AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Primele imagini cu crucișătorul Moskva în flăcări, înainte de...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Primele imagini cu crucișătorul Moskva în flăcări, înainte de a se scufunda! – FOTO/VIDEO

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Primele imagini cu crucișătorul Moskva în flăcări, înainte de a se scufunda! - FOTO/VIDEORĂZBOI ÎN UCRAINA. Primele imagini cu crucișătorul Moskva în flăcări, înainte de a se scufunda! - FOTO/VIDEO / Sursa FOTO: Twitter.com

Au apărut primele imagini, pe rețelele de socializare, cu nava amiral a Rusiei în Marea Neagră, crucișătorul Moskva, cuprinsă de un incendiu, înainte de a se scufunda, săptămâna trecută.

Imagini au fost publicate pe Twitter, pe pagina Ukraine Weapons Tracker. Se pot vedea flăcări și un nor de fum, semn că la bord a fost un incendiu destul de puternic. Mai mult, nava e vizibil înclinată. Fotografiile par a fi surprinse de pe o altă ambarcațiune aflată în zonă.

Crucișătorul s-a scufundat săptămâna trecută

Crucișătorul s-a scufundat în Marea Neagră, săptămâna trecută, după ce Kievul a anunțat că a fost lovită de rachete ucrainene. În schimb, Kremlinul susține că nava a fost distrusă într-un accident, notează Mirror.

Crucișătorul Moskva s-a scufundat joi, pe 14 aprilie, a anunțat Ministerul rus al Apărării. Nava a fost „un element cheie în eforturile Rusiei de a stabili dominația navală în Marea Neagră”. Iar pierderea ei este „o lovitură” pentru flota rusă din regiunea declara joi John Kirby, purtătorul de cuvânt al Pentagonului – citiți mai multe AICI.

 

author avatar
Andrei Coman
391 afisari

4 COMENTARII

  1. Având în vedere locul de unde iese fumul gros este evident că pe acolo este depozitul de muniții. Acuma dacă or fi fost rachetele ukrainiene de vină nu știm că n-am văzut imagini cu ele. Că a fost un sabotaj sau neglijență, iarăși nu rezultă din imagini.

  2. Dacă nu voiau nu apărea nici o poză.
    Soldații din armata rusă din Ucraina nu au voie cu telefoane. Pe cel ce-a pozat și pus pozele îl mânca curtea marțială.
    Teatrul, de operațiuni, nu s-a terminat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger