AcasăȘTIRI EXTERNEPutin pregătește NAȚIONALIZAREA tuturor afacerilor străine din Rusia! Occidentul pierde investiții de...

Putin pregătește NAȚIONALIZAREA tuturor afacerilor străine din Rusia! Occidentul pierde investiții de miliarde

rusiaPutin pregătește NAȚIONALIZAREA tuturor afacerilor străine din Rusia! Occidentul pierde investiții de miliarde

Rusia ar trebui să naționalizeze operațiunile companiilor occidentale care părăsesc țara ca răspuns la războiul din Ucraina, a declarat luni un oficial de rang înalt al partidului lui Putin, Rusia Unită.

O astfel de mișcare ar ajuta la prevenirea pierderii locurilor de muncă și la menținerea capacității Rusiei de a produce bunuri pe plan intern, a declarat Andrei Turchak, secretarul consiliului general al partidului Rusia Unită.

„Aceasta este o măsură extremă, dar nu vom tolera loviturile în spate și ne vom apăra poporul”, a spus Turchak într-o declarație postată pe site-ul partidului, potrivit The Wall Street Journal.

„Acesta este un adevărat război, și nu doar împotriva Rusiei în ansamblu, ci împotriva cetățenilor noștri. Vom lua măsuri dure de represalii, acționând în conformitate cu legile pe timp de război” – Andrei Turchak

Rusia Unită domină Duma de Stat a Rusiei și este partidul care l-a propulsat la președinție pe Vladimir Putin.

Peste 100 de companii occidentale au părăsit piața rusă

Multe companii occidentale au rupt legăturile cu Rusia de când Putin a ordonat luna trecută invadarea Ucrainei, iar SUA și Uniunea Europeană au răspuns cu sancțiuni dure. Peste o sută de companii au părăsit piața rusă.

De la Apple și Coca-Cola, până la cei mai mari producători de autoturisme ori companii de IT au anunțat deja că opresc vânzările în Rusia sau opresc abonamentele în această țară. În declarația sa, Turchak a menționat un trio de companii alimentare finlandeze care au spus recent că se retrag din Rusia: Valio, Paulig și Fazer.

Deciziile companiilor occidentale de a părăsi Rusia sunt „pur politice”, a spus Turchak, care este și deputat în Camera Superioară.

author avatar
Andreea Vlad
2.434 afisari

6 COMENTARII

  1. Bine face Putin. Sa le ia companiilor tot ce sau lasat in urma pe teritoriul Rusiei.
    Sper ca Putin e de partea celor buni, si ca Bunul Dumnezeu lucreaza prin Puti, Trump si Xi

  2. Dumnezeu e sustinatorul lui Putin. Nimeni nu planje an Rusia dupa companiile ce ne parasesc. Du-ca-se, fara sa se uite an urma… Abea vom rasufla usurati si vom reface economia tarii ce nu va mai fi condusa de globalisti. Slava Domnului.

  3. Asa ar trebui sa se faca si in Romania, dar mai trebuie sa apara un barbat in politica …

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger