AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. A doua zi de bombardamente puternice la Yavoriv. Complexul...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. A doua zi de bombardamente puternice la Yavoriv. Complexul militar folosit de NATO, distrus de 12 rachete de croazieră! – VIDEO

explozieRĂZBOI ÎN UCRAINA. A doua zi de bombardamente puternice la Iavoriv. Complexul militar folosit de NATO, distrus de 12 rachete de croazieră! - VIDEO

O bază militară ucraineană aflată la aproximativ 15 kilometri de graniţa cu Polonia a fost vizată într-un atac cu rachete ruseşti marţi dimineaţa, potrivit informaţiilor furnizate de Maksym Kozytsky, şeful administraţiei militare regionale din Lvov.

Complexul militar, folosit de NATO, ar fi fost distrus de 12 rachete de croazieră trase de ruși.

Cerul nopții, luminat de explozii

Mai multe explozii au luminat cerul în vestul orașului, la scurt timp după miezul nopții. Martorii au numărat cel puțin opt explozii.

În prima sa declaraţie de la Telegram, Kozytsky a spus doar că sistemele de apărare antaeriană ucrainene au încercat să se opună atacului.

Baza militară Yavoriv, atacată de 3 ori

Baza militară Yavoriv a fost vizată de cel puţin trei ori de la începutul războiului de atacuri din partea ruşilor. În primul atac, din 13 martie, peste 30 de persoane au fost ucise, majoritatea fiind luptători străini prezenți acolo.

De asemenea, zone din Lvov au fost lovite de rachete ruseşti, inclusiv o fabrică de piese de avioane şi un depozit de combustibil.

author avatar
Andreea Vlad
885 afisari

7 COMENTARII

  1. Succes armatei Rusiei impotriva Diavolului periculos si nazistilor ucraineni condusi de drogatul jeglensky

  2. aflat la 600 de kilometri de granitza cu Romania:
    cum spui migrantului ca trebuie sa plece,
    CU MARSH D-AICI,nu?

  3. Zelenski bestia nazistă trebuie să piară n chinuri așa cum au murit multi civili din Ukraina. Și bestiile șefi Azov naziști care au ucis prizonieri de război ruși trebuie beliti de vii și omorâți.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger