AcasăȘTIRI EXTERNEPutin tocmai a declarat război Americii?! SUA, acuzate oficial că au aruncat...

Putin tocmai a declarat război Americii?! SUA, acuzate oficial că au aruncat în aer conducta Nord Stream 1!

Liderul de Kremlin acuză oficial SUA de distrugerea gazoductului Nord Stream 1. Patru scurgeri de gaz din conductele Nord Stream 1 şi 2 ce leagă Rusia de Germania prin Marea Baltică au fost semnalate în această săptămână în zonele economice exclusive ale Danemarcei şi Suediei.

Vineri, șeful agenției de spionaj extern din Rusia, Serghei Narîșkin, a spus că Moscova are „materiale” care arată că Occidentul a jucat un rol în scurgerile de gaze din conductele Nord Stream.

Acuză capitalismul care cere economie

Au distrus conducta de la Nord Stream. E foarte clar cine beneficiază de aceste lucruri. Există sute și sute de baze militare ale NATO. E clar cine beneficiază de aceste incidente.

Actualii parteneri ai SUA știu că de fiecare dată când statele nu agrează ceva, introduc sancțiuni. Și asta se întâmplă peste tot, a declarat Putin la discursul de anexare a regiunilor separatiste.

Această lume capitalistă nu poate hrăni oamenii cu inflație. Politicienii din Vest cer oamenilor să se spele mai puțin, să mănânce mai puțin și apoi dau vina pe Rusia. Dar acest lucru se întâmplă din cauza acțiunilor lor din ultimii ani.

Vor să jefuiască țările de bogăția lor. Modelul neocolonial de astăzi va genera o luptă până la final. Ei nu au nimic de oferit decât de a păstra acest model de jefuire. Astăzi au trecut la atacuri radicale împotiva valorilor familiei”, a declarat Putin.

author avatar
Andrei Ștefan
1.594 afisari

35 COMENTARII

  1. Dar daca a fost Ursula?aia fura gazele are poseta plina de pungi gonflabile….si pe urma le vinde la pret de specula

      • Du-te nene și deschideți un bordel. Aici e Ziarul Național care este un cotidian de știri. Publicitatea la kurve maskuline se face pe alte canale. Și mai spală-te pe limbă că spui numai mizerii care put. De aia ți-a și crescut păr pe ea. Mai lasă-ne, te rugăm frumos!

    • Indiscutabil este mâna satanistilor globalisti,pt care nu mai este cale de întoarcere de la acest plan diabolic început în 2019,este făcută în asa fel încât, chiar dacă guvernele reprezentate tot de oameni lor ar ceda presiuni revoltelor ,ce stau sa cuprindă întreaga Europa, sa nu mai poate exista cale de întoarcere,au țintit direct motorul Europei Germania, care era favorizata direct prin aceste conducte, scurgerile de metan in urma spărturi, o sa fie un motiv bun de trancaneala eco pt a lichida vacile care imputesc aerul în viziunea acestor elite cu metanul degajat din parțaială

  2. In iunie Nato a focut exercitii militare pentru mine subacvatice in zona unde conducta a puscat. Un moment bun sa planteze explozive cae au fost detonate ulterior. Zona era plina de nave Nato pentru exercitiile militare, nu aveau cum sa intre altii fara sa se stie. Singura posibilitate este ca americanii au facut-o

    • Bravo maxtore. Nota 10 cu felicitări. Părerea mea este ca perfidul Albion a făcut sabotajul, dar au știut și amerlocii. Este posibil sa fie și mana amerlocilor ca răspuns la „alizeul” trimis de rusi deasupra Floridei. Oricum Germania are de pierdut și sta ca proasta și plateste tot ceea ce cer amerlocii. Cremvustiul ala opărit de Olaf Scultz, sau cum i-o spune, este cel mai prost cancelar ce l-a avut Germania vreodată! Sorosistii neomarxisti din fruntea UE fac acum legea. Dintre cei mari deocamdată s-au trezit italienii. Who’s the next?

      • E gasca alpha-draconis Sirius /Orion /Triangulum cu capistea in UK si armament in ‘Murika – domnia lor pe Terra s-a terminat prin decret Galactic si trec la actiuni de razbunare – DEOCAMDATA arsenalul nuclear de pe tot pamantul este sub controlul dronelor sferice trimise de „Federatia Plantelor Unite” – Chiar daca una dintre parti lanseaza , administratorii de facto ai Terrei au promis ca vor anihila in conditii sigure orice focos. Iar hibrizii din UK/USA /USSR/ CHINA stiu asta.

      • Nu, a fost ca raspuns la incendiul rafinariei BP din Toledo, OH care facea toata benzina pentru avioanele militare ale pentagonului, nu pentru „alizeu”. Si uzina din Texas care baga gazul la butelii sa il trimita la nemti cu vaporul. Ambele scoase din uz pe cativa ani. Mai sunt si alte uzine de lichefiere in US, deci va fi interesant. Plus teava aia subtire ca…a polonezilor, de care nu se vor bucura cand va fi chiar frig! Asa e: exceptional discurs! Mai tare ca ale lui Meloni, mai ales ca LE SPUNE in fata SATANISTI! Adevarul ii face sa turbeze pe globalisti!

  3. ” nu mai au nimic de oferit (elitele vestice ),
    au inceput atacul asupra valorilor fundamentale -familia……
    parinte 1 si parinte 2…deviatii secsuale…..
    dictatura elitelor e indreptata impotriva PROPRIILOR cetateni…
    Isus a spus ca ii veti vedeau dupa faptele lor…..
    ……multi oameni ne sustin inclusiv in sua….
    …Adevarul este cu noi, Russia este cu noi! „

    • Vestul nu aduce decat pedoficlie, distrugerea copiilor prin orice mijloace, a familiei, a tot. Pentru ca UE este luat ostatic de o gasca de satanisti. UE nu mai functioneaza pe principiile pe care a fost fondata. Ce le fac copiilor:
      – vaccinuri inutile care le distrug imunitatea si ii imbolnavesc. Polio era aproape eradicat natural cand au introdus vaxurile polio, care initial au distrus sute de milioane de copiii. Iar daca faci pojar in copilarie, ai aproape 0% sansa sa faci cancer. Asta daca nu umbli la imunitatea naturala. Anumite boli erau mortale in trecut pentru ca oamenii nu aveau deloc igiena, hrana necesara, erau flamanzi si murdari. Nu exista acces la apa curata, la igiena in viata de zi cu zi, de aia mureau de la boli care azi se vindeca usor, dar nu, trebuie sa vaccineze, pentru a avea sindromul mortii subite a bebelusului si alte miliarde de copiii cu boli autoimune, autism, cancer, astm si altele. Sterilitate. Vaccinarea este cea mai mare farsa pe care satanistii au jucat-o umanitatii.
      Oamenii nevaccinati care au acces la hrana, adapost, igiena, apa curata sunt cei mai sanatosi, fertili si feriti de boli. Si sunt multe comunitati de acest fel, de exemplu Amish.

      Dupa, agenda trans, educatia sexuala (aka sa le spuna ca ei nu stiu ce gen sunt si ca vor sa isi schimbe genul, sa mutileze copiii).
      Spaniola aia care tocmai a spus ca cei mici ar trebui sa poata sa faca sex cu oricine daca ei consimt. Adica… un copil ar putea sa consimta sa faca sex cu un adult???? Un 9 ani cu un 40 de ani si este ok??? Aici vor sa ajunga. De asta vrem sa scapam.

      Nu se poate asa ceva, trebuie sa respingem orice vaccin, orice doctrina woke leftarda. Nici aialaltii nu sunt straluciti, dar macar nu vor sa distruga cu totul umanitatea, credinta, familia. Le luam pe rand

  4. Putin are dreptate 👋 vestul islamizat și plin de h.omalai ,pedofili și drogați urăsc familia.,amerlocii SOROISTI au distrus conducta iar acum ne obligă să cumpărăm cu superDolarul la un preț superScump

  5. NOI,OAMENII MUNCII DIN SIRILANKA,AM VAZUT DIN SATELITUL AZMERICAN KAKA-PIPI,CUM BIDON-RETARDATUL STRAMB LA MECLA,A PUS 100 MOMBE GHERMANE IN CONDUCTA-PATRIMO
    NIU NATIONAL SOVIETIC-RUSESC,DIN 1890-SI A PLATIT 100 MILIARDE LIRE POLONEZE,CATRE BE
    TIVANUL URAT SI STRAMB,ALA,CU PORECLA,SLUGA LU TROMPA HOTUL DE CASE.NOI,COMUNISTII
    ASIATICI CONDAMNAM CRIMA FACUTA DE ZAT-CAPITALISTII IMPERIALISTI ANGLO-AMERICANI.
    VOM INCHEIA UN TRATAT DE ATACARE-CU DRONE PLINE CU SCUIPATURI REVOLUTIONARE SIRI LANCHEZE-IMPOTRIVA ALORA CARE AU ARUNCAT, IN 1945, 3 BOMBE ATOMICE,ASUPRA FRATILOR NOSTRI CU OCHII OBLICI.ASA SA NE AJUTA DOMNUL BRAHMA,JAIPUR SI SIVA.HUO,AZMERICA ORIUNDE NU VEI MAI FI IN VECII VECILOR.
    comunistii capitalisti a lui maothedun si ciankasi.URA,URA

  6. Bideu daca nu vorbea mai inainte de conducta asta filozof ramanea asa ca s a acuzat singur cu anglo saxonii lui care patruleaza zona aia.

  7. Universul . net , 30 septembrie 2022 , articol de Laurentiu Mihu : ” Rusia …………………………………………………………………….”

    • ”Universul . net , 30 septembrie 2022 , articol de Laurentiu Mihu : ” Rusia ……cauta amanti poponari ca mine…….”

  8. Luati de purtati caciuli cu clape si dop, pufoaice si paslari. Beti vodca si dormiti in sant.

  9. Universul . net , 30 septembrie 2022 : ” GIORGIA MELONI IL ACUZA ………………………………………………………………………………………”- AFP , citata de NEWS . RO .

  10. E clar ca cei care strang sforile de papuse al demetatului bideu vor sa puna europa la naftalina . Si nu vor ca orice tara cu ratiune sa faca o decizie inpotriva ce a decis deja sua. Sper poporul sa se rascoale. Altfel muianu.

  11. Toate probleme omenirii inclusive acest atentat la conduca de gaz se stie clar cine l a facut agentii Diavolului drogat si nesatul care vrea sa distruga Europa dupa ce si a distrus propia tara plina de criminali si drogati

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger