AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. 109 cărucioare goale, în piața centrală din Liov, în...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. 109 cărucioare goale, în piața centrală din Liov, în memoria copiilor uciși. IMAGINI impresionante – VIDEO

liovRĂZBOI ÎN UCRAINA. 109 cărucioare goale, în piața centrală din Liov, în memoria copiilor uciși. IMAGINI impresionante - VIDEO

În Liov, în vestul Ucrainei, locuitorii au adus 109 cărucioare de copii, goale, pentru a simboliza copiii care au murit de la începutul invaziei ruse în Ucraina.

Aranjate pe rânduri, cele 109 cărucioare au fost aduse în piața centrală din Liov, vineri. 109 copii fost uciși în Ucraina din 24 februarie, ziua în care Rusia a invadat țara vecină.

Cel puțin 130 au fost răniți, potrivit unui raport al Procuraturii Generale ucrainene, transmite BBC.

„Cărucioarele goale sunt simboluri ale vieții acestor îngeri care, acum, protejează cerul de deasupra Ucrainei”, a notat primarul Andri Sadovîi, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„Acesta este prețul teribil al războiului pe care Ucraina îl plătește astăzi. Și facem apel la întreaga lume să protejeze copiii ucraineni și să le ofere un viitor”, a continuat edilul.

Lângă ele, statuia din centrul pieței a fost învelită cu tablă, pentru a o proteja de loviturile aeriene rusești.

Localnicii au aranjat piața centrală din Liov în timpul mitingului organizat de Vladimir Putin pe stadionul principal din Moscova, pentru a sărbători opt ani de la invadarea Crimeei.

author avatar
Andreea Vlad
192 afisari

2 COMENTARII

  1. Sunt incluși aici și copiii violați de naziștii ukie care apar filmați în timpul actului în clipurile naziștilor capturați de ruși? Sau despre ăștia n-avem voie să vorbim?

  2. Wolf,n-ai voie sa deranjezi propaganda.Carucioarele sunt pentru emotionarea spalatilor pe creier care pana ieri purtau trei botnite una peste alta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger