AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Cel mai bun lunetist al lui Putin, ELIMINAT!/Rusia a...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Cel mai bun lunetist al lui Putin, ELIMINAT!/Rusia a mai pierdut doi ofițeri de top într-o zi

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Cel mai bun lunetist al lui Putin, ELIMINAT! / Rusia a mai pierdut doi ofițeri de top într-o zi

Unul dintre cei mai renumiți lunești ruși a fost lichidat de forțele militare ucrainene. Presa rusă a raportat moartea lui Serghei Tsarkov, comandantul unității de lunețiști al companiei de pușcași din orașul Borzya din Transbaikalia, în timpul „operațiunii speciale” din Ucraina.

Anunțul a fost făcut de Anton Gerașcenko, consilier al ministrului de interne ucrainean, potrivit The Sun.

Serghei Tsarkov conducea o unitate de lunești

Sergentul Serghei Tsarkov avea 38 de ani! Nu se știe clar când a fost ucis, presa rusă confirmând decesul său pe 17 mai.

Tsarkov a fost îngropat alături de alți soldați răpuși în război într-un vast cimitir din Borzya, orașul său natal, la aproximativ 7000 km est de Ucraina.

Rusia a pierdut doi colonei într-o zi, unul în masacrul de la Doneț

Rusia recunoaște și moartea în Ucraina, în timpul luptelor a locotenent-colonelului Denis Sukhanov, în vârstă de 41 de ani. Nu au dat alte informații privind locația și data morții acestuia.

Moartea a fost dezvăluită în aceeași zi cu cea a colonelului Denis Kozlov, în vârstă de 40 de ani. Kozlov fusese trimis să-l înlocuiască pe front pe colonelul Serghei Porokhnya, care murise în 14 martie.

Kozlov a murit în timpul traversării eșuate a râului Doneț, bătălia în care Rusia a pierdut un batalion întreg fiind considerată una dintre cele mai mari înfrângeri a armatei ruse în Ucraina.

author avatar
Andreea Vlad
510 afisari

5 COMENTARII

  1. Tsarkov era lt col ca are 2 dungi si 2 stele pe umar si altfel n-avea cum sa conduca unitate, sergent era Denis Sukhanov. de unde va luati stirile?

  2. sa vedem ce vor declara azovistii! se stie ca ,,eroii” din carton fac/dau cele mai nastrusnice declaratii cand dau de dracu! mi-e teama ca, daca asista si din afara la interogatorii si vor da ,,din casa” bietii azovisti se va schimba optica asupra lumii! noroc ca putin nu-i suficient de destept incat sa permita strainatatii sa asiste la cercetarea celor prinsi :D!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger