AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. 1.000 de „azoviști” s-au predat la Mariupol! Printre ei,...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. 1.000 de „azoviști” s-au predat la Mariupol! Printre ei, și mercenari străini – VIDEO

RĂZBOI ÎN UCRAINA. 1.000 de pușcași marini ucraineni s-au predat la Mariupol

Liderul cecen Ramzan Kadîrov a declarat că peste 1.000 de pușcași marini ucraineni s-au predat în orașul-port asediat Mariupol și a cerut forțelor rămase ascunse în combinatul siderurgic Azovstal să se predea.

UPDATE 10.37. Ministerul rus al Apărării susține că 1.026 de soldați ai Brigăzii 36 Marine a Ucrainei s-au predat în orașul Mariupol, potrivit agenției de presă Tass.

Nu a existat niciun comentariu din partea oficialilor ucraineni cu privire la declarația făcută pe contul Telegram al lui Kadîrov. Statul Major al Ucrainei, în raportul său de miercuri dimineață, a declarat că forțele ruse continuă cu atacuri asupra combinatului Azovstal și a portului din Mariupol.

Putin: „Ofensiva va continua până la îndeplinirea obiectivelor”

Televiziunea rusă a arătat marți imagini cu ceea ce spunea că sunt pușcași marini care se predau la Illich Iron and Steel Works, a doua cea mai mare uzină siderurgică din Ucraina, mulți fiind răniți.

Nu era clar la ce uzină – Azovstal sau Illich Steel Works – s-a referit Kadîrov când a vorbit despre cei 1.000 de pușcași marini ucraineni care s-au predat.

„În cadrul Azovstal în acest moment există aproximativ 200 de răniți care nu pot primi nicio asistență medicală”, a spus Kadîrov în postarea sa. „Pentru ei și pentru toți ceilalți ar fi mai bine să pună capăt acestei rezistențe inutile și să se întoarcă acasă la familiile lor”.

Kadîrov este un susținător înfocat al liderului de la Kremlin, Vladimir Putin, și și-a trimis mulți dintre luptătorii săi în Ucraina pentru a susține eforturile Rusiei de „demilitarizare” și „denazificare” a Ucrainei.

Pe de altă parte, Vladimir Putin a promis marți că ofensiva Rusiei în Ucraina va continua până când obiectivele sale vor fi îndeplinite și a insistat că campania decurge conform planului, în ciuda unei retrageri majore în fața opoziției dure ucrainene și a pierderilor semnificative. Trupele ruse se concentrează acum în estul regiunii Donbas.

author avatar
Tudor Borcea
4.232 afisari

27 COMENTARII

  1. Racheții naziști trebuie lichidați de urgență. Și mercenarii neomarxiști care le-au venit în ajutor.

    • Exclus!!! Ești un idiot!!!
      Statutul de prizonier de razboi incumba drepturi, imbecilule. Dacă panaramele ukr conduse de ameriloci s-au dedat la acte de crime de război, militarii ruși trebuie sa rămână cum ii stiu – profesioniști și sa nu dea apa la moară nimănui, pentru un demers ulterior de construcție pozitivă.

  2. ,,Sub zona industrială AzovStal există 24 de Km de tuneluri la 30 de metri adâncime. Acolo se află un obiectiv secret NATO – PIT-404 – și biolaboratorul secret NATO de arme biologice. Acolo sunt ofițeri NATO blocați de trupele ruse…Cu cât Rusia se apropie mai tare de biolaborator, cu atât este mai mare furia globaliștilor, sancțiuni, amenințări, isterie media și izolarea și discreditarea Rusiei. Biolaboratorul de sub uzina Azovstal din Mariupol, a fost construit și exploatat de societatea Metabiota cu legături la fiul lui Biden, Hunter Biden, Rinat Ahmetov și Zelensky…Trupele ruse si cecene au arestat ultimii 23 de conducatori ai Batalionului Azov din regiunile Mariupol, Kharkov si Kherson..Din cei 23 de comandanti, nici unul nu era ucrainean de origine astfel conform legitimării cu cărtile de identitate 8 erau cetațeni SUA, 6 cetățeni germani, 6 cetățeni britanici si 3 cetățeni francezi …Sunt informații că s-ar pregăti un atac cu bombă în New York pe 18 aprilie, apoi să se dea vina pe Rusia, fosila Biden prezentând niște dovezi false, pentru ca apoi să ordone un atac direct asupra avanposturilor Rusiei dinafara granițelor. Va urma un al doilea atac cu eliberarea de Antrax în DC pus în scenă tot de cabală…’’

      • Bate mă-ta câmpii, anonimule! Măcar știi ce înseamnă delirium tremens sau mănânci rahat aiurea. Un bețiv spune chiar mai ușor și direct adevărul. Amerilocii au făcută fel și în România, doar ca aici suntem atât de lingăi încât ii lasam sa ne f și in c ur. Dacă vrei îți dau și exemple cu laboratoare chimice de pe teritoriul ro, în care amerilocii fac orice vrea mușchiul lor…
        Asa zisul batalion azov si-a văzut eroismul sfârșit, ca pina acum erau mari speciali.
        Când dai o mu ie la 1000 de inși care se pretind speciali se simte în aer miros de prăbușire generalizată a celor pregătiți ani de zile înainte de acest conflict sa lupte împotriva istoriei lor – operația din ukr se conduce de către ameriloci de la pentagon (punctul principal de comandă) cu resursele umane ale ucrainienilor pe post de carne de tun, care nu au cum sa își dea seama încă ca au fost cumpărați și vânduți de mai multe ori de către acești yankei criminali de sute de ani ai planetei….

    • Nu bate campii. E un BOU sovietizat si spalat pe creier.Si alt grup de BOI la fel de inteligenti care ii tin isonul. Mars in Siberia cretinilor!

    • Posibil! Ceva este…! Altfel cum s-ar explica insistenta armatei ruse aici, cu mult mai mare decât în alte orașe din zonă…

  3. VEZI APELUL SOLDATILOR UCRAINIENI DIN MARIUPOL CATRE ZELINSKY ” NE-ATI UITAT !,NU AVEM MUNITIE ,NU AVEM HRANA ,MAI MULT DE JUMATATE SUNTEM RANITI ,IN CURAND VA TREBUI SA DEPUNEM ARMELE ,POATE O SA VA ADUCETI AMINTE DE NOI !! „. AU TRECUT 3 ZILE DE LA APEL ,AZI SE VEDE ADEVARUL GOL GOLUT !, IAR ACEST ADEVAR ESTE PE TOATE FRONTURILE , EFECTUL DE DOMINO VA CONTINUA .PUTIN VREA CAPITULAREA NECONDITIONATA !,UCRAINA NU VA MAI FI IN VECI CE A FOST !,ASTA CA SA NU -SI MAI PERMITA SA AMENINTE RUSIA . UN SPATIU IMENS NU SE APARA FACAND CONCESII !,UN LOC INTR-O LUME MULTIPOLARA SE PASTREAZA CU SACRIFICII.
    SUNTEM LA TRECEREA DE LA O LUME BIPOLARA LA UNA MULTIPOLARA !.
    SUA LE-A MANGAIAT ORGOLIUL INDIENILOR PENTRU AI DETERMINA SA SCHIMBE BARCA !,SA TREACA DE PARTEA AMERICANILOR !.
    DEOCAMDATA S-A CONTURAT DOAR ALIANTA RUSIA -CHINA -IRAN !,IAR DE PARTEA SUA SE PARE CA JOACA UK !.
    GERMANIA POST MERKEL A INCETINIT SUBSTANTIAL MOTOARELE !,FRANTA E DOAR O UMBRA CE SE ZBATE SA RAMANA VIZIBILA!.
    UE RAMANE LA MANA RUSIEI NU NUMAI PE GAZE ,VEZI BURSA DE NICHEL LA MOSCOVA ,VEZI INGRASAMINTELE ASTA CA SA FIM MAI ATENTI CU PIANUL PE SCARI !.
    CIRCARUL ZELINSKY N-ARE NICI O SANSA SA-L VADA PE PUTIN DECAT DAND CAPUL PE SPATE !!.MA INDOIESC CA PUTIN V-A SCHIMBA 2 VORBE CU ZELINSKY .

  4. Moarte e destula trbuiesc dati la tv sa spuna cine i a arvunit si cate din masacre sunt ale lor sa mai auzim cate ceva in afara de fake si jouri video!!!

    • Tare m-aș bucura să vă aplice cecenii musulmani puțină „deznazificare”, ăstora care îi tot pupați in dos pe rusnaci

  5. Felicitări Anonimului pentru informațiile privind biolaboratoarele de sub AzovStal. Încet, încet adevărul iese la iveala. Nu contează ca curvele de tari occidentale nu-l recunosc. Contează ca armata Rusiei face curățenie în zona asta de lume. Armata Rusiei dezinfectează o latrina numita Ucraina lui Zelenski. Păcat de soldații tineri care au murit.

    • Ai merita să fi primul curățat de marea și glorioasa armată roșie. Ai merita tratamentul aplicat celor „eliberați”. Oricum păstrează-l pentru tine.

      • Se pare ca sunt doi generali acolo..unul e Clotier..care nu a aparut decat pe likedin cu poze!
        Probabil rusii aveau ceva informatii despre ei …dar nu sigurantă! Asa ca au batut iarba si au agitat serpăria de la Pentagon…insistenta lui Macron e si ptr ca Clotier e de origine franceză, chiar daca american! exoerienta lui e din Siria, Africa ..aici a incurcat-o!
        De asta circul criminal Bucha, Kramatorsk, Medviciuk!
        Sursele spun ca deja au inceput sa pompeze apa din mare in puturile de ventilatie a fostului adapost antiatomic sovietic!
        SUA a trecut de la disperare la abandon si refacerea a acestui tip de centru de comanda „Intel” la Odesa!
        Asta inseamnă ca au pierdut strategicul comandament din Mariupoul!

  6. BRAVO si MULTUMIRI redactia „National.ro”..sunteti singurii care prezinta ADEVARUL din Ucraina.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger