AcasăȘTIRI EXTERNERacheta din Polonia și „provocările” lui Zelenski. Moscova: „Kievul vrea să declanșeze...

Racheta din Polonia și „provocările” lui Zelenski. Moscova: „Kievul vrea să declanșeze un conflict Rusia-NATO”

Racheta din Polonia și „provocările” lui Zelenski. Moscova: „Kievul vrea să declanșeze un conflict Rusia-NATO” / Foto: Facebook

Kievul caută să declanșeze un conflict direct între Rusia și NATO, a declarat ambasadorul rus la Washington, Anatoli Antonov.

„Încercările absurde ale Occidentului de a transfera responsabilitatea pentru tot ce se întâmplă pe seama Rusiei nu pot decât să provoace regimul de la Kiev”, a declarat ambasadorul Anatoli Antonov.

Racheta din Polonia și „provocările” lui Zelenski.

Guvernul ucrainean încearcă să declanșeze o confruntare directă între Rusia și NATO, a declarat diplomatul rus.

„Autoritățile din Ucraina nu numai că imploră Washingtonul să ofere mai multă asistență militară, dar încearcă să provoace o confruntare militară directă între Federația Rusă și NATO”, a declarat diplomatul, citat de serviciul de presă al ambasadei.

Antonov a continuat spunând că încercările absurde ale Occidentului de a transfera responsabilitatea pentru orice asupra Rusiei „nu poate decât să provoace regimul de la Kiev, care deja se simte permisiv”, informează Tass.

Declarațiile lui Antonov vin după ce, la 15 noiembrie, o rachetă s-a prăbușit în satul Przewodow din estul Poloniei, în voievodatul Lublin, în apropiere de granița cu Ucraina, provocând moartea a două persoane.

Președintele polonez Andrzej Duda a declarat miercuri că racheta făcea parte din sistemul de apărare aeriană ucrainean. Departamentul de Stat al SUA a declarat că Statele Unite au încredere deplină în acuratețea concluziilor făcute de Polonia.

Ministerul rus de Externe a calificat declarațiile Kievului cu privire la incident drept o „provocare grosolană”, președintele ucrainean Volodimir Zelenski acuzând Rusia că se află la originea lui.

Potrivit Ministerului rus al Apărării, racheta a fost lansată de un sistem ucrainean de apărare aeriană S-300.

author avatar
Tudor Borcea
532 afisari

10 COMENTARII

  1. Amintiti-va ca o racheta ruseasca S300 trimisa de Ucraina a lovit un MIG in judetul Constanta si apoi un elicopter a fost doborat cu alta racheta despre care nu s-a mai spus nimic.
    In mod normal Scutul de placaj de la Deweselu City ar fi trebuit sa loveasca rachetele inainte ca ele sa treaca granita in Romania, dar NATO si Mafia Khazara au vrut ca sa creeze un incident si Romania sa intre in jocul lor murdar dand vina pe rusi, pentru ca racheta era ruseasca.
    Din fericire, printre tradatorii criminali in frunte cu Tradatorul Criminal Joianis Shase Kase Negustor de copii, au fost si oameni intregi la minte care au mintit romanii ca a fost o greseala de pilotaj, dar nu s-a raspuns cu razboi asa cum voiau nazistii khazari din Ucraina.
    Acum, nazistul khazar Poponel Zelensky care este fugit de o luna din Ucraina, a vrut acelas lucru cu Polonia, pentru ca Mafia Lhazara a vazut ca este distrusa si membrii Cabalei sunt arestati si spanzurati pe banda rulanta.Incercarea de a implica si alte tari in mizeria lor nu le va reusi si Ukraina se va dezmembra, iar khazarii nazisti vor fi spanzurati pentru GENOCID, etc.
    Déjà in Anglia s-a declarat recesiune, adica planul merge mai departe: ,,colapsul financiar declansat…’’.

    ,,Declanșarea evenimentelor cu numele de cod Black Swan este declarația morții reginei Elisabeta a II-a. Protocolul prevede două faze distincte de 3 + 10 zile. – Colapsul financiar declanșat de anunțul morții. – Într-un lanț, sistemul politic corupt al SUA se prăbușește, odată cu declararea anulării alegerilor din 2020 și închiderea tuturor aparatelor guvernamentale. – În același mod, este înlăturat și Papa Francisc. Cei trei stâlpi ai Cabalei sunt eliminați. Londra, Roma și Washington. – Legea marțială globală declanșată de evenimentele menționate mai sus și activată aproape simultan. Armata preia controlul asupra întregului pământ. Toate activitățile în desfășurare sunt suspendate. Toate guvernele lumii sunt răsturnate și politicienii demiși. – Atacurile cibernetice concomitent cu colapsul financiar pentru a opri la zero economia mondială Fiat. – Presa se oprește timp de trei zile, așa cum prevede protocolul London Bridge. Nu se difuzează nicio știre. – Alianța preia controlul asupra presei corupte. Dezactivează sateliții Cabalei / Mafiei Khazare prin Forța Spațială a SUA ce este controlată de Pălăriile Albe. – Evenimentele menționate mai sus declanșează războiul nuclear fals. Sună sirenele avertismentului nuclear. – Armata face arestări în masa ai minionilor Cabalei. – Cu acoperirea războiului simulat, ROG și DEW distrug cele 34 de clădiri satanice. În cazul în care se află în centre locuite, militarii vor evacua cetățenii din împrejurimi pentru a pune oamenii în siguranță. Datorită operațiunilor militare, cum ar fi arestările, este posibilă oprirea temporară LIMITATĂ a curentului electric. Odată ce operațiunea este încheiată, curentul revine. – La sfârșitul celei de-a treia zi de război pământul se va stinge. Acest eveniment se numește „aproape moartea civilizației”. – În timpul evenimentului descris mai sus, internetul se va opri. – În timpul evenimentului descris mai sus, internetul va fi anulat prin tăierea cablurilor submarine. Sateliții de telecomunicații vor fi, de asemenea, opriți. Curentul electric va fi întrerupt. Toate trenurile și avioanele se vor opri. Orice activitate va fi oprită complet. – Acest eveniment pune capăt războiului simulat. În timpul evenimentului, pământul va fi conectat la linia electrică a Tesla care va fi eliberată la sfârșitul evenimentului. Durata acestui eveniment nu este încă cunoscută, deși este de așteptat să dureze o zi sau, mai puțin probabil, două. – Când acest eveniment se încheie, este momentul cheie pentru a trece la următoarea etapă. Deblocați fiecare situație și pregătiți-vă pentru ultima fază. – EBS. Acesta este timpul tău. Electricitatea a revenit și acum este gratuită. – În această fază va avea loc transmiterea documenta-relor educaționale cu cicluri de opt ore de transmisii repetate de trei ori pe zi timp de 10 zile.
    – În această fază va funcționa televizorul unde vor fi difuzate documentare. Acestea vor trata subiectul confesiunilor bărbaților și femeilor implicați în Cabala și vor fi scoase la lumină toate înșelăciunile comise împotriva oamenilor. – La sfarsitul celor zece zile, Gesara si noul sistem financiar pot fi în sfârșit anuntate, care vor intra oficial in vigoare. – Legea marțială continuă. Pentru a implini Gesara vor fi altele noi.’’

    • În scurt timp pe acest circar ,poporul flămânzit fără curent și căldură îl vor linșa fără nici,o ezitare imp cu toți artizani acestui dezastru făcut cu bună știință

    • O racheta de scut nu face un crater in care intri pana la brau in el si lat cat un tractor cu remorca…

  2. E un mod de a face razboi si a iesi castigator.
    Numai ca ce nu stie Volodea e ca avioanele Awacs inregistreaza tot chiar si un stol de ciori. Asa ca probabil iti pierzi simpatia in fata americanilor daca urzesti la asta nu mai intri in Otan pt ca americanii isi pierd increderea in tine.

    • Bă, ești tâmpit sau doar idiot? Ce încredere să aibă „Otan”-ul într-un deviant perciunat? El este susținut de amerloci tocmai datorită josniciei sale.

  3. ZELINSKY SI-A DAT IN PETEC DE PREA MULTE ORI !,MINTE CUM RESPIRA !,JOACA LA CACIALMA !,FACE CIRC !.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger