AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Ce a decis Zelenski cu epava crucișătorului Moskva

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Ce a decis Zelenski cu epava crucișătorului Moskva

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Ce a decis Zelenski cu epava crucișătorului Moskva

Ucraina face din epava crucișătorului rus Moskva un sit național protejat al patrimoniului cultural subacvatic.

Moskva, considerată nava amiral a florei ruse din Marea Neagră, a fost scufundată săptămâna trecută de rachete ucrainene, un afront major adus Moscovei.

„Suntem conștienți că nu vom fi iertați”

Epava vasului a fost clasificată oficial drept patrimoniu cultural subacvatic național, a anunțat Ministerul ucrainean al Apărării. „Crucișătorul lansator de rachete Moskva a fost înregistrat cu numărul 2064 în registrul patrimoniului cultural subacvatic al Ucrainei”, a anunțat joi ministerul.

„În conformitate cu convenția UNESCO, toate urmele de activitate umană pe fundul Mării Negre în cadrul activităților economice ale statului nostru sunt proprietatea Ucrainei!”, a adăugat Ministerul ucrainean al Apărării.

Decizia pare a fi o provocare a Kievului la adresa Moscovei, la o săptămână după ce nava Moskva a fost distrusă în Marea Neagră, lovită de două rachete ucrainene. În timp ce Kremlinul a refuzat să comenteze cu privire la posibilele victime, întregul echipaj de aproximativ 500 de oameni nu a supraviețuit, potrivit unui oficial militar ucrainean.

„Suntem conștienți că nu vom fi iertați” pentru distrugerea navei Moskva și, astfel, pentru lovitura dată „ambițiilor imperiale” ale Rusiei, a declarat Natalia Gumeniouk, purtătoarea de cuvânt a comandamentului militar din sudul Ucrainei.

Potrivit Moscovei, nava amiral, care a jucat un rol-cheie în coordonarea navelor rusești în Marea Neagră, s-a scufundat în urma unui incendiu provocat de explozia muniției, în timp ce Ucraina susține că a scufundat-o cu rachete Neptun.

author avatar
Tudor Borcea
738 afisari

11 COMENTARII

  1. Rahatul pe care-l scoate Zselenesku în toaletă să intre în patrimoniul cultural al guberniei pe care o conduce. Emai reprezentativ.

    • Vezi că tocmai te-ai acoperit de rahatul pe care-l invoci! Așa că putem trage apa, vă duceți împreună în canalizare!

      • – Ziare.com SITE-UL CARE IMPUNE CENZURA SI DICTATURA IN ROMANIA !!! FALSI JURNALISTI , SIMPLI COPISTI PLAGIATORI, LINGAI IN CÙR A CLASEI POLITICE , MÙISTI PROFESIONISTI ,SI SUGACI DE ORGANE SLUGI CREDINCIOASE , SUNT ZILNIC CU ARTICOLE ELOGIOASE , SCARBOASE PANA LA VOMA , SI ODE LA ADRESA JEGURILOR DIN FRUNTEA TARII CE AU DISTRUS TOTAL ROMANIA SI AU INDATORAT-O PENTRU SECOLE

        ZOAIELE.COM SUNT NISTE DEJECTII ALE CANALIZARII WC

  2. Satul arde baba se piaptană. figurantul nu realizează ca este vorba despre un război adevărat si nu un scenariu de film prost, de ficțiune, unde el joaca rolul de președinte. Repetiția a făcut-o acum câțiva ani, iar acum are impresia ca este in episodul 2. Este adevărat ca si galeria de pe margine li încurajează, spre marea ei bucurie si folos, s-a creat alt debușeu pentru Complexul Militar-Industrial american, care, din 1945 încoace, a avut mereu parte de asemenea acțiuni ” pacificatoare ” , care umplu buzunarele sponsorilor, de fapt adevăraților diriguitori de peste ocean, ai politrucilor care vor da dicteze lumii întregi. Numai ca aceea perioada a trecut, acum realitate politica-economica-militara a lumii este total alta, noii veniți îşi revendica locul lor in dirijarea problemelor globale, nu a globalismului.

  3. Bai postacilor de apa dulce veniti de pe adevarul, g4media si republica, sunteti asteptati de jidanski ala de Zelenski ca si carne de tun, de unde o sa va returneze salbaticii aia de rusnaci ca si carne tocata, numai bun de consum intern si extern !! Ha ha ha 🙂 Slava Foametea Care Urmeaza din Vara !! Ha ha ha 🙂 Sa vedeti voi distractie cand o sa pica un Satan 2 pe Bukale, sa il vedem atunci pe criminalii aia ordinari de Ciukalau si Ciorlaku pe cine o sa mai dea vina !! Bai, astia din gubernul fantoma al coloniei esuate semi-babaniere de la Sudanistan, bagati-i si pe romanasi in razboi, numai atunci o sa fie distractie continua in colonie, altfel astia nu se simt bine !! Ha ha ha 🙂 Nimeni nu mai crede ce abereaza si delireaza zilnic clown-ul ala de actoras jidan de la Kiev, acolo toti sunt niste ukro-na-zi imputiti si salbatici, nimeni nu crede nici un cuvant din ce zic ei !! Toti cei care se vor implica in razboiul cu rusnacii vor fi distrusi total, iar cei care vor ramane neutrii vor avea numai Foamete, asta ca sa nu uitati ce a prezis Justin parvu, bai idiotilor inutili de vaxxinati in cap, ca boii !! Oricum, din iarna e cam clar ca vine si Iarna Nucleara, acum numai se mai trage de timp !!

    • Orc retardat, nu te mai excita cu rachetele voastre , mai bune te-ai gandi cati orci traiesc in Moscova , Sankt Petersburg si sute de alte orase si orasele . Apoi imagineaza-ti cum li se va topi carnea de pe oase si vor arde ca o torta acesti zeci de milioane de fiinte , printre ei rudele si cunostintele tale. Las-o mai incet cu armele nuclea. Iti reamintesc o vorba inteleapta din popor : cine sapa groapa altuia cade singur in ea.

  4. Care teritoriu marin zice ca e al lor:))) oricum nu o sa le ramana nici o iesire la mare..

  5. Vise Fefe, toata Ucraina va fi elibera de ultimii BARBARI ai umanitatii. Vor ajunge la cosul de gunoi al istoriei! Traiasca Ucraina libera!

  6. Multa zeflemea si bascalie auzi si vezi la destui romani. Asta arata putina educatie, deloc empatie si, probabil, educatie proasta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger