AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. „Azoviștii” se roagă de Elon Musk să-i salveze. „Dacă...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. „Azoviștii” se roagă de Elon Musk să-i salveze. „Dacă nu tu, atunci cine?”

RĂZBOI ÎN UCRAINA. „Azoviștii” se roagă de Elon Musk să-i salveze. „Dacă nu tu, atunci cine?”

Un comandant ucrainean din rândul luptătorilor asediați de forțele rusești în combinatul siderurgic Azovstal din Mariupol a apelat, miercuri, direct la miliardarul american Elon Musk pentru a cere ajutor pentru salvarea lor.

„Se spune spun că ai venit de pe altă planetă pentru a-i învăța pe oameni să creadă în imposibil. (…) În locul în care viețuiesc, este aproape imposibil să supraviețuiești”, a scris pe Twitter Serghei Volina, comandantul Brigăzii 36 de pușcași marini din Mariupol.

„Dacă nu tu, atunci cine?”

„Ajută-ne să părăsim Azovstal pentru o țară terță. Dacă nu tu, atunci cine altcineva? Dă-mi o pistă”, a continuat el, indicând că și-a creat un cont de Twitter special pentru a se adresa direct celui mai bogat om din lume, care încearcă să cumpere rețeaua de socializare pentru 44 de miliarde de dolari.

 

Militarul a cerut „fiecărei persoane de pe planeta Pământ” să se asigure că Elon Musk știe despre apelul său. Elon Musk are 92 de milioane de urmăritori pe Twitter, scrie TVA Nouvelles. Kievul a declarat în această săptămână că peste 1.000 de soldați, mulți dintre ei răniți, se află încă în Azovstal, care găzduiește un labirint subteran extins, moștenit din epoca sovietică.

„Luptă dreaptă” cu Putin

Este singura zonă de rezistență în orașul port strategic Mariupol, care, de altfel, este controlat acum de ruși. Femeile, copiii și bătrânii au fost evacuați în cadrul unei misiuni umanitare coordonate de Organizația Națiunilor Unite și de Crucea Roșie (CICR).

La jumătatea lunii martie, Musk l-a provocat pe președintele rus Vladimir Putin la o „luptă dreaptă” în legătură cu Ucraina. Un transport de terminale ale serviciului de internet prin satelit Starlink al lui Elon Musk a ajuns în Ucraina la începutul lunii martie pentru a ajuta la conectarea la internet a zonelor afectate de asaltul armatei ruse asupra țării din 24 februarie.

author avatar
Tudor Borcea
1.001 afisari

11 COMENTARII

  1. de ce nu s-au predat? intrau intr-un program de shimburi de prizonieri si gata dar dupa ce au refuzat atata timp si au omorat dintre rusi nu-i vad scapand ieftin,

  2. Teatru ieftin, de doi bani. Nici soldații nu mai sunt ce-au fost. „Vai, ne e greu, domnu’ Elon, răii ăia chiar trag în noi…! Am jucat CS4 da’ nu era așa, puteai să mai dai un save, mai un respawn…”
    Căca-m-aș pe ei de „soldați de elită”… dacă aș aduna compania noastră de pe vremuri, cu toți boșorogii și expirații de noi, probabil nu i-am bate, că, deh, alte vremuri, dar cu siguranță i-am face să-și umple de maro chiloțeii ăia roz.
    Vorba lui george de la 11:59, de ce naiba nu se predau dacă le e atât de greu? Pe timp de pace știau să ridice laba în salutul nazist și să se dea grozavi, da’ ce să vezi, nenică, acuma e pe bune, se trage cu muniție de război…
    Acuma, băieți, sunteți în rahat până la nas, așa că ori arătați că știți și altceva decât să vă dați grozavi pentru bagaboantele lui ZZZZZelenski, ori vă luați „foaia” din harnașament, vă culcați pe spate, cu mâinile pă chept și vă acoperiți cu ea. Ne vedem la cimitir, Feți-Frumoși.

  3. UN SOLDAT SE PREDA ATUNCI CAND I SE TERMINA MUNITIA ! SAU CAND ESTE RANIT SI NU MAI POATE LUPTA.
    AZOVISTII AU CEVA DE ASCUNS ,IAR ASTA II INGROZESTE CA DACA AJUNG IN MAINILE RUSILOR VOR AVEA CE SPUNE.AZOVSTAL A ASCUNS MULTE !,ALTFEL REZISTENTA
    UCRAINEANA NU ERA EA ASA DE CRANCENA.
    CAT DESPRE MUSK SI SALVARE ASTA-I CA O AMENINTARE -UN SANTAJ PENTRU CEEA CE A FOST LA AZOVSTAL !.

  4. Conform uzantelor militare, evacuarea se solicita comandantului, in cazul in care ti-ai indeplinit misiunea, sau ai esuat din diferite motive. Sa soliciti acest lucru unei persoane de aiurea, mi se pare ceva de ne inchipuit. Au invatat insa de la histrionul care se da ”salvatorul umanitatii”, sa ceara, ca si asta zilnic ne cearta ca nu-i dam, ca nu-l ajutam, pai, sa te ajute cei care te-au bagat in dulceata turceasca de-i zice rahat.

  5. Pai de ce nu se predau? Rusii le-au propus de atatea ori. In razboi daca nu vrei sa lupti, te predai. Daca vrei sa lupti, lupti, dar nu te plangi non stop. Mai mult au tinut si civili ostatici cu ei. Nu inteleg ce vor sa obtina.

  6. Usurel cu dezinformarea-manip ularea! Imaginile, filmele și toate mesajele pe acest subiect au doar acest scop! Doar novicii pot pune botul la asemenea gogoșari.
    Fețele acestor farsori arată că nu au luat parte la nici măcar o ora de luptă.
    Sunt bine merci trăgând in capcane credulii.

  7. Mesaj de la Elon pentru ukro-na-zistul Serghei Volina: Da, bai faroane kartofar de nazist imputit de la Lab4 de sub Azovstal, trimit imediat un satelit de-al meu cu ceva nucleara, sa dam in voi, si sa terminam odata si balciul acesta de tot rahatul !! E clar ca voi stati acolo sa paziti ceea ce inca mai este in acele laboratoare de razboi biologic de sub Azovstal, asa ca aia e, bai tarane ukro-na-zi, poate scapi, dar e mai posibil sa nu, asa ca preventiv, ia-o in mana inca de pe acum !! Ha ha ha 🙂 Cu multa consideratie, prietenul vostru, Elon !!

  8. Adica Serghei asta e un faraon kartofar, se vede pe moaka lui de drogat ca el nu lupta, numai trimite pe altii la inaintare, ca si carne de tun !! De era in lupta, de mult era pui la cuptor !! Ha ha ha 🙂 Bai Serghei, bai latraule ukro-na-zi, cand o sa va prinda rusnacii aia salbatici, o sa va spanzure de limba, bai criminalule ordinar, sa ajungi sa iti pierzi ambele picioare si sa ramai asa in viata, sa vezi ce faina e viata de handikapat, la propriu !! Sa te mance acolo, la subsolul 7 de sub Azovstal toti viermii, bai banderistule imputit ordinar !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger