AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Cade de tot zona Lugansk în mâinile ruşilor? Kadîrov...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Cade de tot zona Lugansk în mâinile ruşilor? Kadîrov i-a ofuscat pe ucraineni

americanRĂZBOIUL ce se duce în interiorul graniţelor Rusiei. Ce vor face soldaţii "jefuitori și violatori" la revenirea acasă

Separatiștii pro-ruși şi ucrainenii duc lupte grele în zona Lugansk, mai exact în oraşul Lysychansk, în estul Ucrainei. Vitaly Kiselev, unul dintre liderii republicii separatiste, a spus că oamenii săi au ajuns până în centrul urbei.

Anterior, liderul cecen, Ramzan Kadîrov, a scris pe Telegram că unități ale forțelor pro-ruse au ajuns în centrul orașului. „Lysychansk este al nostru”, a scris el.

Ucrainenii neagă victoria ruşilor

Separatiștii pro-ruși susțin că au înconjurat „complet” Lysychansk, în estul Ucrainei, un oraș-cheie aflat în centrul luptelor intense din ultimele zile.

Dar ucrainenii neagă.

Luptele fac ravagii în jurul Lisicianskului. Din fericire, oraşul nu este încercuit şi se află în continuare sub controlul armatei ucrainene”, a declarat la televiziunea ucraineană Ruslan Muzitciuk, purtător de cuvânt al Gărzii Naţionale a Ucrainei, dezminţind o informaţie transmisă anterior de un reprezentant al armatei separatiste din Lugansk.

De ce este Lysychansk un oraş-cheie?

Lysychansk este ultimul oraș important din regiunea Lugansk controlat de armata ucraineană.

Este „geamănul” Severodonețk, cucerit săptămâna trecută de ruși după retragerea forțelor ucrainene după o bătălie care a durat câteva săptămâni. Cele două orașe sunt separate de râul Doneț.

Ocuparea oraşului Lisiciansk ar permite armatei ruse să avanseze spre Sloviansk şi Kramatorsk, alte două mari oraşe din regiunea industrială Donbas, pe care Moscova încearcă să o cucerească.

author avatar
Andrei Ștefan
656 afisari

13 COMENTARII

  1. Nu contează. Cu cât crapă mai mulți ruși, cu atât mai bine. Indiferent că sunt mujici de-ai lui Putin ori cioloveci de-ai perciunatului Jeleu.

  2. Depinde. Depinde cu cine intoarce armele Luka. Luka daca vrei sa ai onor dati prins la Otan!

  3. Luka dati prins esti conjurat! Dati prins! Si scapi viu. Dati prins.

  4. Limbajul si modul de relatare a dlui autor de fata arata cat de mediocra a devenit organizatia analfabeto-autista numita presa.Indvizii se pierd in in barfe de malul santului,prezinta informatia trunchiata si scoasa din context asta cand nu mint deadreptul.Zilele astea vor primi sarcini noi ,sa prosteasca din nou analfabetii si prostii care le seamana sa puna din nou masca pebot.Si sunt multi al dracului,credeti-ma.

  5. Lysyciansc este inconjurat de rusi deja de cateva zile. In interior sunt 2000 de soldati, iar dupa unele surse chiar 8000 de soldati. Bresa de retragere de 4 km a fost inchisa de rusi, iar singura cale de iesire este intens bombardata. In zona spre Sloviansk şi Kramatorsk uhraina a pierdut mai mult de jumatate din soldatii a doua brigazi., asta insemnand cateva mii de soldati.

    • Rusii nu au pierdut nici un soldat , era gata sa se inece unul cu vodca dar l-am salvat la timp si am lins eu butelcuta .

  6. S-a batut mana pe canale secrete, Rusia castiga,restul este doar propaganda anti Rusia, bla bla bla mu ie occident decazut

  7. Toti stiu ca ukro-na-zi aia nazisti si-o vor lua tot mai mult si bine in gura de la rusnacii aia salbatici !! Dar lasati, bai tampitilor ukro-na-zi, chiar se merita sa mori pentru jidanul ala de Zelinski, dupa ce ca ala vinde jumate din armele ce le trimit acolo stapanii lui amerloci, ala mai si joaca la 2 capete !! E clar ca rusnacii ce cuceresc acum nu vor da inapoi niciodata, iar de intra amerlocii cu orice fel de trupe acolo, nazistii din Kiev o sa ramana numai cu bunkarul jidanului intreg, rrestul tot o sa il rada rusnacii salbatici, o sa dea in nucleare tactice in ei pana nu o sa ramana nimic acolo, numai un tinut de gheata nucleara !! Ha ha ha 🙂 Bai jidanski de Zelinski, mai canta si acuma la pian cu piciorusul mijlociu !! Ha ha ha 🙂

  8. ce m-am saturat de teatru asta criminal!
    sunt intelesi cel putin de la summitu din 2008 de la bucale! nu a zis atunci pupilu lu schwab, putin, ca „romania sa se pregateasca pentru o criza umanitara”? si apoi ne-a aruncat-o ca „romania si-a schimbat doar stapanul”! asta e adevaru, suntem condusi de marionete! nici cand va arunca laturile in fatza nu vedeti??! ce politicieni are rrumania: toti compromisi, securisti, agenti dovediti! statu asta e o mascarada pentru melteni!

  9. Păpușarul de la Kiev nu se lasă până nu-și vede țara complet Distrusa de IVANI…el e cel mai mare inamic al ukrainenilor

  10. Nu este tara lui.Este pe acolo doar in trecere pana o va transforma in desert.Dupa asta o taie la el acasa.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger