AcasăȘTIRI EXTERNEPutin și Xi Jinping, ținte ale Davosului! George Soros cere lichidarea lor

Putin și Xi Jinping, ținte ale Davosului! George Soros cere lichidarea lor

De la ultima întâlnire de la Davos, cursul istoriei s-a schimbat dramatic. Rusia a invadat Ucraina, o „operațiune specială” care a zguduit din temelii Europa. Culmea este că UE a fost creată și pentru a preveni astfel de lucru să se întâmple. Nu știm când va lua sfârșit războiul, dar ce putem anticipa este că, atunci când asta se va întâmpla, situația nu va reveni niciodată la un „status quo ante”.

Cu ocazia recentului Forum de la Davos, George Soros a vorbit despre începutul celui de-Al Treilea Război Mondial. Într-adevăr, conflictul ruso-ucrainean se poate dovedi a fi fitilul care aprinde planeta, iar civilizația este posibil să nu supraviețuiască unei conflagrații.

Soros, îndemn la război total împotriva lui Putin

În discursul său anual rostit la Davos, controversatul miliardar George Soros a avertizat că omenirea nu are forța să treacă peste un alt război mondial, unul purtat azi cu arme nucleare, chimice și biologice. Tocmai de aceea, Soros a spus că lumea occidentală trebuie să-și mobilizeze toate resursele pentru a pune capăt războiului din Ucraina. Cum? Printr-o ofensivă totală împotriva lui Vladimir Putin, care trebuie învins numaidecât, a îndemnat cel care este supranumit artizanul Marii Resetări a umanității.

Printre altele, George Soros a mai spus și că președintele Chinei, Xi Jinping, și liderul rus sunt legați într-o alianță care nu are limite. Tocmai de aceea invadarea Ucrainei nu a venit din senin, Putin informându-l pe Xi în avans despre planurile sale. Cei doi președinți s-au întâlnit pe 4 februarie, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarnă de la Beijing. Cu acel prilej, au emis o lungă declarație comună în care au anunțat că Rusia și China vor coopera „fără limite” în toate domeniile.

China, indiferentă la avertismentul americanilor

George Soros le-a explicat invitaților Forumului de la Davos cum vede „Elita” planetei că au decurs lucrurile în privința războiului din Ucraina. Astfel, miliardarul este sigur că Vladimir Putin l-a informat pe Xi Jinping despre „operațiunea militară specială” pe care vrea să o declanșeze, dar nu este clar dacă i-a spus liderului chinez și că are în vedere un atac la scară largă asupra întregii Ucraine.

În plus, Soros mai arată că „experții militari americani și britanici le-au spus cu siguranță omologilor lor chinezi ce-i așteaptă” dacă vor sprijini Rusia. Cu toate astea, „Xi a aprobat atacul, dar i-a cerut lui Putin să aștepte până la încheierea Jocurilor Olimpice”.

Așa-numita „operațiune militară specială” a lui Putin nu s-a desfășurat conform planului, crede George Soros. Liderul de la Kremlin „se aștepta ca armata sa să fie salutată de populația vorbitoare de limbă rusă din Ucraina, să fie primită ca eliberatoare. Soldații ruși au purtat cu ei uniformele vestimentare de parcă erau la o paradă a victoriei, dar nu asta s-a întâmplat acolo”.

Ce au în comun cei doi șefi de stat? Conduc prin intimidare și, în consecință, fac greșeli uluitoare. Cel puțin asta a fost concluzia trasă la Davos de sforarii planetei (cei care au venit acolo).

Davosul împotriva lui Xi Jinping

Davosul se ridică împotriva lui Xi Jinping! George Soros este convins că Xi Jinping a greșit când a girat invadarea Ucrainei deoarece atacul Rusiei nu a servit intereselor Chinei.

„Dar cea mai gravă greșeală a lui Xi a fost să-și dubleze Politica «Zero Covid». Contrar așteptărilor generale, Xi Jinping s-ar putea să nu obțină râvnitul său al treilea mandat din cauza greșelilor pe care le-a făcut. Și, totuși, chiar dacă o va face, Politburo nu-i poate da o mână liberă pentru a selecta membrii următorului Politburo. Acest lucru i-ar reduce foarte mult puterea și influența și ar face mai puțin probabil ca el să devină conducător pe viață”, a insistat Soros.

Mesajul transmis este unul clar, iar Davosul arată că a pus ținta pe cele mai înalte structuri din conducerea Partidului Comunist Chinez. George Soros nu s-a ferit să sugereze Politburo limitarea puterilor pentru președintele Xi Jinping, un îndemn similar cu cel adresat rușilor, de a-l „lichida” (politic) pe Vladimir Putin.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
2.282 afisari

21 COMENTARII

  1. Gergel este mort de peste un an de zile, si voi scrieti minciuni pentru ca asa ati primit ordin de la cei care va platesc: Guvernul Criminal al Romaniei.

  2. Ce ternă ar fii viaţa fără mainuţoizi gen Soros, Schwab, Nuland, Biden, Lloyd sau pitecantropii scalvoizi ca Ihoannis, Bulai, Leyen, Zdrăngăninski……….

  3. Da’ de Putina,Kim,Bolsevicul ala din Venezuela,Trump,Xi ti-omping,Lukasenco,teroristii statului Islamic,Criminalul din Siria omul lui Putina,nu zici nimic ? Ai uitat,sau ii iubesti ?

  4. „Elitele mondiale” 🙂
    Cred ca daca au bani pot face orice .
    Au uitat de esenta vietii pe Pamant .

  5. Soros a spus ca daca nu invinge rusia si china este sfarsitul civizatiei. La 90 de ani civilizatia lui este oricum terminata, toti bosorogii astia sant debili mintal. Conducatorii de state care ii asculta nu judeca mai mult decat senilii astia

  6. Încă o mostră a istoriei recente. După Al Doilea Război Mondial, alte relicve istorice, sau isterice, mă rog, hotărăsc soarta omenirii. Revine poveste cu acei bolnavi care decid soarta omeniri.

  7. Bideu senil, idiotul ăsta ramolit, elitele= cei mai strașnici hoți ai planetei, ce să mai zic…..viitor de aur.

  8. WEF este o asociație privată de teroriști. Cred ca este cazul sa-l tragem la răspundere pe Iohannis si pe cei din guvern care au colaborat cu ei fara sa anunte SIE.

  9. La Davos a fost ultima serbare a Cabalei.

    Aceste declaratii fac parte din ,,cantecul de lebada” al Mafiei Khazare.

    TREZIREA este tot mai evidenta si cuprinde din ce in ce mai multi oameni.

    Pana si Vandutzii din Mass-media incep sa intzeleaga ce urmeaza si ce ii asteapta.

    Au aparut listele cu tembeliziunile, siteurile, etc, care au fost platite de Guvernul Criminal pentru a manca rahat nemestecat.

    Sa vezi distractie cand vor aparea listele cu numele si prenumele celor care au fost platiti sa stearga postari, sa cenzureze comentarii, sa ameninte, etc, pentru a se ascunde adevarul ca sa nu se vada MINCIUNA cu falsa pandemie si cu vaccinul ucigas.

    Maimutza porno ( variola maimutzei) este o fumigena.

    Nu mor caiii cand vor reptilienii.

  10. Broscoiul asta a uitat ca la tinerețea lui era tucalarul ăluia care confisca averile evreilor din Ungaria deportați în lagăre.Poate de-aia ii iubește el asa de mult pe ukropii naziști. Cert este ca Henry Kissinger ii da cu SIKTIR și vorbește de încheierea războiului chiar cu concesii teritoriale in favoarea Rusiei. Rațiunile afirmațiilor lui Kissinger sunt mult peste interesele meschine ale lui Soros. Totuși rămâne de văzut cine va avea câștig de cauza in urma întâlnirii de la Davos dar și a recentului summit NATO din Spania. Dacă și „dopo” ukropii se aleg tot cu vorbe și promisiuni atunci Zelenski chiar va face pneomonie, vorba bietului Vadim, Zelenski cald, glonțul rece….. Rămâne de văzut pe unde vor scoate cămașa „dasteptii” nostrii care acum sunt toată ziua cu parteneriatul strategic în gura, evident făcând tarii mult rău.

  11. In MASS-MEDIA ROMANEASCA NUMAI minciuni.
    Cand o deschideti linkul de mai jos o sa gasiti lita cu arestatii si executatii la Guantanamo,pana acum.Printre ei ii veti gasi pe Reptila Angliei, Printzul Charles a carui dublura a vizitat colonia Romanica, printzul Hary si nevasta, Poponel Barak Obama si nevasta care era tot un poponar, Angelica Merkel – fiica lui Hitler, G.Soros, G. Busch si nevasta, A.Faucci, Bill Gates si un poponar care era deghizat in Melinda Gates, H.Clinton si B.Clinton, Tom Hanks, Riceard Gere, Robert de Niro, Nicolas Cage, Madona, Lady Gaga si alte scursuri sataniste, bautori de sange, mancatori si violatori de copii.
    https://beforeitsnews.com/scandals/2022/05/updated-list-of-indictments-arrests-and-executions-dismantling-the-deep-state-operatives-and-doubles-whats-really-going-on-behind-the-scenes-is-slightly-different-than-q-might-have-yo-2438568.html

  12. La Davos sau intinit toate epavele expirate care distrug lumea in frunte cu Bidon care are crime in tara lui de drogati si travestiti ,educatia americana a copiilor pentru crime ,droguri si transgender

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger