AcasăȘTIRI EXTERNERăsturnare de situaţie în Franţa. Cine ar fi, de fapt, indivizii care...

Răsturnare de situaţie în Franţa. Cine ar fi, de fapt, indivizii care fac prăpăd la Paris şi Nantes. Veste de la serviciile secrete (VIDEO)

Răsturnare de situaţie în Franţa. Cine ar fi, de fapt, indivizii care fac prăpăd la Paris şi Nantes. Veste de la serviciile secrete

Luni, au avut loc noi proteste violente la Paris şi la Nantes. Manifestanții au avariat clădiri de birouri, printre care bănci și companii de asigurare.

Patru persoane au fost arestate pentru aruncarea de proiectile.

80.000 de oameni pe străzi, la Nantes

Aproximativ 80.000 de persoane se aflau la protestele de la Nantes în jurul orei 16:00, conform datelor oferite de sindicate, în timp ce polițiștii francezi au ajuns la un total de aproape 18.000.

Poliția a arestat până acum 14 manifestanți, transmit oficialii prefecturii. La Nantes, un protestatar a fost rănit la mână și a fost preluat de ambulanță.

Sindicatele au convocat peste 300 de mitinguri, care au început încă de dimineaţă, iar autorităţile se aşteaptă la între 500.000 şi 650.000 de participanţi. Doar la Paris se prevede participarea a 100.000 de manifestanţi.

Alertă cu indivizi radicalizați

Cine ar fi indivizii care fac prăpăd în oraşele franceze? Conform serviciilor secrete, există riscuri de tulburări din partea unor indivizi radicalizați, de extremă-stânga în orașele mari, inclusiv la Paris.

Grevele împotriva controversatei reforme a pensiilor au continuat pe parcursul weekendului, perturbând traficul aerian.

author avatar
Andrei Ștefan
3.099 afisari

34 COMENTARII

  1. Cine-i da voie acestui zis ziarist sa-si bata joc de noi cu asemenea zis articol ??? Trichiflicii aia is bande din suburbii, de origini dubioase, ”pretini” de-a mercheloaiei, care vin , sparg, fura si stau o saptamana si digera ce au facut si apoi o iau de la inceput. Toata lumea stie asta inafara de ziariciul vostru. Va e ruda ??? Ori nu mai vrea nimeni sa va insaileze niscai vorbe.

  2. Cel mai ” radicalizat ” este dictatorul Macrou,care se pune cu poporul.Are ambatul lui de schizofrenic.

  3. Ce as mai trage in demonstranti ! Sute as lichida. Numai anarhisti si socialisti. Carora nu le place munca. Se vede clar ca nu mai sunt oameni sa sustina sistemul de pensii si ei NU ! Faceti dracului cate 3 copii de familie si o sa iesiti la pensie ca si pana acum. Mama, sa fi fost Franta ocupata de nazisti, trageau aia in ei…Javrele, putorile, ca si la noi. Stau in sate si nu muncesc si primesc si pensie. Si in orase. Dar la sate au mancarea asigurata, sau obisnuit cu putin, adica imbracati prost, cizme de cauciuc si…bautura. Ce i as mai lega in lanturi, si la facut sosele. Fara ajutoare. Am muncit 43 de ani , primesc o pensie si sunt egal cu javrele de la sate care nu au nici 15 ani de munca. Ca e greu, ca s au distrus fabricile, si vezi Doamne, ei nu pot sa se angajeze la o munca inferioara , ca au fost sculeri matriteri la 23 August. Parca ar fi fost directori. Am auzit speeech ul asta din gura lor de N ori. Asa si francezii, putori socialiste. De cioroii de acolo, nici nu mai amintesc. In lagare cu ei. Pe cos.

      • Mai trebuie si varsta. Ca sa iei o pensie mai buna. Altfel…Si am muncit doar 43 , ca a venit covid ul si munca mea cu oamenii s a cam terminat. In cladirea unde aveam locul de munca erau 3000 de colegi. Si au ramas toti acasa. Si eu tot asa am muncit din 20 martie 2020 pana in 1 dec 2020 de acasa. apoi m au scos fortat. Adica m au restructurat. De fapt am iesit la pensie la 63 si 6 luni. As mai fi lucrat ca se luau bani frumosi. Dar…

        • Pai muncesti cat este minim ptr pensie, te pensionezi dupa care iti deschizi propria afacere si ai programul tau. Daca stai nu e bine.

          • Pai daca sunt de doua ori prost, cum ziceti, de unde idei de afacere proprie. Si mai ales de unde bani? Si de unde „forta” sa te bati cu mafia si cu toate controalelel de la stat? Ce dracu, ma, sunt doar un om cum sunt milioane in Romania. Toata lumea are propria afacere? Poate cei ce au niste pamant sa incerce ceva. In rest…doua tarabe si o gogoserie…..statul pe ei calare sa i fure si sa i impoziteze? Multi care scriu pe aici au plecat. Bine ca ati plecat. Dar nu cred ca aveti foarte multi afacerile voastre pe acolo. Sunteti ca si mine, doar amploiati. Mai ” bogati” . Sa fiti sanatosi, astia care sunteti mai destepti de doua ori ca mine.

          • ”de unde idei de afacere proprie. Si mai ales de unde bani? ” Pai nu spuneai ca ai muncit sa ai pensie mare? Idei? Uita-te in jur. Investesti putin si castigi dublu!

          • Tu ești mă mu ist de torționar visinescu milițian poponar, francezii au balls tu nu ești decit o lichea de terorist!!

      • Nu este prost gusterul globalist ,el recită o placă progresista a relicvei soros ,plătit gras cercopitecul,sunt tot mai mulți trotinetari cu neuronul spălat și albit bine care o ard cu neomarxismul satanic ,ei neștiind ce-i așteaptă

    • Tu ești mă mut ist de torționar visinescu milițian poponar, francezii au balls tu nu ești decit o lichea de terorist!!

    • Bă-dilă, ești tembel total… Ideea este că trebuie să crească vârsta de pensionare, că n-o să fie bani peste 40 de ani, dar acum sunt miliarde disponibile de dat la muikraineni

  4. „revolutie colorata”, stim.
    (au incercat ceva si cu „vestele galbene”,
    macron ISI DA CONCURSUL,
    prepara scena!)

    (maxtor e atat de individualist
    incat probabil ca va lipsi de la „judecata de apoi”)

  5. Am văzut Parisul, plus alte orașe, acum 25 de ani si l-ram văzut recent.
    Mizeria si degradarea m-au blocat, nu mi-a venit sa cred ce văd.
    Daca asta e ce urmează in Europa……
    Eu ma mut in Zanzibar.

    • Langa turnul Eiffel am facut dragoste in 1995 cu un negru (francez exotic). Cand si-a dar drumul in c urul meu am crezut ca imi pocneste. Bah si-a dat drumul cu vre-o 9 jeturi puternice de sperma ca a inceput sa-mi curga pe picioare.
      M a f ute cineva ? In c ur!

  6. Mlilitenii teroriști drogați psihopati șarlatani aroganți obrăznici din Franța apără mafia satanistă a unui dictator pedofil bulangiu pe care mă-sa îl fute în cur la cei 70 de ani.

    • FRANTA A FOST TOT TIMPUL LA MANA SOCIALISTILOR,CHINEZILOR SI ARABILOR….PENTRU CA A TRAIT DE PE URMA COLONIILOR DIN AFRICA
      CEEA CE VREI TU ESTE IMPOSIBIL….DAR ESTI LIBER SA AI ORICE PARERE,ASTA E DEMOCRATIA

      • REGII FRANCEZI CARE AU FACUT CRUCIADELE NU PREA ERAU DELOC FRANCEZI…HA HA HA

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger