AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Decizie HALUCINANTĂ: Facebook și Instagram permit mesaje care incită...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Decizie HALUCINANTĂ: Facebook și Instagram permit mesaje care incită la ură împotriva rușilor!

MetaRĂZBOI ÎN UCRAINA. Decizie HALUCINANTĂ: Facebook și Instagram permit mesaje care incită la ură împotriva rușilor!

Platformele Meta vor permite utilizatorilor de Facebook și Instagram din unele țări să permită violență împotriva rușilor și soldaților ruși în contextul invaziei Ucrainei, potrivit Reuters.

Compania de social media permite, de asemenea, temporar unele postări care încurajează la moartea președintelui rus Vladimir Putin sau președintelui din Belarus Alexander Lukașenko, potrivit e-mailurilor interne adresate moderatorilor săi de conținut, informează Reuters.

„Ca urmare a invaziei ruse a Ucrainei, am permis temporar forme de exprimare politică care ar încălca în mod normal regulile noastre, cum ar fi discursul violent precum „moarte invadatorilor ruși”. Cu toate acestea nu vom permite în continuare apelurile credibile la violență împotriva civililor ruși”, a declarat un purtător de cuvânt al Meta într-un comunicat.

Se vor permite și postările care cer moartea lui Putin

Apelurile la moartea liderilor vor fi permise cu excepția cazului în care conțin alte ținte sau nu au doi indicatori de credibilitate, cum ar fi locația sau metoda, potrivit unui e-mail, într-o modificare recentă a regulilor companiei privind violența și incitarea la violență.

E-mailurile spun că apelurile la violență împotriva rușilor sunt permise atunci când postarea vorbește în mod clar despre invazia Ucrainei. Apelurile la violență împotriva soldaților ruși au fost permise deoarece aceasta au fost folosiți ca intermediari pentru armata rusă și au spus că nu se va aplica prizonierilor de război.

Modificările temporare ale politicii privind apelurile la violență împotriva soldaților ruși se aplică în Armenia, Azerbaidjan, Estonia, Georgia, Ungaria, Letonia, Lituania, Polonia, România, Rusia, Slovacia și Ucraina, potrivit unui e-mail.

author avatar
Andreea Vlad
1.057 afisari

8 COMENTARII

  1. Ce să mai comentezi? Serios, CE să mai comentezi?
    Am intrat ca să comentez că nu pot să comentez…
    Să vă zic una bună și cât se poate de reală, deși e în afara contextului imediat: mama unei cunoștințe are covid. Chiar are, na. În fine, e în vârstă, cu probleme de sănătate, normal că sunt speriați. I-am spus să caute ivermectină sau arbidol. Și-acum așezați-vă. Răspunsul a fost următorul: „Am vorbit cu ai mei și mi-au spus că nu sunt OK, pentru că sunt recomandate de Trump.”
    Este cât se poate de real, n-am schimbat nici o vorbă din răspuns.
    În afara contextului fiind, mai e de mirare, totuși, că suckerberg și handicapatul celălalt permit mesaje care cer moartea unor oameni, nominal?
    Serios, acuma.

  2. V ati demascat ba cu politica voastra ca democratia e optionala si de fapt e dictatura a nom ai caror sclaveti sunteti!!!

  3. Cei ce nu mai putem acum după drapelul galben-albastru și strigăm doar Slava Ucraina,  dar n-am zis când era vremea și pentru alte popoare distruse de războaie: -Slava Serbia, -Slava Siria, -Slava Irak, -Slava Libia, -Slava Afganistan… etc SUNTEM NIȘTE IPOCRIȚI !!!
    -PENTRU CĂ ORICE VIAȚĂ CONTEAZĂ, NU DOAR A UNORA !!!

    • iata ce au facut ucrainienii in polonia:
      en.wikipedia.org/wiki/Massacres_of_Poles_in_Volhynia_and_Eastern_Galicia
      iata ce au facut rusii in polonia
      en.wikipedia.org/wiki/NKVD_prisoner_massacres#Poland
      ce au facut rusii in Romania stim cu totii dar totusi pentru siguranta :
      en.wikipedia.org/wiki/F%C3%A2nt%C3%A2na_Alb%C4%83_massacre
      en.wikipedia.org/wiki/Socialist_Republic_of_Romania
      en.wikipedia.org/wiki/Pite%C8%99ti_Prison
      Si multe alte masacre crime torturi represiune si genocid !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger