AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Amanta lui Putin şi Patriarhul Kirill cad şi ei...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Amanta lui Putin şi Patriarhul Kirill cad şi ei „VICTIME”!

Alina Kabaeva, iubita lui Putin, s-a ascuns în Elveția / Ce-o așteaptă pe fosta gimnastă (FOTO / VIDEO)

Uniunea Europeană intenționează să impună sancțiuni și împotriva Alinei Kabaeva, despre care se zvonește de mult timp că ar fi iubita lui Vladimir Putin.

Legătura romantică dintre Kabaeva şi Putin ar fi început acum mai bine de un deceniu, pe vremea când tânăra era gimnastă medaliată.

Cum va fi afectată amanta lui Putin?

Sancţiunile propuse de Comisia Europeană constau în interzicerea accesului în Uniunea Europeană, dar şi îngheţarea activelor deţinute pe teritoriul acesteia.

Documentul o descrie pe Kabaeva ca fiind “strâns asociată cu președintele Vladimir Putin”. Kabaeva a câștigat aurul la Jocurile Olimpice din 2004 la gimnastică ritmică și a fost, de asemenea, portdrapel la Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci din 2014.

Ea a fost deputat timp de șase ani, din partidului Rusia Unită al lui Putin și a ajuns să conducă un important grup media pro-Kremlin.

Şi Patriarhul Kirill, vizat de sancţiuni

În 2008, un ziar moscovit a afirmat că Putin divorțase în secret de soția sa Lyudmila și plănuia să se căsătorească cu gimnasta. Kremlinul a negat vehement povestea, iar ziarul a fost închis la scurt timp după aceea. Soții Putin și-au anunțat separarea în 2013, după 30 de ani de căsătorie.

În cel de-al şaselea pachet de sancţiuni impuse Rusiei, Comisia Europeană propune inclusiv sancționarea patriarhului Kiril al Moscovei. Peste o mie de persoane se află deja pe lista neagră europeană.

Patriarhul Kirill, „un aliat de lungă durată al preşedintelui Vladimir Putin, a devenit unul din principalii susţinători a agresiunii militare împotriva Ucrainei”, subliniază documentul Comisiei.

author avatar
Andrei Ștefan