdem 60-100 de soldați pe zi, uciși în acțiune și ceva în jur de 500 de oameni răniți în acțiune.“

    Zelensky a susținut că forțele armate ucrainene „țineau perimetrele noastre defensive” în estul Ucrainei și „contraatacă și presează” în regiunea Harkov.

    Pe 24 februarie, președintele rus Vladimir Putin a lansat o operațiune militară specială ca răspuns la o solicitare de ajutor din partea șefilor republicilor Donbass. El a subliniat că Moscova nu are planuri de a ocupa teritoriile ucrainene, ci a avut ca scop demilitarizarea și denazificarea țării. SUA și aliații săi au răspuns cu sancțiuni severe și au ridicat proviziile de arme către Kiev.”

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger