AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Charles Michel susţine că a fost la un pas...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Charles Michel susţine că a fost la un pas de moarte, la Odesa

Charles Michel îl așteaptă la Bruxelles

Aflat într-o vizită surpriză la Odesa, mare oraş din sudul Ucrainei, preşedintele Consiliului European Charles Michel a fost forţat să se pună la adăpost din cauza unor tiruri cu rachetă, informează un responsabil al UE.

În timpul unei întâlniri între Charles Michel şi premierul ucrainean Denis Şmigal, „participanţii au trebuit să întrerupă reuniunea pentru a se pune la adăpost pentru că regiunea Odesa a fost lovită din nou de rachete”.

A celebrat „Zoua Europei” la Odesa

La rândul său, Charles Michel a scris pe Twitter că a venit la Odesa pentru a celebra Ziua Europei. „Nu sunteţi singuri. UE este alături de voi”, a postat el pe Twitter, denunţând „agresiunea rusă” împotriva Ucrainei, lansată pe 24 februarie.

Charles Michel a constatat, de asemenea, cu prilejul acestei vizite-surpriză, „impactul războiului rusesc asupra canalelor de aprovizionare mondiale”, în special în ceea ce priveşte cerealele, din care „numeroase tone” sunt „blocate în port din cauza blocadei ruse la Marea Neagră”.

Această blocadă „dăunează nu numai economiei Ucrainei, dar afectează şi accesul lumii la provizii alimentare vitale şi pune în pericol securitatea alimentară mondială”.

author avatar
Andrei Ștefan
311 afisari

6 COMENTARII

  1. OARE CINE L-A DUS IN UCRAINA?UCRAINA ESTE TARA UE?BINE CA A SCAPAT FARA UN GLONTE IN FUND.

  2. Dar cum ramane cu Petrov-Basescu(DIE-GRU)si diamantele rusesti la Anvers slefuite cu JeanClaudeJunker? Belgienii sunt tot timpul si cu lupul si cu ursul iar in USA le place foarte mult de BarackObama(nepotul lui Hitler) si in Germania de Angela-Dorothea Merkel(fata lui Hitler) Acum dupa cum bate vantul sunt si ei anti-Rusia .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger