AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Ce combatanți participă la lupte. Anunț de ultimă oră...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Ce combatanți participă la lupte. Anunț de ultimă oră al lui Putin/ Mesajul „Țarului” de Ziua Femeii

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Ce combatanți participă la lupte. Anunț de ultimă oră al lui Putin/ Mesajul „Țarului” de Ziua Femeii

Președintele rus Vladimir Putin a declarat luni că nu va trimite recruți sau rezerviști să lupte în Ucraina, asigurând că soldații „profesioniști” îndeplinesc „obiectivele fixate” ale ofensivei.

„Soldații care efectuează serviciul militar nu participă și nu vor participa la lupte. Nu va exista o recrutare suplimentară de rezerviști”, a spus Putin într-o alocuțiune televizată de marcare a Zilei Internaționale a Femeii, pe 8 martie.

„Puteți fi mândre de soldații noștri”

„Obiectivele fixate sunt realizate doar de militari profesioniști. Sunt sigur că aceștia garantează securitatea și pacea pentru poporul rus într-o manieră eficientă”, a adăugat Putin, scrie The Moscow Times.

Președintele și-a exprimat încrederea că „vor fi statornici în a oferi securitate și pace poporului Rusiei”.

Putin s-a adresat „mamelor, soțiilor, surorilor, mireselor și prietenelor soldaților și ofițerilor ruși care se află acum în luptă pentru apărarea Rusiei în timpul unei operațiuni militare speciale”, scrie Tass.

„Înțeleg cât de îngrijorate sunteți pentru cei dragi vouă și pentru membrii familiei”, a spus el. „Puteți fi mândre de ei, așa cum toată țara este mândră de ei și își face griji pentru ei împreună cu voi”, a transmis liderul de la Kremlin.

 

author avatar
Tudor Borcea
494 afisari

2 COMENTARII

  1. Mesaj , 8 martie 2018 , la televiziunea nationala : ” Sufletul femeii este cel ce-l vrajeste pe al meu / Cand este mama si fiinta tandra / Si-ncaruntita cand ii vine vremea / Voi venera femeile pana-n ultima clipa / Si voi ingenunchea in fata lor , daruindu-le iubire „. In 2017 , pedepsele pentru violenta domestica au devenit simbolice , pedepsele s-au redus de la 2 ani la doua saptamani pentru cei care-si bat partenerele

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger