AcasăȘTIRI EXTERNEPutin promite Ucrainei coșmarul acestei ierni. „Da, o vom face, dar cine...

Putin promite Ucrainei coșmarul acestei ierni. „Da, o vom face, dar cine a început?”

Putin promite Ucrainei coșmarul acestei ierni. „Da, o vom face, dar cine a început?” / Foto: printscreen

Președintele rus, Vladimir Putin, a declarat joi că Rusia sa va continua loviturile împotriva infrastructurii energetice din Ucraina, ale căror salve anterioare au provocat întreruperi masive de energie electrică și apă, la temperaturi de iarnă la care trăiesc ucrainenii.

„Da, o vom face, dar cine a început?”, a lansat Vladimir Putin, în marja unei ceremonii de acordare de medalii, la Kremlin, prezentând aceste bombardamente ca un răspuns la explozia care a avariat podul construit de ruși în Crimeea și la alte atacuri puse pe seama Kievului.

Lovituri „necesare și inevitabile”

Vinerea trecută, omul forte al Kemlinului îi spusese deja cancelarului german Olaf Scholz că loviturile masive ale Rusiei împotriva infrastructurii energetice a Ucrainei erau „necesare și inevitabile”, informează BFMTV.

Pe de altă parte, Rusia a recunoscut joi că există un „risc” de atacuri ucrainene împotriva pozițiilor sale din Crimeea, peninsulă anexată de Moscova în 2014 și vizată în ultimele săptămâni de mai multe atacuri cu drone.

„Există riscuri, deoarece partea ucraineană continuă să își urmeze linia de organizare a atacurilor teroriste”, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, informează Le Monde.

Joi, autoritățile ruse au anunțat că au doborât o dronă în largul portului Sevastopol din Crimeea. „În această dimineață, o navă de pază a Flotei Mării Negre a doborât o dronă deasupra apei”, a anunțat guvernatorul Sevastopolului, Mihail Razvojaiv, pe Telegram, fără a da deocamdată alte detalii.

Anunțul vine în contextul în care mai multe baze rusești, inclusiv unele situate la câteva sute de kilometri de Ucraina, au fost vizate în ultimele zile de atacuri cu drone atribuite de Moscova Kievului.

author avatar
Tudor Borcea
1.281 afisari

17 COMENTARII

  1. Nea Vladimir Putin, ca un bun crestin ortodox ce te stim, poporul roman te roaga din inima sa arunci trei rachete
    S-300 pe care vrei sa le dai la casare, in satul Bucuresti pe trei cosmelii unde colcaie TRADORII CRIMINALI si JEFUITORI : una pe Palatul Cotroceni cand Negustorul de copii Joianis tine un discurs, ca sa raresti si tagma ,,ziaristilor’’ criminali ; a doua pe Casa Poporului Idiot, dar numai pe zona unde sunt Penalii Criminali, Tradatori si Jefuitori, si a treia pe cladirea Guvernului Criminal Tradator si Jefuitor.
    Ai face un mare bine poporului roman ortodox care este napadit de reptile.

  2. Milioane de ucraini vor ajunge in Austria in anul asta stiu eu un ungur vames de treaba… Sa impartim sarcinile ieuropean zic.

  3. Austria este plina de khazari, iar ,,ucrainienii” care vor ajunge in Austria si Germania vor fi numai khazari. Polonia nu-i mai primeste.

    Khazarii lui Poponel Zelenski spala putina pentru ca vine Putin peste ei cu 700 de mii de militari si curata Europa pana in Elvetia, cuibul reptilelor Rockefeller si Rothschild care s-au ascuns in Zug.

    Sa vezi atunci ,,zurgalai si artificii” !

  4. Rugam frumos rusnacii salbatici ai rusnacului de la Kremlin, sa lanseze de urgenta nu 3, ci 5 rachete si spre Bukalistan, 3 chiar in Bukale, una la 3coceni, una la Gubern, si una la Casa Poporului Tampit si Prost 🙂 Iar celelalte 2 sa faca in asa fel incat sa ii gaseasca si pe numitii Anonim si Alex, cei 2 retardati postaci kurkubeisti nazisti, posibil si vaxxinisti ordinari, astia 2 komikari cred ca daca scriu si pe aici, cineva ii baga in seama 🙂 Nimeni, bai ratatilor nu da nici macar 6 lei si 66 de bani pe voi, bai tefeleilor vaxxerei, mai bine continuati sa fiti slugile sistemului patrihot al lui maciuca, zis si labradorul ciukanez, si acum inapoi cu voi pe g4media, adevarul, libertatea si republica, acolo puteti sa makaniti cat vreti 🙂 Multumim, bai rusnacilor, aveti tot timpul din lume sa le nivelati nivelul tehnic la toti nazistii aia ukro-na-zi din Kievul azovist-banderist al pitikului criminal de zdreanta de zdrelinski, ala o sa fie spanzurat de karici pe maidan, chiar langa stadionul nazistilor azovisti de la Dinamo Kiev 🙂

  5. Jurgen Klinsmann, ai sarit ca prostul din baie pentru ca dupa nume esti khazar inchinator la diavol.

    Eu stiu ca voi khazarii inchinatori la diavol vreti sa distrugeti Pamantul si sa omorati creatia lui Dumnezeu OMUL, dar nu mor oamenii cand vreti voi jivinele.

    Uita-te ce se intampla acum in tara Satanei Ukraina nazistului poponar khazar Zelenski ! Crezi ca minciuna merge la infinit ?

    Nazistul khazar Poponel Zelenski este fugit de mult in Republica Comunista America, tara in care nepotul lui Hitler Barak Obama poponarul si iubitul sau Michael au fost executati de mult si inlocuiti cu clone.
    Clonatul Zelenski mananca kk asa cum ii place doar prin tv, pentru ca Satana al vostru este un GOLAN prost si poponar.
    Acum khazarii tai vor sa fuga din Satania lui Zelenski in Austria, tara khazarului Hitler, si in Germania, tara Angelicai Merkiller fiica lui Hitler.
    Pot fugi oriunde, si pe alta planeta, pentru ca de Curtea Martiala nu vor scapa.
    UK, tara unde fiica lui Hitler Theresa May a fost prim-ministru, dupa ce a scapat de Reptila Vampir, se pregatesc trupe de elita care impreuna cu trupe de elita Germane si rusesti vor face o actiune fulger in Zug, Elvetia, unde s-au ascuns reptilele imputite Rockefeller si Rothschild.
    Din acel moment capul sarpetului va fi drobit definitiv.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger