AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Breaking news: Zelenski anunță că este gata să facă...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Breaking news: Zelenski anunță că este gata să facă pace! Lovitură pentru Occident: Ucraina renunță la intrarea în NATO!

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Anunțul lui Zeleski, care ar putea influența totul!

În cea de-a 13 zi de la izbucnirea războiului din Ucraina, s-a aflat că liderul de la Kiev a făcut un apel de ultimă oră, la dialog, către președintele rus, Vladimir Putin.

Volodimir Zelenski susține că e gata să se așeze la masa discuțiilor. Declarațiile sunt văzute ca un semnal că liderul ucrainean ar fi dispus să facă anumite compromisuri pentru oprirea conflictului. Chiar și așa, președintele susține că ucrainenii nu vor capitula.

„În primul rând, sunt pregătit pentru un dialog, dar nu suntem pregătiți pentru capitulare”, a susținut Zelenski într-un interviu acordat televiziunii americane ABC News. Totul, ca răspuns la întrebarea dacă Ucraina este pregătită să respecte cerințele Rusiei pentru o încetare a focului, inclusiv refuzul aderării la NATO, recunoașterea Crimeei drept teritoriu rusesc, recunoașterea independenței așa-numitei LPR/DPR (Republica Populară Lugansk/Republica Populară Donetsk).

Ce spune despre intrarea în NATO: „Mi-am pierdut interesul”

Liderul de la Kiev a mai dat un semnal important, de această dată în privința aderării Ucrainei la NATO. „Pentru că nu este vorba despre mine, este despre oamenii care m-au ales. În ceea ce privește NATO, mi-am pierdut interesul pentru această problemă după ce ne-am dat seama că NATO nu este pregătită să accepte Ucraina.

Alianței îi este frică de o confruntare cu Federația Rusă, nu este vorba despre mine, ci despre oamenii care m-au ales”, a susținut președintele ucrainean, cu tot cu precizarea că Ucraina nu vrea să fie o țară care „cerșește ceva în genunchi și nu va fi o astfel de țară, eu nu vreau să fiu un astfel de președinte”.

Orele trecute, preşedintele ucrainean transmitea, într-un mesaj pe facebook, faptul că va rămâne în Kiev. Și că nu se ascunde. „Nu mă tem de nimeni”, a susținut Zelenski, pe rețeaua de socializare.

author avatar
Andrei Coman
1.461 afisari

13 COMENTARII

  1. in vestul Ucrainei nu este razboi si nu inteleg de ce fug toti in toata lumea . noi ar trebui sa nu ne mai facem praf cu refugiatii lor care ne iau la misto de ce saraci sintem si avem preturi ca in Elvetia .

    • Eu cunosc bine cine-s ucrainienii. Ce vedeti voi este prosteala pe fata. In afara de cei care raman efectiv pe teritoriul primului stat in care ajung, restul sunt fugari in occident.

      • Si eu cunosc bine natia. Pana acum n-au reusit sa ajunga in occident, decat prin fel de fel de smecherii. Acum, au liber ca doar sant refugiati. Cei mai multi pleaca prin Polonia ca doar Germania este la un pas. Pe la noi, e putin mai dificil. Cei care raman la noi, se vor intoarce inapoi, acum au venit de frica indusa de mass media, ca la noi , de altfel. Majoritatea insa sant refugiati economic, pardon intregirea familiilor.

  2. ,,Președintele rus Vladimir Putin i-a spus marți președintelui Trump că armata Rusiei a distrus o multitudine de facilități străine de arme biologice care aveau carte albă în Ucraina și că armata sa a luat măsuri decisive și strategice pentru a scăpa națiunea coruptă de ceea ce el a numit influența satanică, a declarat o sursă anonimă din Mar-a-Lago pentru Real Raw News.
    Amata rusă a șters următoarele:

    – 11 facilități de arme biologice finanțate de Departamentul de Stat/Departamentul Apărării SUA;
    – 4 centre germane de cercetare chimică toxică;
    – 3 centre elvețiene de nanotehnologie;
    – 1 consorțiu bio-tehnologic francez;
    – 3 laboratoare israeliene care lucrau cu febrilitate pentru a crea o armă biologică bazată pe rabie împrăștiată din aer.

    În plus, Putin a susținut că forțele sale au efectuat lovituri de precizie asupra biolaboratoarelor mobile (mașini cu 18 roți adaptate în mod nesigur în laboratoare improvizate) care încercau să transporte agenți patogeni letali peste granița cu Ucraina în Polonia…
    Mai mult, Putin a spus că avioanele sale de luptă au distrus o vilă de 200 de acri, deținută de Biden, la 35 km vest de Kiev. El a insistat că Biden este profund implicat în întreprinderile criminale ale Ucrainei și i-a promis lui Trump că va oferi în curând lumii „toate dovezile de care are nevoie”.
    ,, Dacă aș fi vrut să cuceresc Ucraina, aș trimite 1.000 de avioane. Știi cum arată o invazie adevărată. Uitați-vă la înregistrări video ale Americii „Șoc și groază” în Irak. Asta este o invazie.
    Aș putea dacă vreau, dar nu acesta este obiectivul meu”, i-a spus Putin lui Trump.
    Forțele Speciale Ruse, în timp ce căutau arme de distrugere în masă, au dat peste o clădire din cărămidă plină de copii captivi.Oamenii lui Putin au găsit alte trei locații, fiecare cu 25-60 de copii înăuntru…’’

    Putin a insistat că armata Ucrainei a încercat să provoace o criză catastrofală distrugand centrala nucleara Zaporizhzhia și să dea vina pe Rusia, în încercarea de a atrage SUA și Regatul Unit în conflict direct cu forțele ruse. Potrivit lui Putin, asaltul a fost pus în scenă de soldați ucraineni îmbrăcați în uniforme rusești și purtând arme rusești.
    „Acest lucru a fost menit să aducă alte țări să lupte. Vreau să curăț Ucraina de răul ei, dar să nu iradiez continentul. Acesta a fost menit să fie un steag fals”, i-a spus Putin lui Trump.
    „Dacă Zelenskyy ar fi reușit, criza ar fi făcut Cernobîlul să arate ca un foc de tabără.
    Dar acum avem controlul centralei.”
    „Emmanuel Macron, a spus la știri că i-am spus că nu mă voi opri, până nu iau totul. Aceasta este o minciună flagrantă. Nu am vorbit niciodată cu el; Nu vorbesc cu porcii”, i-a spus Putin lui Trump.

    „Putin l-a asigurat pe Trump că nu are dorința de a cuceri Europa, dar își va continua misiunea până când Zelensky va renunța la oamenii de știință și el, Putin, va elimina taberele de pedofili despre care spune că împrăștie peisajul ucrainean”, a spus sursa noastră.’’

  3. Mintea dupa urma la dl Zelenski. Daca era constient cit e P. de nebun, la inceput, il dadea dracu de Nato, salva zeci de mii de oameni morti, o tara distrusa total, sute de mii de copii traumatizati pe vecie si parintii lor la fel . Stiu, suna a apropiere de rusi, dar asta numai in capul timpitilor ! Intra inUE ca sa mareasca nivelul de trai si bogatia apusului, scapa de alea 2 republici unde erau 100% rusi- cum o fi crezut el ca putea conduce un teritoriu 100% rusesc !? Lipsa de minte, exces de patriotism de doi lei, tara total distrusa ! Credeti ca vreun ucrainian intreg la cap, peste citiva ani, nu v-a regreta si acuza ? Puneti-va in locul lui , a omului de rind care s-a dus sa-si apere tara,a ramas fara tot, oameni si bunuri ! Nu-l vad bine pe Z. ! Omul este tot ce e mai important pe lumea asta, au luptat impotriva demonilor, au pierdut tot, sa tot traiasca !

  4. Este foarte bine, mai ales ca nu ai nimic de castigat daca esti membru NATO sau in UE. Uita-te la noi; niste sclavi jefuiti de toate bogatiile. Pacat de distrugerile facute si de vietile oamenilor care au pierit cat si de cei plecati in bejenie. Insa negocierile trebuie purtate la sange, cerute garantii solide.

  5. In orice astfel de evenimente există provocatori, in cazul de față este evident pentru oricine are mintea la el că nato și ue au clocit mizeria asta de vreo 2-3 ani! Este evident că lui Putin ia trebuit ceva timp sa se hotărască sa atace Ucraina dar amenințarea cu atomica ia surprins pe idioții din nato și ue care nu se așteptau ca putin să fie așa hotărât, basca bomboana pe coliva comportamentul actorașului care realizând c-a fost lăsat cu pantalonii-n vine, are un comportament de neînțeles pentru stăpânii care l-au pus președinte și care l-au încurajat, prostu’ neintelegand de la început statul de colonie pe care trebuia să-l aibă Ucraina așa cum ” foarte confortabil” se simte Romania. Păcat de amărâții care au suferit și vor suferi pentru fleșcăiții din nato și ue care vroiau să-și arate ei mușchii pieloși

  6. Dezvaluiri: nesigure, rusia la bratul Chilia, granita pe nipru unde intra si trannistria, Moldova moarta de frica, ROU la fel( a se vedea cozile la pasapoarte) , lege noua de mobilizare, de parca nu aveam, economie Romania lasata vraiste, o sa creasca prroductia de luminari, mincatul martea si vinerea, cite odata, Zelinski se duce dracu in apus cu patritismul lui cu tot, ucrainienii desfiintati ca popor, aruncati in europa care dupa o saptamina se gindeste cum sa scape de ei si un pitic dus cu gamela care-si reia circul cu animalele, curvelesi judo !!! Dar nu seamana a dezvaluiri, dar ce dezvaluiri putem face noi, spunem idei despre cam ce gindim noi ca se intimpla in viitorul apropiat . Doamne Dumnezeule apara poporul ronan !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger