AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Avertisment dur al Rusiei pentru Zelenski / „Nu mai...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Avertisment dur al Rusiei pentru Zelenski / „Nu mai există, nu va mai exista niciodată”

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Avertisment dur al Rusiei pentru Zelenski / „Nu mai există, nu va mai exista niciodată” / Foto: Facebook

Purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a declarat că nu mai este posibil ca Ucraina să revină la frontierele anterioare.

„Ucraina pe care noi doi o cunoșteam, în cadrul granițelor care erau înainte, nu mai există și nu va mai exista niciodată. Acest lucru este evident”, a declarat Zaharova într-un interviu pentru Sky News – Arabia.

Alipirea la Maica Rusie

Șeful autoproclamatei Republici Populare Lugansk, Leonid Pasechnik, a declarat că ar putea organiza un referendum privind aderarea la Rusia.

Șeful unei alte autoproclamate republici din Donbas, Republica Populară Donețk (RPD), a declarat că problema aderării la Rusia va „deveni problema numărul unu” după ce republica își va restabili granițele constituționale.

În plus, oficiali ai administrației militaro-civile din regiunea Herson, o zonă care se află sub controlul Rusiei de la jumătatea lunii martie, au subliniat în mod repetat că și regiunea urmărește să se alăture Rusiei, scrie Tass.

De asemenea, un oficial de rang înalt din cadrul administrației militaro-civile a unei alte regiuni, Zaporoje, a declarat că teritoriul speră să se alăture Rusiei și să devină parte a Districtului Federal Sudic al acesteia.

author avatar
Tudor Borcea
1.037 afisari

1 COMENTARIU

  1. dar bratul drept al dunarii cand il dau inapoi ukraina? lea dat stalin drept sa-l aibe? sa nu mai vorbim de nordul bucovinei. zelenski si guvern vor sa tina ce au acaparat. si acum plang ca rusia isi ia inapoi pamantul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger