AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Cum îndeamnă americanii la lovituri cu rachete pe teritoriul...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Cum îndeamnă americanii la lovituri cu rachete pe teritoriul Rusiei. Va escalada conflictul?

rachete razboiRĂZBOI ÎN UCRAINA. Cum îndeamnă americanii la lovituri cu rachete pe teritoriul Rusiei. Va escalada conflictul?

Agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei merge mai departe, dar luptele s-au concentrat în estul ţării, unde se aşteaptă o ofensivă de amploare a trupelor Moscovei.

Acestea s-au retras, în schimb, din împrejurimile Kievului şi din nordul Ucrainei, unde, în fiecare zi, sunt descoperite noi dovezi ale atrocităţilor comise în timpul ocupaţiei.

Adunarea Generală a ONU a votat suspendarea Rusiei din Consiliul Drepturilor Omului, iar SUA a revocat oficial statutul comercial al ţării conduse de Vladimir Putin. Kremlinul a recunoscut că armata rusă a suferit pierderi „semnificative”.

SUA şi NATO vor atacarea Rusiei?

NATO și Statele Unite trebuie „să rupă spatele” Rusiei în următoarele trei săptămâni, spune fostul comandant al trupelor SUA în Europa, generalul (r) Ben Hodges.

Rușii sunt brutali, răi, dar nu sunt proști și cred că vor învăța din asta, în cele din urmă se vor pune pe picioare din nou, dacă le dăm voie. De aceea, NATO trebuie să-i distrugă acum. Trebuie să le rupem spatele!

Nu zic că trupele NATO trebuie să intre în Ucraina, dar trebuie să accelerăm livrarea pentru tot ce are nevoie Ucraina pentru distruge aceste formațiuni militare, care încearcă să se retragă, să se regrupeze și să obțină trupe noi, muniție nouă, pentru ca apoi să revină în luptă pentru următorul stadiu, din Donbas.

Rrebuie să le oferim capacitatea pentru care au implorat, adică să lovească ce cauzează distrugerile aeriene.

Asta înseamnă artilerie cu rază lungă de acțiune, rachete de distanță lungă și drone care pot intra în Rusia pentru a lovi aceste ținte. Așa le rupem spatele”, a explicat Ben Hodges pentru postul Digi 24.

Putin nu se teme că va fi judecat

Nu există niciun motiv pentru care președintele Rusiei, Vladimir Putin, s-ar putea teme că va ajunge în fața unui tribunal pentru a fi judecat pentru crime de război, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Întrebat de jurnaliștii americani dacă liderul de la Kremlin este îngrijorat că va ajunge în fața unui tribunal pentru crime de război, purtătorul de cuvânt al administrației prezidențiale ruse, Dmitri Peskov a declarat: „Nu, nu este. Nu vedem nicio posibilitate pentru asta”.

Peskov susține că Rusia s-a retras din regiunile ucrainene Kiev și Cernihiv ca un „act de bunăvoință pentru a arăta că Rusia este cu adevărat pregătită să creeze condiţii confortabile pentru continuarea negocierilor”.

author avatar
Andrei Ștefan
1.139 afisari

11 COMENTARII

  1. Niste nemernici care ii condamna pe altii ca au atacat dar ei vor acelasi lucru sa duca la raxboi chiar nuclear , ei care au facut praf irak , siria….

    • Ma întreb cum ar fi reacționat americani, dacă ruși sau cantona prin Mexic și Cuba ar sta tot asa liniștiți

  2. DACA NU ATI CITIT !,cautati aricolul lui G Culianu „DIAVOLUL ESTE LA CASAALBA „. Cine a provocat razboiul din Siria ?,motivul unul singur Siria o tara stabila cu putere economica care isi putea permite exploatarea zacamantului de gaze LEVIATAN din plarforma maritima ce-i apartinea !.Cine i-a adus pe rusi la TARTUS ?,visul lui petru de stapanire a strimtorilor spre M Mediterana a fost depasit !,greseala le apartine AMERICANILOR !.
    CINE I-A PROSTIT PE UCRAINIENI CU INTRAREA IN NATO ??-ACEEASI AMERICANI ,CARE AZI II INVITA PE UCRAINIENI SA EXTINDA FRONTUL IN RUSIA !!!,SI NU DE DRAGUL UCRAINIENILOR II INVITA SA BOBBARDEZE RUSIA CI CA SA-SI VANDA EI ARMELE !.VOR AMERICANII PACE ??,NU FITI NAIVI ,EI VOR SA TOACE RUSIA FOLOSIND UCRANA CA SI COADA DE TOPOR !. E CLAR CA RUSIA NU V-A CEDA ,E CLAR CA RUSIA II VA ARATA UCRAINEI CINE A FACUTO CA STAT SI DIN CE TERITORII, DOCUMENTELE ,TRATATELE SUNT LA KREMLIN SI DOVEZILE SUNT IREFUTABILE.
    RAZBOIUL DIN NEFERICIRE VA CONTINUA ,AMERICANII PUN PAIE PE FOC CU MULTA SARGUINTA ,AMERICA NU VREA PACE IN UCRAINA .

  3. Rușii spun că scopul invaziei este dezarmarea Ukrainei iar SUA și NATO spun că livrează arme întruna. Slabe șanse să se termine păruiala. Nu era mai simplu și mai benefic pentru toată lumea ca SUA și NATO să accepte neutralitatea și dezarmarea Ukrainei? Parcă ameriganii sau bășicat atunci când URSS a dus rachete nucleare în Cuba. Cine pune paie pe foc pentru a-l stinge? Sper ca Putin să le-o tragă într-o zi ameriganilor mai ceva decât ukrainienilor.

  4. Sunt foarte credibili USA, ONU si NATO cand spun ca doresc pacea, daaa… O sa izbucneasca pacea mondiala 😂😂😂

  5. Deocamdată trupele cecene care luptă în Mariupol au întâlnit militari cu grade mari aparținând unor țări membre NATO. Au dejucat acțiunea de extragere a acestora cu două elicoptere venite dinspre mare. Nu este încă clar dacă cecenii i-au capturat vii sau morți pe militarii occidentali. Ar fi interesant de ascultat explicațiile guvernelor vestice care i-au trimis în zona de conflict cu arma în mână.

  6. Este un razboi al banilor si al bancherilor.Adica bancherii englezi si complexul militaroindustrial din Anglia versus celelalte tari Ex-URSS plus China si cine stie cate alte tari. Cu siguranta e razboi dar lumea nu intelege ca e pentru bani si nu pentru alte chestii .Astia o sa se bata peste tot nu numai unde se bat acum.Se cheama ciocnirea intre interesele bancherilor afaceri si sfere de influenta,la fel ca razboiul mondial1 si2..acum este 3…si dupa razboi unii se muta in bunker si altii prin copaci.Exact cum a zis Einstein se vor bate in razboiul 4 cu bete si pietre ca totul se va face praf

  7. E clar că SUA duc războiul cu Rusia prin interpuși, Zelinschi fiind unul dintre ei, iar poporul ucrainean, împreună cu Românii, și alte minorități, fiind sacrificați. UE trebuie să părăsească înțelegerea de tip NATO cu SUA, deoarece americanii vor război, nu pace, deci UE își riscă existența pt ambițiile imperialiste americane. Fie Europa va părăsi militar NATO, fie va fi distrusă. Acest din urmă lucru trebuie evitat cu orice preț!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger