AcasăȘTIRI EXTERNERăzboi în Ucraina. Bogdan Aurescu urgentează constituirea Grupului de Luptă din România

Război în Ucraina. Bogdan Aurescu urgentează constituirea Grupului de Luptă din România

Bogdan-AurescuRăzboi în Ucraina. Bogdan Aurescu urgentează constituirea Grupului de Luptă din România

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, participă, vineri, la Bruxelles, la reuniunea extraordinară a miniştrilor afacerilor externe din statele membre NATO.

Se discută din nou despre situaţia din Ucraina şi consolidarea apărării pe Flancul Estic, iar ministrul Aurescu va cere constituirea accelerată a a Grupului de Luptă din România.

Mai multe forţe aliate în ţara noastră

”Reuniunea a fost convocată pentru a analiza cele mai recente evoluţii de securitate, în contextul agresiunii militare a Rusiei împotriva Ucrainei, şi pentru a dezbate, în continuare, acţiunile de răspuns ale Alianţei Nord-Atlantice, cu accent pe măsurile suplimentare privind consolidarea posturii de descurajare şi apărare pe Flancul Estic”, a transmis MAE, într-un comunicat de presă.

Sursa citată prcizează că şeful diplomaţiei române ”va accentua necesitatea consolidării semnificative şi pe termen lung a posturii de descurajare şi apărare pe Flancul Estic, în special la Marea Neagră, prin dislocarea de forţe aliate şi prin constituirea accelerată a Grupului de Luptă din România”.

S-a schimbat situaţia geo-politică din urmă cu 8 ani

Trebuie să restructurăm postura pentru a ne adapta la ceea ce Rusia face în Ucraina şi în Belarus, deoarece, în acest moment, Belarus a devenit un alt cartier militar al Rusiei şi în acelaşi timp trebuie să avem în vedere prezenţa militară rusă din Ucraina.

Este o situaţie complet diferită de cea din 2014, când Rusia a ocupat ilegal Crimeea şi apoi şi-a construit prezenţa militară acolo. Atunci, doar Crimeea a fost ocupată, aşa că trebuie să conştientizăm această nouă realitate şi să ne adaptăm la ea”, a arătat ministrul Aurescu.

 

author avatar
Andrei Ștefan
526 afisari

13 COMENTARII

  1. Iar se agită broscoiul Kermit-Aiurescu, ca un koi în căldare.Limbricul nu vede că este doar o biată slugă amerlocă.

  2. & Bagă bă, bagă texte cu lupta, ! Probabil că ” Agamiță Dandanache” deja se pregătește pentru alegerile democratice viitoare, ?

  3. Si a avut dreptate ,Ceausescu!A luptat pentru pace si propasirea tarii si nimeni nu a indraznit sa se atinga de tara In ’68 cand a fost invadata Cehoslovacia el s -a comportat ca un adevarat barbat de stat fata de cei 3 martafoi da dreapta Tapu ,Petrov si actualul fatalau Acest asazis barbat Iohanus ar fi participat cu ochii inchisi la invadarea Cehoslovaciei Este atat de las si lingau incat rar s a mai vazut un individ atat de urat de oameni si atat de jigodie vanduta,hot si traficant de carne vie ,interlop corupt devalizator pe fata a aeroportului Sibiu impreuna cu sleahta adusa din germania fara licitatie ,ca sa modernizeze ei aeroportul Sibiu L -au modernizat atat de bine incat nu mai intrau masinile in garaj usile fiind stramtate ca sa faca economie (Va dati seama!)Ceausescu era urat de el si ai sai deoarece nu puteau fura ,si nu puteau face faradelegile pe care le- au facut .Cand te va lua dracul la el cui lasi hotiile acumulate neomule!

    • si timp de un deceniu si-a ucis poporul prin infometare, frig, saracie si reprimare violenta a oricui ar fi indraznit sa zica ceva. Hai sictir cu ceasca al tau. Sa te duci dupa el!

      • Dar acum nu stai in frigPe timpul lui ceausescu jigodii precum Plicusorul muci,Clotilda hoata de voturi,Iohanus curdefer etc erau niste rahati carora le sticleau ochii dupa furatAcum rahatii conduc tara A ajuns cu..ul cap Toate leprele fura ,imprumuta zeci de miliarde in numele nostru si apoi fac transferul in paradisuri fiscale UIte la calitatea leprelor ,,da dreapta””niste scursuri proaste care au esuat tara ,niste bautori de pipi si facatori de spirale Te mai miri de ce tot ei au esuat tara,niste viermi hoti si vanzatori de tara

  4. Am jucat mult la ruleta ruseasca asteptand ca glontul sa i elmine pe toti anticristii turnatori ,hotii ,traficantii de copii nevinovati ,Acelor ai caror strabunici au casapit 11000 de suflete ,ai celor vanzatori de tara ,care luand de la gura copiilor se inghesue sa le astupe gurile flamande ale dusmanilor tarii 9 miliarde dintr un foc dati impreuna cu satana aia buboasa in 2018 inainte de Craciun ca sa nu si dea seama lumea 9 miliarde dati de sufletul luiBastea Ion pentru hulpavii yankei pe avioane stricate si ruginite Cat de ticalos poti fi Cu banetul acesta tara ar fi fost impanzita de autostrazi Dar ticalosii o vreau inapoita la cheremul strainilor !Da ,am jucat la ruleta ruseasca ,tu la ce ai jucat ?La statu statue prin Amsterdam ,sau in vitrinele sodomite cu stromologul sculat Siktir !

  5. Tu la ce ai jucat ?Mamaliga cu scoarta ce esti !Sunteti niste viermi lasi si prosti Poate sa se cacarasca iohanusul in capul vostru ca nu cracniti Va e frica !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger