AcasăȘTIRI EXTERNERapperul Coolio, cunoscut pentru hitul Gangsta's Paradise, a murit. Avea 59 de...

Rapperul Coolio, cunoscut pentru hitul Gangsta’s Paradise, a murit. Avea 59 de ani – VIDEO

(sursa foto: Facebook/Coolio)

Coolio a murit, miercuri, la Los Angeles. Rapperul, actorul și producătorul muzical american avea 59 de ani.

Rapperul, pe numele său real Artis Leon Ivey Jr., era cunoscut îndeosebi pentru hitul său „Gangsta’s Paradise”, din 1995. Vestea a fost anunțată de către managerul său, Jarez Posey.

A fost găsit întins pe podeaua băii din casa unui prieten

Conform TMZ, rapperul se afla în vizită la un prieten, miercuri după-amiază. Din câte a povestit managerul lui Coolio, artistul american a mers la baie. Dar pentru că nu a mai ieșit de acolo, după un timp, prietenul l-a strigat, și în cele din urmă a intrat acolo și l-a găsit pe Coolio întins pe podea.

Au fost chemate cadrele medicale, însă din păcate artistul american nu a putut fi salvat. Nu se știe exact ce anume a cauzat decesul rapperului, însă managerul a declarat, pentru sursa citată, că paramedicii bănuiesc că ar fi suferit un stop cardiac.

Rapperul a fost cunoscut, între altele, pentru piesa „Gangsta’s Paradise”, datând din 1995, melodie de pe coloana sonoră a filmului „Dangerous Minds”.

author avatar
Andrei Coman
310 afisari

5 COMENTARII

  1. Altul „protejat” și „imunizat” de doze. Și ăsta e doar începutul.

    CÂND O SĂ CITIM CĂ I-AU URMAT EXEMPLUL TOȚI LĂTRĂII WAXERIȘTI, CU GHIȚĂ PENSATUL, ARAHATUL ȘI JUMARĂ ÎN FRUNTE!? Asta nu înseamnă că trebuie să-i uităm pe cerceluș, rafiliotul, cherecheșul, imbri, musta…. Și nici pe nebuna de moldova, zisă Mengele cu fustă, piromana de mahler, frizerița de fofoloance, mihăile pe numele ei.

  2. Un gunoi drogat i a crapa inima de la droguri ,anul trecut au murit 90 de mii de tineri sub 25 de ani de over dose in tara drogatilor si crimelor

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger