AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Bombardamente teribile la Nikolaev, orașul, în beznă! / Ploaie...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Bombardamente teribile la Nikolaev, orașul, în beznă! / Ploaie de rachete și la Harkov – VIDEO

nikolaevRĂZBOI ÎN UCRAINA. Zece explozii puternice la Nikolaev. Două mari universităţi, lovite de rachete ruseşti

Situație dramatică la Nikolaev. Noi explozii puternice au avut loc în orașul din sudul Ucrainei în noaptea de miercuri spre joi, 21 aprilie.

Orașul Nikolaev a fost lăsat în beznă, după ce rachetele ar fi lovit rețeaua care alimenta localitatea cu energie electrică.

Nikolaev, la fel ca la Mariupol

Locuitorii din Nikolaev se tem că vor avea soarta Mariupolului. Mulți spun că au rămas fără provizii, iar convoaiele umanitare nu reuşesc să ajungă la ei.

Există informații că, de câteva zile, în oraș nu mai este nici apă potabilă. Conducta de la Dnipro, care asigura distribuţia apei potabile în Nikolaev, a fost avariată în timpul bombardamentelor. Se pare că, date fiind condiţiile, oamenii au ajuns să bea apă din râuri și izvoare.

Bombardamente puternice au fost și la Harkov, unul dintre primele orașe importante cucerite de ruși.

author avatar
Andreea Vlad
686 afisari

5 COMENTARII

  1. Armata rusă nu a stricat nici un pod, nici un nod de cale ferată, celularu și internetu merg, armata ucrainiană de pe linia Donbas e mai aprovizionată cu toate cele decît Piața Chibrit…măcar pt atîta ar trebui să ziceți „ceva-i putred în Danemarca” și să vă-ntrebați de ce numesc circul „teatru de operațiuni”.

    • Doar am mai văzut atâtea filmulețe publicate pe rețele sociale cu explozii de la muniția rusă în direct. Problema consistă în faptul că fix înaintea exploziilor se vedeau fitilele petardelor fumegând și abia după aia exploziile care, culmea, nu lăsau nici cea mai mică urmă pe asfalt. Montaje de doi bani pentru fraieri și necunoscători. Un obuz sau o katiușă lasă ditamai craterul în asfalt.

  2. STIM… RUSII MERG VALSAND PRIN UCRAINA SI PLANTEAZA PANSELUTE! Las ca acus acus ajungeti toti orcii ingrashamant pe pamantul ucrainian! SLAVA UKRAINA orci nenorociti!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger