AcasăȘTIRI EXTERNEPutin, bolnav de cancer? Liderul de la Kremlin ar urma să fie...

Putin, bolnav de cancer? Liderul de la Kremlin ar urma să fie operat de urgență! / Cine va controla valiza nucleară din Rusia?

Putin va fi operat de cancer în curând. Pe mâna cui va fi lăsată Rusia / Foto: Facebook

Președintele rus Vladimir Putin ar fi bolnav de cancer! O sursă de la Kremlin precizează, sub protecția anonimatului, că liderul rus urmează să fie operat de urgență!

În context, Putin va trebui să renunțe pentru o scurtă perioadă la controlul războiului din Ucraina. Se pare că fostul șef al FSB, Nikolai Patrușev, va prelua frâiele puterii cât timp Putin va fi supus procedurii medicale.

Șeful Kremlinului ar fi amânat operația

Patrușev, secretarul în exercițiu al Consiliului de Securitate al Rusiei, în vârstă de 70 de ani, este considerat un arhitect cheie al strategiei de război de până acum și omul care l-a convins pe Putin că Ucraina este inundată de neonaziști, potrivit Daily Mail.

Aceste informații extraordinare au apărut pe popularul canal Telegram General SVR, care spune că sursa sa este o figură bine plasată la Kremlin. „Nu știu exact pentru cât timp Putin va fi în incapacitate (după operație), cred că va fi pentru o perioadă scurtă de timp”, a declarat sursa.

Putin, în vârstă de 69 de ani, ar fi amânat deja operația, care acum este puțin probabil să aibă loc înainte ca liderul de la Kremlin să prezideze grandioasa paradă din Piața Roșie, la 9 mai, în Moscova, care comemorează Zilei Victoriei împotriva Germaniei naziste.

Este puțin probabil ca Putin să fie de acord cu transferul de putere, dar era gata să pună în funcțiune un „însărcinat cu afaceri” pentru a controla Rusia și efortul de război.

Cancer abdominal și Parkinson?

„Astfel, în timp ce Putin va fi supus intervenției și își va reveni, probabil două sau trei zile, controlul real al țării trece doar la Patrușev”, a adăugat sursa. O astfel de mișcare ar fi surprinzătoare, deoarece, conform Constituției ruse, puterea ar trebui să revină premierului.

Telegram General SVR a relatat în urmă cu 18 luni că Putin are cancer abdominal și Parkinson. Kremlinul a negat întotdeauna cu fermitate că Putin are probleme medicale și îl prezintă într-o stare de sănătate excelentă, chiar și în timpul mai multor absențe misterioase din ultimii ani.

author avatar
Tudor Borcea
510 afisari

4 COMENTARII

  1. Cancerul este cauzat de scăpările necontrolate de radiații de la muniția nucleară pe care a ordonat să fie pusă în stare de operativitate? Sau de la gazul neurotoxic, Novoșoc? Păcat, putea să aibă nu Parkinson ci mai bine Alzheimer putând să uite unde a pus sticla de votcă.

  2. PUTIN ARE CANCER,BUCURIA PUPINCURISTILOR.
    DAR MOS BIDON CARE DA NOROC CU NIMENI SI INCHIDE OCHI PENTRU CATEVA SECUNDE BUNE (SE RUGA?)LA CONFERINTA DE PRESA,CE PARERE AVETII?
    DESIGUR E SANATOS TUUUN!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger