AcasăȘTIRI EXTERNERamzan Kadîrov a ajuns să ameninţe chiar şi televiziunile ruseşti: "Aveţi grijă...

Ramzan Kadîrov a ajuns să ameninţe chiar şi televiziunile ruseşti: „Aveţi grijă ce vorbiţi!”

ceceniRĂZBOI ÎN UCRAINA. Forțele ruse iau cu asalt uzina „Azovstal” din Mariupol. Liderul cecenilor anunță ofensiva totală - VIDEO

Liderul cecen Ramzan Kadîrov îşi arată muşchii chiar şi în faţa televiziunilor ruseşti. El a acuzat presa de la Moscova de minciună, în legătură cu afirmațiile că orașul Severodonețk este cucerit în proporție de 30%. Acesta susține că orașul ucrainean din regiunea Lugansk se află sub controlul forțelor ruse și cecene.

Şeful mercenarilor afirmă „că oamenilor trebuie să li se spună adevărul”.

Kadîrov spune că Severodoneţk a fost „liberat”

Chiar acum mă uit, don, la Rossiya-24. Vorbesc despre Severodoneţk. Ei spun că aproximativ 30% a fost eliberat, don, sau 20%.

Partea rezidențială este complet, don, sub controlul luptătorilor noștri și cei care, don, sunt departe de Severodoneţk, don, la cel puțin 160 de kilometri, ei sunt cei care, don, fac aceste reportaje live, don.

Acestea sunt minciuni! Da, în partea industrială a orașului, don, câțiva șaitani au rămas, don.

Acolo a fost o explozie mare și noi, don, verificăm ce urmează, don. Așa că, verificați ce spuneți, don. Oamenilor trebuie să li se spună adevărul și să nu fie mințiți, don”, a spus liderul cecen, vizibil turmentat.

Luptătorii lui Kadîrov susțin că orașul a fost „eliberat”. „În general, totul este sub control. Puteți aduce în liniște ajutor umanitar pentru civili”, spun cecenii.

author avatar
Andrei Ștefan