AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Cancelarul Austriei i-a "citit" pe Zelenski şi Putin, apoi...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Cancelarul Austriei i-a „citit” pe Zelenski şi Putin, apoi a făcut un anunţ devastator!

Karl Nehammer-ZelenskiRĂZBOI ÎN UCRAINA. Cancelarul Austriei i-a "citit" pe Zelenski şi Putin, apoi a făcut un anunţ devastator!

Cancelarul Austriei, Karl Nehammer, s-a întâlnit, în ultimele zile, şi cu Zelenski, şi cu Putin. După ce a tras concluziile acestor vizite, oficialul austriac a tras concluzia: încă mai există o fereastră pentru pace, dar luptele vor fi mai grele înainte de a se ajunge până la ea.

Şeful guvernului de la Viena a afirmat că „ambii ştiu că războiul trebuie să se termine la un moment dat”.

Semnalul de alarmă în Donbas

Karl Nehammer a spus că se teme că mai întâi conflictul armat va escalada în regiunea Donbas din estul Ucrainei. „Ambele părţi se pregătesc pentru o luptă intensă şi, din punct de vedere uman, devastatoare”, a declarat cancelarul Austriei.

Cele două întâlniri, cu Zelenski şi Putin, s-au concentrat asupra negocierilor de pace ruso-ucrainene.

În ciuda oricărui optimism privind aceste tratative, ele nu vor fi suficiente pentru a opri bătăliile care urmează în Donbas, deja controlat parţial de etnicii ruşi, care conduc din 2014 două republici secesioniste.

Nehammer a afirmat însă că dialogul dovedeşte că nu s-au închis toate căile către un final negociat al conflictului

„Marea întrebare va fi: este posibil un sfârşit onorabil al acestui război pentru ambele părţi?”, a spus cancelarul.

Forţa militară a Rusiei va slăbi

Nehammer a mai punctat că ultimele sancţiuni ale Uniunii Europene, care a interzis exportul de produse electronice militare către Rusia, va slăbi forţa militară a acesteia pe termen mediu.

De aceea, ele nu vor contribui imediat la încheierea războiului de către Putin”, a arătat liderul austriac.

Însă, a dezvăluit austriacul, când i-a pus în vedere lui Putin că războiul produce daune economice ţării sale, acesta a răspuns „Ştiu”.

La Kiev s-a ridicat şi problema neutralităţii Austriei. Până acum, această ţară şi-a menţinut timp de decenii opţiunea de a rămâne în afara NATO, ca şi Suedia şi Finlanda. Cele două state scandinave îşi reconsideră însă poziţia în prezent, în contextul invaziei ruse din Ucraina.

author avatar
Andrei Ștefan
1.110 afisari

6 COMENTARII

  1. ziare.com UN SITE DE IMBECILI SI CRETINI MUISTI , JEGURI SI VIERMI DE KACAT CE SE CRED JURNALISTI SI CARE SUG PÙLA POLITICIENILOR PENTRU O COAJA DE PAINE . ACESTE SLUGI OPARITE SI DEMNE DE UN SCUIPAT , MERITA FUTUTI IN GURA

  2. Ce atâta facilitarea „negocierilor ruso-ucrainiene de pace”? Austriacul s-a dus să se milogească la Putin pentru gazul rusesc. Și să pozeze în postura de erou al intermedieri. Mi-e greață de gesturile iresponsabile, prezentate ca „mare contribuție la apărarea păcii”. E un mic și jalnic lefegiu. Iar Austria va coborî pe scara acceptanței internaționale în pivnița istoriei.

  3. Hei, s-a dus si el pana la moscova, probabil ca au discutat niste lucruri care nu se puteau vorbi la telefon.

  4. Cancelarul austriac este un vierme in comparative cu Putin a mers sa cerseasca gas si petrol

  5. Niciodata Austria nu a cersit nimic. A nergociat continuu si a lucrat continuu pe dedesubt.
    Istoria a aratat ca o tara mica, a facut un imperiu si a condus o Europa .
    Prin creier si informatii.
    Cine nu stie, sa mearga la Viena : este o casa in care a locuit Lenin , o alta in care a locuit Marx… etc.
    Nu au reusit sa ii ingenunche nimeni , nici macar Hitler. Dar, in afara de Austria, ptr ei nu exista nimic la nivel egal.
    Este cel mai pur nationalism existent ./
    Asa ca , urmariti evolutiile …

  6. Bai nazistule austriac, bai Ne-Himmler, baga rapid ceva vaxxinuri in cap la sclavetii tai din Austria nazista, vezi ca incep sa maraie ca s-a scumpit totul la voi, e clar ca au nevoie fiecare de cate 1 cap in gura, sa ii linistesti !! Ha ha ha 🙂 Bai Ne-Himmler, nu de la tine din colonia austriaca a pornit la drum si marele savant de renume mondial, unul anume Adolf H. ? Bai, tu nici 20 % nu o sa fii din cat a fost ratatul ala, tu esti un ghertzoi de 6 euroi si 66 de centi, vezi ca de il enervezi pe criminalul ala rusnac de la Kremlin, ala da cu nucleara in Austria ta de tot kakatul, bai ipocritule de austriac dobitoc !! Deja e o lume care pe care, ala care nu e atent, il mananca ceilalti de vii, asa ca, aia e, scapa numai cine poate !! Ha ha ha 🙂 Bai vaxxinatilor din toata lumea, emigrati in Austria cu totii, am inteles ca acolo e Raiul Vaxxinatilor in cap !! Ha ha ha 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger