AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Marea Britanie trimite Ucrainei un sistem radar contra-baterie și...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Marea Britanie trimite Ucrainei un sistem radar contra-baterie și echipamente de bruiaj GPS / Transport impresionant și din SUA

boris johnson

Premierul britanic Boris Johnsoni va anunța un nou ajutor militar în discursul său adresat marți Parlamentului ucrainean. Discursul său va fi transmis prin videoconferință, la trei săptămâni după ce a călătorit la Kiev pentru a se întâlni cu președintele ucrainean Volodimir Zelensky.

Oficialul britanic devine primul lider mondial care a făcut acest lucru de la izbucnirea războiului din februarie. „Este momentul vostru de glorie”, urmează să le spună premierul britanic parlamentarilor ucraineni, conform unei declaraţii transmise de Downing Street luni seara, potrivit Sky News.

„Când ţara mea a fost ameninţată cu o invazie în cel de-al doilea război mondial, parlamentul nostru, ca şi al vostru, a continuat să se întrunească în timpul conflictului, iar poporul britanic a dat dovadă de o asemenea unitate şi hotărâre încât ne amintim de perioada noastră de mare pericol ca fiind momentul nostru de glorie”, este mesajul pe care Boris Johnson îl va transmite în timpul discursului programat să aibă loc în jurul orei 10:00 (09:00 GMT).

Marea Britanie aprovizionează Ucraina cu arme defensive

Şeful guvernului britanic urmează să anunţe o nouă componentă a ajutorului militar, în valoare de 300 de milioane de lire sterline (357 de milioane de euro), ce include în special echipamente de armament defensiv: echipamente electronice de război, un sistem radar contra baterie, echipamente de bruiaj GPS și mii de dispozitive de vedere nocturnă.

Până în prezent, Marea Britanie a furnizat Ucrainei 5.000 de rachete antitanc, cinci sisteme de rachete antiaeriene cu peste 100 de rachete şi 4,5 tone de explozibili.

Americanii trimit ajutoare militare de 1 mld. $

author avatar
Andreea Vlad
256 afisari

6 COMENTARII

  1. ZIARE.COM UN SITE DE PADUKIOSI , MURITORI DE FOAME , ZDRENTE PUPIN CURISTE , ADEVARATE JEGUR DE COPISTI CE-SI DAU AERE DE JURNALISTI , CU ARTICOLE COPIATE SAU TRADUSE CU MULTE GRESELI , VAI MAMA LOR DE LINGAI IN CUR .

  2. Ziare.com UN SITE CE INSTIGA LA URA , CARE IMPUNE CENZURA SI DICTATURA IN ROMANIA !!! FALSI JURNALISTI , SIMPLI COPISTI PLAGIATORI, LINGAI IN CÙR A CLASEI POLITICE , MÙISTI PROFESIONISTI , JEGURI PATENTATE , PLEAVA JURNALISMULUI DE CEA MAI JOASA SPETA , COLABORATORI VIERMANOSI , DEJECTII UMANE .GUNOAIE INFECTE
    SLUGILE CREDINCIOASE SUNT ZILNIC CU ARTICOLE ELOGIOASE , SCARBOASE PANA LA VOMA , SI ODE LA ADRESA JEGURILOR DIN FRUNTEA TARII CE AU DISTRUS TOTAL ROMANIA SI AU INDATORAT-O PENTRU SECOLE . FALSI JURNASITI DE PE ZOAIE.com

  3. Va rog sa me scuzati pentru exprimare , dar nemernici ne-au arestat baietii cu traducerea in romana.

  4. Nu e numai la ziare.com ,toata asazisapresa colcaie de cenzuri.Te-ai abatut dela linia calauzitoare a unchiului Sam,imesiat ti se inchide gura.Asta daca te consoleaza.

  5. MOSCOW (Reuters) – Russian Prime Minister Vladimir Putin’s black labrador dog, Koni, Friday was given a collar that will allow her master to track her movements by satellite.
    Putin interrupted a meeting of officials who were discussing the virtues of the Russia’s new satellite global positioning system GLONASS to monitor cattle and wild animals.
    “Can I use it for my dog?,” he asked, according to the account of the meeting posted on the government website http://www.gov.ru

    -stire din 2008;
    Koni a facut cunostinta si cu Merkel……

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger