AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Circulația pe timp de noapte, INTERZISĂ la Kiev!

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Circulația pe timp de noapte, INTERZISĂ la Kiev!

kievRĂZBOI ÎN UCRAINA. Circulația pe timp de noapte, INTERZISĂ la Kiev!

Primarul Kievului, Vitali Kiltschko, a anunțat instituirea unei noi interdicții de circulație în oraș, de marți de la ora 20.00 până joi la ora 7.00, potrivit Nexta TV.

Este interzisă circulația în oraș fără permis special. Se poate ieși pe stradă doar pentru a merge la adăpost, precizează sursa citată.

„Nu poți ieși decât pentru a ajunge la adăpost. De aceea, cer tuturor locuitorilor din Kiev să se pregătească pentru faptul că vor trebui să stea acasă două zile sau, la un semnal de alarmă, la adăpost”, a spus Klitschko într-un comunicat.

Bombardamente asupra Kiev-ului

Această măsură a primarului din Kiev ar putea anticipa o invazie a orașului, asta pentru că trupele rusești se află la periferii de mai multe zile și pregătesc invazia terestră.

Ziua 20 de război a început cu explozii puternice în capitala Ucrainei și sunetul sirenelor auzit de locuitorii din Kiev, Odesa, Uman şi în regiunea Hmelniţki.

În Kiev au fost auzite mai multe explozii, iar rușii au lovit mai multe obiective strategice, dar și un cartier rezidențial.

author avatar
Andreea Vlad
148 afisari

2 COMENTARII

  1. Se APROPIE „ASALTUL” rusilor in Kievul „comediantului” Zelensky,care a confundat SCENA de teatru cu Ucraina, de a nenorocit milioane de vieti nevinovate „subjugate”de propaganda SUA si Israel. Asta este multi milionar si poate „fugii” si traii bine ani de zile in Israel.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger