AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Amanta lui Putin şi Patriarhul Kirill cad şi ei...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Amanta lui Putin şi Patriarhul Kirill cad şi ei „VICTIME”!

Alina Kabaeva, iubita lui Putin, s-a ascuns în Elveția / Ce-o așteaptă pe fosta gimnastă (FOTO / VIDEO)

Uniunea Europeană intenționează să impună sancțiuni și împotriva Alinei Kabaeva, despre care se zvonește de mult timp că ar fi iubita lui Vladimir Putin.

Legătura romantică dintre Kabaeva şi Putin ar fi început acum mai bine de un deceniu, pe vremea când tânăra era gimnastă medaliată.

Cum va fi afectată amanta lui Putin?

Sancţiunile propuse de Comisia Europeană constau în interzicerea accesului în Uniunea Europeană, dar şi îngheţarea activelor deţinute pe teritoriul acesteia.

Documentul o descrie pe Kabaeva ca fiind “strâns asociată cu președintele Vladimir Putin”. Kabaeva a câștigat aurul la Jocurile Olimpice din 2004 la gimnastică ritmică și a fost, de asemenea, portdrapel la Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci din 2014.

Ea a fost deputat timp de șase ani, din partidului Rusia Unită al lui Putin și a ajuns să conducă un important grup media pro-Kremlin.

Şi Patriarhul Kirill, vizat de sancţiuni

În 2008, un ziar moscovit a afirmat că Putin divorțase în secret de soția sa Lyudmila și plănuia să se căsătorească cu gimnasta. Kremlinul a negat vehement povestea, iar ziarul a fost închis la scurt timp după aceea. Soții Putin și-au anunțat separarea în 2013, după 30 de ani de căsătorie.

În cel de-al şaselea pachet de sancţiuni impuse Rusiei, Comisia Europeană propune inclusiv sancționarea patriarhului Kiril al Moscovei. Peste o mie de persoane se află deja pe lista neagră europeană.

Patriarhul Kirill, „un aliat de lungă durată al preşedintelui Vladimir Putin, a devenit unul din principalii susţinători a agresiunii militare împotriva Ucrainei”, subliniază documentul Comisiei.

author avatar
Andrei Ștefan
778 afisari

11 COMENTARII

  1. b iata alinuta si babardita si fara bani! dar atentie, creste rubla! e momentul sa investim in ea! 😀

  2. Victorie pentru Rusia si felicitari presedintelui Putin care lupta impotriva Diavolului pedofil si drogat din WEST

  3. Patriarhul Kiril conducătorul Bisericii Ortodoxe Ruse ar fi trebuit sa fie primul prelat bisericesc care trebuia sa-i spună liderului de la Kremlin ca Se opune invaziei armatei ruse dar nu a făcut-o.!!! Din istorie B.O.Rusă a avut o atitudine duplicitara și se vede cu ochiul liber.!!!In loc sa-l facă pe Puțin sa nu târască Rusia in acest război ilogic a pus paie pe foc.!!!
    Individul asta de Kiril NU are nimic in comun cu ortodoxia și in general cu credința.!!!!

  4. Astea nu sunt sanctiuni ci razbunari politice privind viata de familie. Trebuie formulate un numar de 1000 de sanctiuni , nu apa de ploaie, si anunte cu 24 de h inainte de implementare. Iata 10 din ele.
    1. Plecarea tuturor firmelor de afaceri Ue din Rusia
    2 Inchiderea exporturilor de medicamente
    3 Embargou la arme. Toate tarile prinse ca ia arme rusesti isi pierd exporturi din Ue.
    4 inchiderea stramtorilor Bosfor Gibraltar Manecii in tranzitare comercial sau militar
    5 scoaterea Rusiei pe termen nelimitat din toate competitiile sportive si artistice

  5. 6 Retragerea Nasa din colaborarea cu Rusia in domeniul spatial
    7 Condamnarea a Haga a Rusiei pe tru crime de razboi. Izolarea diplomatica si cele 1000 de sanctiuni in vigoare pana ce cadre politice si militare ruse sunt predate spre judecare.
    8 Interdictie totala de turism rus in Ue.
    9 scoaterea interpol rus din agentia interpol.
    10 intreruperea oricarui export din Rusia in termen de 10 zile, iar tari ca Hunia care nu respecta sancționate prin inchiderea banilor Ue de investitii.
    11 toate tarile sanctionate sau blocate daca aduc chimicale pt pulberi explozive de orice fel

  6. Norocul omenirii e ca nu esti seful unui stat nuclear. .Cine stie poate dadeai si cu bomba atomica.Si noi care credeam ca nebunii sunt doar Biden si Putin.

    • Prietene eu sunt ca Hrusciov care dupa ce a vazut o demo nucleara a zis-Eu nu voi folosi niciodata aceasta arma indiferent de ce se intampla.
      Atunci cum crezi ca as face asa ceva?
      Eu dau masuri concrete de coercitie nu plec ca Ala Pukaciova. Ala e un atac nuclear spiritual pt Rusia o artista de renume a fugit de Rusia, eu doar aduc coercitie. Daca Hrusciov a spus asta atunci un tont de la tv rus sau tonti politici rusi ar trebui sa cugete ma de ce eu nu gandesc?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger