AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Câți soldați ucraineni au pierit până acum. Un general...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Câți soldați ucraineni au pierit până acum. Un general american face DEZVĂLUIRI teribile de pe front: „200.000 au dispărut!”

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Voluntarii ucraineni dezertează, abandonați de Zelenski / „Un cartof pe zi”, „trimiși la moarte sigură”

Cele mai grele lupte din războiul din Ucraina se duc în estul țării, în Donbas. Președintele Zelenski a trimis acolo unități militare bine pregătite, însă chiar și așa avansarea trupelor ruse nu pare că poate fi blocată.

Aproape 700.000 de militari ucraineni apără Ucraina de Rusia, potrivit ministrului ucrainean adjunct de Interne, Kateryna Pavlichenko, citată de Ukrinform.

200.000 de militari ucraineni dispăruți pe front

Poziția oficială a Ucrainei este că, de la începutul războiului, au murit 40.000 de soldați.

Dar numărul lor este mult mai mare, dacă ar fi să dăm crezare spuselor unor oficiali din Vest.

Este cazul unuia dintre cei mai respectați generali din armata americană, care estimează că 200.000 de soldați ucraineni au dispărut în războiul cu Rusia! Steven Twitty a fost șef-adjunct al Comandamentului european al SUA, generalul cu patru stele. „Cine știe unde sunt astăzi?! Au dispărut!”, a declarat recent generalul american, potrivit linkezeitung.de.

În opinia sa, „acest număr uriaș de personal militar pur și simplu nu se află în bazele de date ale SUA. Ori a fost o mobilizare frauduloasă din partea Ucrainei, ori, mai rău, ei au fost învinși (n.r. – omorâți) de ruși!”.

Mobilizare generală a trupelor ucrainene

Declarația generalului Stephen Twitty pare să confirme ceea ce a scris în urmă cu puțin timp ziarul german Der Spiegel:

„Serviciul german de informații externe (BND) consideră că rezistența ucraineană ar putea fi ruptă în următoarele patru-cinci săptămâni. Serviciile secrete germane au observat că rușii sunt capabili să captureze zone mici în orice zi. BND presupune că trupele ruse ar putea prelua controlul asupra întregului Donbas până în luna august”.

Presa germană scrie că liderii de la Kiev încep să bănuiască că Administrația Biden este frustrată de „rezistența” lipsită de talent a Ucrainei. De aici și întrebarea: „Unde sunt cei 200.000 de soldați?”.

author avatar
Andreea Vlad
2.131 afisari

14 COMENTARII

  1. Cum de a scăpat știrea asta în presă?Direcțtia trasată de amerloci era ca , doar despre armata rusă ce-i mai rău.

  2. RAZBOIUL DINTRE AMERICA SI RUSIA DESFASURAT IN POLIGONUL UCRAINA SE VA DESFASURA PANA LA ULTIMUL UCRAINEAN CU ARMA IN MANA !.
    BAGATUL BATULUI PRIN GARD ,PROVOCAREA DE RAZBOAIE ESTE TREABA AMERICANA ,RESTUL VINE DE LA SINE :LIVRAREA DE ARME ,MUNITIE ECHIPAMENTE SI IN FINAL NOTA DE PLATA !!.
    AVEAU UCRAINIENII TRATAT DE BUNA VECINATATE CU RUSII CAND AMERICANII I-AU INVITAT IN NATO ??,AU MUSCAT MOMELILE UCRAINIENII ??, ATI VAZUT TONUL LUI ZELINSKY ?,CUI I SE ADRESA ,CUI REPROSA ?,CUI I-A CERUT AJUTOR ?.
    CINE SUNT INSTRUCTORII MILITARI AI UCRAINIENILOR ??.

    • Nu sunt Vlad , sunt Constantin Moldovean Tiraspol . Antena 3.ro , 26 martie 2022 : ” De ce il cauta FBI pe ” bucatarul lui Putin „. Recompensa de sute de mii de dolari ” . Eu sunt polonicul lui Prigozhin ….

    • ” Razboiul dintre America si Rusia desfasurat in poligonul Ucraina se va desfasura pana la ultimul ukrainean cu arma in mana „.

      • Cum recunosti un troll , JEGULE TROLL ESTI TU , FUTE-o-AI pe CRVA de mata in gura . Crezi ca cineva pune botul la scarboasele tale comentarii de handicapat ?

  3. Oare unde au ajuns cei 40 de MILIARDE de Dolari destinati Ucrainei pentru a invinge Rusia?

    • Ma nene, nu mai publicați rahat, mă bucurasem și eu că am găsit un ziar care să nu mă bombardeze cu mizerie zilnic.

  4. Cum așa, bre, parcă Zelenski era preocupat cu numărarea rușilor morți și a tehnicii distruse, despre ai săi soldați nu avea date așa precise? Acum nu știe unde îi sunt soldații? Or fi printre refugiații din România, cei care populează parcurile și locurile de joacă pentru copii, precum și mall-urile. Este un semn care prevestește ceva sau informația a scăpat involuntar? Parcă toate relele și pierderile erau numai de partea rusă. Ușor, ușor, începe să iasă mizeria la suprafață, parcă vedem că marele erou ucrainean, Zelenski, va sfârși nu prea bine. O să aflăm și despre el că este eroul imaginar, așa cum făcuseră erou un aviator, sperietoarea piloților ruși, până s-a dovedit a fi imagini de pe jocuri video?

  5. Multi soldati ucrainieni pun armele jos si fug, ei zic ca sant trimisi pe front la moarte sigura. Cand ultimul soldat ucrainean dispare zelensky pleaca la londra unde guvernul englez ii tine in siguranta 1 miliard de dolari. Pana atunci razboiul continua poate intre timp mai omoara cative rusi. Dupa ce armata ucraineana cade complet razboiul va continue prin celule teroriste care se organizeaza acuma cu miliardele de dolari si armele trimise in ucraina.

  6. Sunt corespondent de razboi in Transnistria , i-am vazut cu ochii mei cum puneau armele jos si fugeau de mancau pamantul dupa mine sa ma inghesoaie in boscheti , m-am ascuns in ghereta impegatului ….hihihihihihihi

    • Si ti-au tras-o peste tot de te-au umplut de bube de maimuta jewKraineana.

  7. Mama e o maimuţă khazară buboasă, da’ baba mai face treabă pusă capră.
    A umplut tot batalionul AZOV de bube de maimuţă, şi la cap, plus vreo câteva mii de ucraineni buboşi de-ai mei, pe care i-am trimis la voi, în România, ca refugiaţi, să vă umple de varicelă, dacă nu-mi daţi toate armele pe care le aveţi, volohilor proşti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger