AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Cancelarul Austriei l-a ameninţat pe Vladimir Putin chiar la...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Cancelarul Austriei l-a ameninţat pe Vladimir Putin chiar la Moscova!

Karl NehammerCe salariu FABULOS are omul care ne-a blocat accederea în spaţiul Schengen. L-a "umilit" pe Iohannis

Karl Nehammer, cancelarul Austriei, susţine că a purtat o discuţie dură cu Vladimir Putin chiar pe terenul acestuia, la Moscova. I-a cerut liderului de la Kremlin oprirea războiului.

A fost prima vizită la Kremlin a unui șef de stat din Uniunea Europeană de la începutul războiului din Ucraina.

Karl Nehammer a zis că nu a prietenul lui Putin

Cancelarul Austriei este primul lider occidental care efectuează o vizită la Moscova de la începerea conflictului militar dintre Rusia şi Ucraina. Sâmbătă, cancelarul Austriei s-a întâlnit la Kiev cu preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.

Discuţia a fost foarte directă, deschisă şi dură, nu a fost o vizită de prietenie. Am evocat crimele de război din Bucha şi din alte locuri şi am subliniat că toţi cei responsabili trebuie traşi la răspundere. Am transmis că vor fi aplicate sancţiuni suplimentare Rusiei atât timp cât în Ucraina mor oameni.

Am transmis mesajul important că acest război trebuie să fie oprit. Acum, îi voi informa pe partenerii noştri europeni despre discuţiile cu preşedintele Rusiei şi ne vom consulta asupra viitoarelor măsuri”, a spus Karl Nehammer.

Austria nu e în NATO

Mesajul cel mai important pentru Putin a fost că războiul trebuie să se termine, pentru că în timpul conflictului sunt doar perdanți, a adăugat Nehammer.

Reamintim, Austria nu este stat NATO. Dar această ţară a păstrat legături mai strânse cu Rusia decât cea mai mare parte a blocului comunitar însă, în contextul invaziei declanșate la 24 februarie, și-a exprimat solidaritatea cu Ucraina și a denunțat crimele de război comise de trupele Moscovei.

author avatar
Andrei Ștefan
2.040 afisari

20 COMENTARII

  1. Loaza fascista care isi obliga natia la vaccinare obligatorie .Ce repede uita lumea.Pana una alta la viitorul concert de Anul Nou la filarmonica vieneza vor canta somalezii ,eritreeni si afganii.Ca pe rusi i-au luat la goana.Fiecare pasare pe limba ei piere.

  2. O fi asta loaza,nu chiar fascista,dar tu chiar ii sugi madularul lui Putina de fata cu tota lumea.

  3. RUSINE…redactie „National.ro”, voi publicație NUMAI declaratia Cancelarului Austriei, fara sa postari si declaratia lui Putin.!! Sau va este FRICA de sanctiuni CNA.!!?

    • Pai tu crezi ce scrie lingatorul asta de dosuri Neo marxiste? Il trimitea ala pe rahatul asta austriac cu picioarele inainte si pardesiu cu totul in Austria

  4. anonim ai trăit, anonim ai sa ramai pana dai coltu’…
    Afla de la mine, dacă te tine neuronul. Prostului trebuie sa-I faci bine cu forța. Nu-l duce bibilica. Inclusiv vaccinare.
    Bolovane, tu sigur ai fost vaccinat. Prin grija ma-ti și a sistemului medical comunist.
    Mai bine te lăsau sa faci poliomielita sau alt carcalac…

    • mai Vasi razboinic de tastatura cules de pe un colt de cuvertura,sper ca esti la zi cu vaccinurile…pentru astia ca tine e singura solutie!

    • pai bai vasi suntem deja 2 care consideram ca esti prost ? unde te gasim sa te sterilizam pentru ca noi 2 vs 1 consideram ca pe tine nu te duce bibi? te facem bine pe banii nostri nu iti face griji

  5. Ce corvă👎! E de râsul curcii ploate…😄😄😄 Doar nu era să spună că i-a făcut plecăciune țarului Putin pentru niscai avantaje energetice…

    • tu cu ce te-ai ales verticalitatea ta ? lingi la ochiu maro dupa muniz si arafat, cioco gratis ?

  6. Asta si-a adus aminte cu mandrie ca tara lui a dat omenirii un monstru, pe fuhrerul criminal, Austriecii, ciocul mic la cate crime au facut popoarelor Europei pe vremea habsburgilor si nu numai.

  7. Bai Ne-Himmler, bai austriakule nazist imputit, lasa gargara ta nazista, ca nimeni nu va mai crede !! Iti dai seama cum stateau astia unul langa celalalt, si se uitau urat din priviri, intrebarea e care a zis primul: Bai, ce te uiti urat la mine, vrei sa iti dau un cap in gura ? Vezi, bai rusnakule salbatic, ca vin cu gloata mea de vaxxinati zombi, si va invadez pe toti, pana in Siberia nu ma opresc !! Ha ha ha 🙂 Iar apoi, rusnacul salbatic i-a dat un sut in kurkubeul aluia de nazist imputit, de a zburat direct, fara avion, pana la Vienna !! Ha ha ha 🙂

  8. Cand nu mai aveti argumente ,voi loazele progresiste ,treceti la injuraturi ca ultimii golani ce sunteti.Daca tot il pupati in kur pe asta mars șa el in Austria si intepati-va zilnic in capetele alea proaste.Jegosii dracului, mars la munca cinstita si nu va mai prostituati ca ultimele curve pe banii ONG-urilor.

  9. Circ pentru public.Nu e nimic altceva,eu consider ca e doar circ politicianist
    Austria de 30de ani este mama oligarhilor si profita impreuna cu ei la toate intrigile si comploturile pentru profituri
    Austria face din razboi permanent o mare afacere au fost implicati si in Irak cu arme nonstop si permanent sunt prezenti la comploturi impreuna cu oligarhii
    Erau bagati si in Kazahstan si in Moscova cu petrol arme si tot felul de chestii

  10. Aiurea ! Ce știm noi ce au discutat si ce au mai împărțit. Nu uitati ce combinatii de jaf in Tarile foste comuniste au făcut austriecii cu rusii. Verificați ce ne-au furat noua românilor în această combinatie si veti intelege ca a fost o vizită de apărare in comun a afacerilor profitabile comune. Nu fiți naivi, totul e pe bani si jaf.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger