AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Cât a pierdut Rusia din forța sa de luptă...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Cât a pierdut Rusia din forța sa de luptă / Cifrele au fost puse pe masă

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Cât a pierdut Rusia din forța sa de luptă / Cifrele au fost puse pe masă / Foto: Facebook

Rusia a pierdut mai mult de 30% din eficacitatea sa de luptă terestră, a declarat amiralul Sir Tony Radakin, șeful Statului Major al Apărării din Marea Britanie, în cadrul emisiunii Sunday Morning de pe BBC One.

Din acest motiv, armata ucraineană crede „absolut” că va câștiga războiul, relatează PA Media.

„Rusia eșuează în toate aceste ambiții”

„Ei sunt absolut clari când spun că intenționează să restabilească întregul lor teritoriu în ceea ce privește Ucraina și văd o Rusie care se zbate, o Rusie care, după părerea noastră, a pierdut mai mult de 30% din eficacitatea sa de luptă terestră”, a declarat amiralul Radakin, scrie The Guardian.

„Ceea ce înseamnă, de fapt, 50.000 de soldați ruși care fie au murit, fie au fost răniți în acest conflict, aproape 1.700 de tancuri rusești distruse, aproape 4.000 de vehicule blindate de luptă care aparțin Rusiei distruse”.

„Rusia a început această invazie cu ambiția de a cuceri întreaga Ucraină, Rusia a avut ambiția de a cuceri orașele în primele 30 de zile, Rusia a avut ambiția de a crea fracturi și de a exercita presiuni asupra NATO – aceasta este Rusia ca o provocare la adresa ordinii mondiale, Rusia eșuează în toate aceste ambiții, Rusia este o națiune mai diminuată decât era la începutul lui februarie”, a mai spus amiralul.

author avatar
Tudor Borcea
452 afisari

7 COMENTARII

  1. Ce faceti ,mai Borcea si Stefan,mancati de doua ori acelasi …Am inteles ,Rusia e cazuta ,toata armata rusa a pierit in Ucraina ,Putin e mort de ani de zile.Inca o victorie ca astea si ucrainienii vor pierde razboiul.

  2. Sper ca Puțin sa trăiască pt a fi adus in fata judecății ca un criminal de război. Desigur împreuna cu toți Ciracii nemernici de la Kremlin. Așa sa ne ajute Dumnezeu cel drept.

  3. Dupa tine Dumnezeu tine cu iubitorii de LGTB si omoratorii de popoare pentru a le fura bogatiile, adicalea Amerlocia care duce razboaie de peste 230 ani din cei 250 de existenta. In mod sigur te inchini la Satana tatal sodomistilor si criminalilor.

  4. ca sa intelegem:
    -cea mai mare nava port-container poate duce 24’000 de containere

    armata a 14a din Transnistria cica sta pe 40’000 de vagoane -comparabile cu containerele amintite-
    de munitie si armament; nu e chiar aberanta suma,deci.

    Russia e ca tsunami-vine si nu se mai termina,
    are inertie.

  5. Rusii au pus in Ucraina cam 10% din capacitatea lor militara. Dar campaniile publice vestice sant foarte constante in deceptii nu numai cu rusia, multe altele

  6. Anonim imbecil cu nostalgii comuniste pune mâna pe carte ca sa nu rămâi un idiot.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger