AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Armata SUA stabilește o linie de comunicații cu Rusia

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Armata SUA stabilește o linie de comunicații cu Rusia

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Armata SUA stabilește o linie de comunicații cu Rusia

Armata SUA stabilește o linie de comunicații cu Rusia pentru a evita orice incidente în apropierea Ucrainei.

SUA și Rusia au stabilit un canal de comunicații prin care cele două părți se pot notifica reciproc cu privire la orice potențiale operațiuni care ar putea fi în imediata apropiere, pentru a evita orice posibile greșeli de calcul în apropierea Ucrainei.

SUA se coordonează din Germania

„Departamentul Apărării a stabilit recent o linie de de-conflict cu Ministerul rus al Apărării, la 1 martie, în scopul prevenirii calculelor greșite, a incidentelor militare și a escaladării”, a declarat un înalt oficial american al apărării într-un comunicat, scrie CNN.

„Statele Unite păstrează o serie de canale pentru a discuta probleme critice de securitate cu rușii în timpul unei situații de urgență”.

Linia de comunicații este practic un schimb de numere de telefon între ambele părți pentru acces rapid. Partea SUA va fi coordonată din centrul de operațiuni al Comandamentului European al SUA din Stuttgart, în Germania.

Partea rusă va fi coordonată din Ministerul Apărării de la Moscova, a declarat un al doilea oficial înalt al apărării.

SUA doreau un canal de comunicații, deoarece trupele americane și ruse operează acum pe așa-numitul flanc estic, aproape de spațiul aerian al Ucrainei și Belarusului, unde forțele ruse se desfășoară și atacă.

author avatar
Tudor Borcea
455 afisari

2 COMENTARII

  1. Comunică cu Russia și în același timp furnizează ukrainienilor date culese din satelit despre trupele ruse. Asta se numește că nu participă în război. Ha, ha, ha!

  2. Ukropilor nu le mai folosește la nimic datele în cauza. S-a stabilit o linie telefonica sa se organizeze scoaterea lui Zelenski din Ucraina, ca treaba a aproape gata. Asta pățesc aventurierii care pleacă urechea la Oculta si nu gandesc ca administrațiile țin totuși cont de interesele popoarelor nu de cele ale Ocultei. Aviz amatorilor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger