AcasăȘTIRI EXTERNERăscoala medicilor împotriva Big Pharma! Europa se ridică, România încă îi așteaptă...

Răscoala medicilor împotriva Big Pharma! Europa se ridică, România încă îi așteaptă pe americani

Răscoala medicilor împotriva Big Pharma! Frontul de luptă împotriva totalitarismului sanitar fierbe, iar bătălia face ravagii pe tot globul! În unele țări, se lasă cu proteste violente de stradă și capete sparte, iar drepturile cetățenești sunt apărate până la sânge. În altele, nu multe, doar câteva, dar printre care este și România, avem teribile experimente sociale, însă la noi e sol fertil, poporul obedient nu numai că permite să fie subiect de încercări, dar chiar agită mâna ca tocilarul clasei, vrea să le ia fața celorlalți când stăpânirea strigă „aport!”.

„Grupul de lucru”, comitetul semianalfabeților piloși

Mass-media mainstream încearcă să prezinte știința ca fiind grupată în unanimitate în spatele unor comitete politice pompos prezentate drept „Grupuri de lucru”. Avem și noi, la București, d-ăștia, semianalfabeți ajunși „la butoane” doar fiindcă au urmat cursurile „PCR” (Pile, Cunoștințe și Relații). Adevărul este că, de ceva vreme, acești tăietori de frunze la câini nu mai au nicio treabă cu știința adevărată, poate doar cu o formă degenerată de scientism și aia vândută intereselor private.

Îmi pare rău, dar fix asta reflectă lista conflictelor de interese în cazul „vorbeților” de apar la tv. Activitatea acestor „grupuri de lucru” nu mai are de-a face cu știința, ci cu o negare a realității și un oracol sistematic fals în predicțiile sale, pus în slujba intereselor preponderente ale industriei vaccinului farmaceutic.

Răscoala medicilor împotriva Big Pharma! Tehnicile de manipulare folosite

În cartea „Propaganda, manipularea în masă în lumea contemporană”, scrisă de David Colon, profesor de Istorie și cercetător permanent la Sciences Po, unde predă în special Istoria propagandei, tehnici de persuasiune și etica comunicării, găsim în capitolul 20 „Tehnicile industriei mincinoase”. Sunt înșiruite acolo toate neadevărurile ultimului an, precum și tehnicile de manipulare folosite de specialiștii în comunicare din Big Pharma. Nu sunt multe, dar sunt eficiente:

  1. Discreditarea adversarului;
  2. Discurs insistent despre urmărirea interesului general;
  3. Cuvântul „știință” folosit cât mai des;
  4. Teamă insuflată consumatorilor/ cetățenilor;
  5. Diversiune;
  6. Experții și factorii de decizie trebuie câștigați, pentru cauza comună;
  7. Influențarea jurnaliștilor.

Mass-media refuză dezbaterile de idei și cenzurează părerile contra

Dovada? În timp ce gardienii dogmelor Big Pharma sunt din ce în ce mai prezenți în viața publică, mass-media exclude orice dezbatere de idei și cenzurează toate părerile care nu sunt de acord cu specialiștii industriei farmaceutice; chiar dacă unele sunt exprimate de somități ale medicinei, personalități marcante în domeniile lor!

De exemplu, despre ce nu vrea nimeni să vorbească în Franța, Elveția, chiar și Germania – un raport incendiar, semnat de cei mai buni statisticieni și epidemiologi din Hexagon arată cifrele reale ale pandemiei Covid și mai ales corecta lor interpretare: morbiditatea și mortalitatea corespund unei gripe comune, dar oarecum severe, corelate cu îmbătrânirea populației!

De ce sunt secțiile ATI supraîncărcate? Pentru că au făcut asta!

De parcă toate astea nu erau de ajuns, a mai apărut și temporara aglomerare a spitalelor, dar asta numai fiindcă, în ultimii 20 de ani, toate spitalele din Franța și-au redus numărul de paturi cu aproape 30%! Bine, în România e și mai grav – pe multe le-a închis definitiv Băsescu și gașca lui, pedeliștii pripășiți azi prin PNL!

În realitate, nu a fost nimic din catastrofa sanitară anunțată în cor de presă și organisme internaționale. Și, totuși, cumva, manipulate în mod corespunzător de „grupul de lucru”, autoritățile au fost determinate să ia măsuri despre care acum știm nu numai că au fost inutile, dar încă foarte dăunătoare; măsuri de constrângere, cum ar fi izolarea sau obligativitatea purtării măștii de protecție, nu au avut nici cel mai mic efect asupra pandemiei, după cum era de așteptat.

În România, revolta a început la Sibiu. Cine se mai ridică?

Occidentul se mișcă și o face în viteză, lupta împotriva totalitarismului Big Pharma e condusă de o societate civilă care are în fruntea ei chiar MVP-uri ale medicinei. În Elveția, 13.705 oameni de știință și cercetători și 41.458 de medici au semnat Marea Declarație Barrington, care solicită o politică de sănătate sensibilă și rezonabilă; în Franța, cca. 30.000 de medici și tot atâția îngrijitori din spitale au susținut inițiativa colectivului „Covid-19 lasă medicii să prescrie”; în Elveția, 1000 medici și îngrijitori au trimis o scrisoare deschisă tuturor parlamentarilor, atacând măsurile ineficiente privind impunerea unor restricții.

În România, avem deocamdată un singur caz, cel al medicului de la Sibiu, care a ales să rupă tăcerea și să facă publică povestea „deportării în lagărul ATI” trăită de pacienții Covid. Dar, dacă unul s-a răsculat împotriva sistemului, și alții o vor face!

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
7.701 afisari

7 COMENTARII

  1. Binevenit articol. Totuși, ”…PESTE toate astea, S-A SUPRAPUS temporara aglomerare… ” – in loc de – par egzamplu – ” tuturor acestora li s-au suprapus… ”. Păi, mă, maestre, mă…

  2. Romanul este fricos si jigodie. Nu se mai ridica nici un doctoe. Ala de s-a ridicat va fi strivit.

  3. Putem avea un link/referinta pentru raportul „semnat de cei mai buni statisticieni și epidemiologi din Hexagon”? Multumesc.

  4. Ati uitat Comisia Corona din Germania „🗣 Piesa Freedom For Future
    Participă acum!

    Suntem bucuroși de toți cei care se bucură să sprijine proiectul nostru și nu trebuie să fii un cântăreț sau un muzician instruit pentru asta. Este vorba despre unire și despre demonstrarea marelui nostru obiectiv de a ne păstra libertatea și democrația. Pentru aceasta avem nevoie de FIECARE VOCE, fie că este înaltă sau joasă, tare sau liniștită, pentru că vrem să fim auziți. Vom fi un cor mare și cu siguranță nu se observă un ton strâmb.

    ➥ Aici puteți găsi instrucțiunile, textul și notele

    🔅 Echipa Freedom for Future 🔅

    Cu sprijinul amabil al Dr. Reiner Füllmich

    RA Dr. Reiner Fuellmich, iată canalul:
    @ReinerFuellmich
    Mai multe informații la:
    fuellmich.com/newslette

  5. Medicii care s-au ridicat sa ia contact cu comisia corona din Germania. Sustin cu drag traducerea! „Cum pot să-mi afirm revendicările în instanță, eventual și ca parte a unei acțiuni colective în SUA?

    O cerere de despăgubire a unei singure persoane sau a unei singure companii în fața unei instanțe germane este de două ori riscantă, mai ales atunci când vine vorba de „Corona”. Pe de o parte, acest lucru se datorează valorii de obicei ridicate în litigiu (pentru o companie mică poate costa doar 10.000 EUR, dar pentru una mai mare este cu ușurință 500.000 EUR sau mai mult) și riscul de cost asociat. Pe de altă parte, însă, experiența avocaților din proces în cazuri cu un dezechilibru structural (mulți consumatori individuali, investitori sau întreprinzători mici și mijlocii împotriva unei corporații mari, chiar și frauduloase) nu garantează independența politică a germanilor sistemul judiciar în astfel de cazuri este: În cazurile de fraudă diesel VW, din experiența noastră, considerațiile irelevante ale instanțelor de la sediul grupului de inculpați din Saxonia Inferioară au dezactivat adesea considerațiile statului de drept și aplicării legii aplicabile.

    În cazurile Deutsche Bank, presupusa „importanță sistemică” a dus deseori la același rezultat. Din nou de către instanțele de la sediul bancar din Frankfurt pe Main.

    De aceea, s-au depus eforturi de mult timp pentru a introduce un proces de acțiune colectivă real în dreptul german, în care o persoană întreprinde acțiuni în justiție reprezentative pentru toți cei care au suferit același prejudiciu.

    UE solicită posibilitatea acțiunii colective în toate țările UE, din păcate fără succes până acum. O acțiune colectivă reală este disponibilă în prezent numai în SUA și se numește / acțiune colectivă /. Și acum există, așa cum Dr. În videoclipul său, Fuellmich explică posibilitatea de a introduce un proces colectiv împotriva producătorilor și vânzătorilor produsului defect, teste PCR, acolo în SUA. Deoarece testul german Drosten s-a bazat pe o recomandare a OMS ca unul dintre primele la nivel mondial și, într-adevăr, a fost vândut și în SUA și folosit acolo.

    Aceasta este ocazia victimelor germane de a-și pregăti cererile și apoi de a-și revendica cererile de despăgubire în SUA ca parte a unei acțiuni colective.

    Chiar și amenințarea unei astfel de acțiuni colective cu un număr mare de reclamanți pentru o sumă corespunzător de mare de daune va asigura cu siguranță că companiile în cauză vor fi ascultate în cele din urmă de către cei responsabili – discuții despre bani! ” https://www.fuellmich.com/

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger