AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Consilierul lui Zelenski pune condiții pentru a semna pacea...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Consilierul lui Zelenski pune condiții pentru a semna pacea cu Rusia! Noile pretenții ale Kievului îl vor scoate din minți pe Putin – VIDEO

consilierRĂZBOI ÎN UCRAINA. Consilierul lui Zelenski pune condiții pentru a semna pacea cu Rusia! Noile pretenții ale Kievului îl vor scoate din minți pe Putin - VIDEO

Ucraina și Rusia nu au mai purtat discuții de pace față în față din 29 martie, iar situația s-a deteriorat de la o zi la alta.

În timp ce Moscova și-a făcut publice condițiile de pace cu Ucraina, consilierul preşedintelui ucrainean vine cu o declarație șocantă. Alexei Arestovici a repetat declarația lui Oleksy Danilov, secretarul Consiliului de Securitate și Apărare al Ucrainei (BVT):

Nu va exista niciun tratat de pace cu Rusia! Doar capitularea Federației Ruse! – Alexei Arestovici, consilierul lui zelenski

Arestovici a spus că Rusia ar putea pregăti un „Zerg ruch” pentru Ucraina, folosind un termen din jocul de strategie Starcraft pentru a descrie evoluțiile din război. A făcut această mărturisire în emisiunea moderată de avocatul rus și personalitatea politică a opoziției Mark Feygin.

Moscova anunţă condiţiile de pace

Pe de altă parte, Serghei Lavrov, ministrul rus de Externe, a întocmit recent o listă cu condiţiile pentru pace în Ucraina.

Lavrov a declarat că ridicarea sancțiunilor impuse Rusiei face parte din discuțiile de pace cu Ucraina.

„În prezent, delegațiile rusă și ucraineană discută zilnic prin videoconferință un proiect al unui posibil tratat”, a declarat Lavrov pentru agenția oficială de știri chineză Xinhua.

„Ordinea de zi a discuțiilor include, printre altele, chestiunile legate de denazificare, recunoașterea noilor realități geopolitice, ridicarea sancțiunilor, statutul limbii ruse”, a continuat Lavrov.

author avatar
Andreea Vlad
944 afisari

3 COMENTARII

  1. Arestovici a spus că Rusia ar putea pregăti un „Zerg ruch” pentru Ucraina, uitasem ca l-ati avut candidat la presedintie pe darth vader

  2. Alexei ARESTovici (nume predestinat la puscarie) …”PROSTUL nu e prost destul, daca nu e si FUDUL”. Asta are „cutitul” la gat, dar face pe viteazul, stand ascuns in buncarul antiatomic din Kiev, alaturi de dementul iudeu Zelenski.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger