AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. 8.000 de militari NATO ajung în Europa de Est....

RĂZBOI ÎN UCRAINA. 8.000 de militari NATO ajung în Europa de Est. Uriașă desfășurare comună, după Războiul Rece

RĂZBOI ÎN UCRAINA. 8.000 de militari NATO ajung în Europa de Est. Uriașă desfășurare comună, după Războiul Rece

8.000 de soldați britanici vor fi desfășurați în Europa de Est în această vară alături de forțele NATO. Planul, în cadrul căruia militarii vor lua parte la exerciții în această zonă, este în pregătire de ceva timp, dar a fost stimulat de invazia rusă în Ucraina.

Aproximativ 8.000 de soldați britanici vor participa în această vară la exerciții în Europa de Est, alături de soldații NATO, într-o „demonstrație de solidaritate și forță”, în timp ce invazia din Ucraina continuă. Zeci de tancuri și 120 de vehicule blindate de luptă vor fi trimise în această vară din Finlanda în nordul Macedoniei, ca parte a proiectului planificat de mult timp.

Nouă țări partenere

„Securitatea Europei nu a fost niciodată mai importantă”, a declarat secretarul britanic al apărării, Ben Wallace, într-un comunicat. „În cadrul acestor exerciții, trupele noastre își vor uni forțele cu aliații și partenerii NATO și cu Forța Expediționară Comună, într-o demonstrație de solidaritate și forță care reprezintă una dintre cele mai mari desfășurări comune de la Războiul Rece încoace”.

Forța expediționară Comună (Joint Expeditionary Force – JEF) este o coaliție de forțe armate din Marea Britanie și din opt țări partenere: Danemarca, Estonia, Finlanda, Letonia, Lituania, Olanda, Norvegia și Suedia.

Trupele britanice s-au desfășurat în Finlanda în această săptămână pentru a lua parte la un exercițiu care va „îmbunătăți capacitatea trupelor britanice și finlandeze de a lucra cot la cot în cadrul JEF, descurajând agresiunea rusă în Scandinavia și în statele baltice”, scrie Ouest-France.

În luna mai, mai multe trupe britanice vor fi desfășurate la granița dintre Estonia și Letonia, alături de 18.000 de soldați NATO, inclusiv francezi și danezi, care fac parte din „prezența înaintată consolidată” a NATO, condusă de britanici.

Marea Britanie are o contribuție semnificativă la apărarea Europei și la descurajarea agresiunii rusești. Seria de exerciții ale armatei britanice este fundamentală pentru ambele”, a declarat generalul-locotenent Ralph Wooddisse, comandantul armatei de câmp.

author avatar
Tudor Borcea
390 afisari

6 COMENTARII

  1. BORCEA ,pupincuristul de serviciu !,mai Borcea tancurile nu-s blindate ?,CE-I AIA ZECI DE TANCURI SI 120 BLINDATE SE TRIMIT DIN FINLANDA IN NORDUL MACEDONIEI !!.
    Ce FORTA DE REACTIE ESTE AIA DE 18000 militari + 8000 militari britanici ??,echivalentul unei divizii ! pe un front de la Baltica la M Neagra !!, O ADUNATURA CARE NU VORBESC ACEEASI LIMBA SI CARE NU S-AU INSTRUIT NICIODATA IN COMUN ,AU ARMAMENTE DE TOATE NEAMURILE IAR STATUL MAJOR ESTE UN BALAMUC CONFIRMAT !,iar rusii pot veni in valuri de ordinul a zeci de divizii !. DOAMNE APARA SI PAZESTE ROMANIA SI EUROPA DE BOLNAVII CARE SE PRETIND STAPANII LUMII.

  2. DUMNEZEU VA PROTEJA ROMÂNIA ȘI ȚĂRILE DIN JURUL EI DE NENOROCITUL ASTA DE LA KREMLIN SI DE GAȘCA LUI DE SCELERATI SI CRIMINALI CARE ÎL INCONJOARA DE PARCA LE-A LUAT DUMNEZEU MINȚILE.!!!
    CINE RIDICA SABIA DE SABIE VA PIERI.!!!
    AȘA SE ÎNTÂMPLA IN ISTORIE DE CEI CARE AU ASMUȚIT CÂINII RĂZBOIULUI.!!!!
    O țara ca Rusia cu peste 17 milioane de kmp, chiar nu-i ajunge ce teritoriu imens are???

  3. Armata nazista de pedofili si drogati englezi mercenari o sa se intoarceti in sicrie acasa ,

  4. Sunt militari drogati cu un produs care creaza mare dependenta si care ii face sa lupte si dupa ce sunt raniti, pentru ca ii fac sa nu simta durere.
    Asta arata ca laboratorul de sub uzina metalurgica este punctul nevralgic al Cabalei, si satanistii fac orice sa nu se afle adevarul, pentru ca asta ar insemna sfarsitul pentru ei.
    Sfarsitul Cabalei este foarte aproape pentru ca situatia trebuie transata.
    Pentru a salva milioane de oameni care sunt in pericol din cauza laboratorului de arme biologice de sub uzina metalurgica, vor fi sacrificati civilii care sunt ostaticii drogatilor NATO si AZOV. Lasii drogati care se folosesc de civili ca scuturi umane.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger