AcasăȘTIRI EXTERNERafael Nadal, testat pozitiv la Covid-19

Rafael Nadal, testat pozitiv la Covid-19

Rafael Nadal, testat pozitiv la Covid-19

Starul mondial al tenisului Rafael Nadal a anunțat luni, 20 decembrie, că a fost testat pozitiv la Covid-19, la întoarcerea de la turneul demonstrativ de la Abu Dhabi.

„Salutare tuturor. Vreau să vă anunţ că, la întoarcerea mea acasă după ce am disputat turneul de la Abu Dhabi, am fost depistat pozitiv la Covid-19 în urma unui test PCR efectuat la sosirea în Spania”, a scris Nadal pe Twitter.

Fără mască, alături de regele Juan Carlos al Spaniei

„Trec prin momente mai puțin plăcute dar sper să fie mai bine, pas cu pas”, a adăugat câștigătorul a 20 de turnee de Mare Șlem, în vârstă de 35 de ani.

„Izolat” la domiciliu, Rafael Nadal a precizat că „calendarul” său va depinde de „evoluția” stării de sănătate.

Acest anunț intervine la mai puțin de o lună de la Open-ul Australiei, pe care numărul șase mondial a prevăzut să-l dispute.

Absent din această vară din cauza unei accidentări la piciorul stâng – suferă de sindromul Muller-Weiss, o boală degenerativă care provoacă o deformare a unuia dintre oasele situate în partea centrală a piciorului – Nadal a ratat anul acesta Wimbledon și US Open.

Fostul număr unu mondial a reluat vineri competiția la turneul demonstrativ de la Abu Dhabi, unde și-a dorit înainte de toate să-și evalueze starea fizică. A pierdut în fața britanicului Andy Murray și canadianului Denis Shapovalov.

În timpul turneului, Rafael Nadal a fost fotografiat fără mască împreună cu fostul rege al Spaniei, Juan Carlos, în vârstă de 83 de ani, care și-a făcut o apariție publică rară acolo în timp ce se află în exil în Emiratele Arabe Unite din cauza suspiciunilor de delapidare.

author avatar
Tudor Borcea
129 afisari

1 COMENTARIU

  1. Lasa, bai elitistule, ca doar nu o sa te lase criminalii aia de sus, adica cei de la Davos sa te lase sa dai coltul, ca doar esti de-al lor, ce naiba !! Dar speram sa ajungi si tu ca si ordinarul ala de alt spaniol fudul, unul pe nume Kun Aguero, care dupa ce ca e un cartar de kakat, mai si face reclama la criminalii in negru !! Bai Nadal, sa iti pice mancarea in kakat in fiecare zi, bai tampitule globalist, sa iti pice parul de tot, de la cate anabolizante ai bagat pana acum in tine !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger