AcasăȘTIRI EXTERNEPutin: „Occidentul, gata să sacrifice restul lumii” / Rusia anunță „consecințe” pentru...

Putin: „Occidentul, gata să sacrifice restul lumii” / Rusia anunță „consecințe” pentru UE

Putin: „Occidentul, gata să sacrifice restul lumii” / Rusia anunță „consecințe” pentru UE

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a menționat că o serie de țări se confruntă deja cu amenințările foametei, iar dacă sancțiunile împotriva Rusiei vor continua, și UE ar putea avea consecințe greu de inversat.

Vinovăția pentru consecințele globale ale sancțiunilor împotriva Rusiei, inclusiv posibila înfometare a unui număr de țări, revine țărilor occidentale care, de „dragul dominației lor, sunt gata să sacrifice restul lumii”, a declarat joi președintele rus Vladimir Putin, în cadrul unei reuniuni pe teme economice.

„Amenințarea foamei”

El a menționat că o serie de țări se confruntă deja cu amenințarea foametei și că, dacă sancțiunile împotriva Rusiei continuă, UE ar putea avea și ea consecințe greu de inversat. „Vina pentru acest lucru aparține în întregime și în totalitate elitelor din țările occidentale care, de dragul păstrării dominației lor globale, sunt gata să sacrifice restul lumii”, a declarat liderul rus, scrie Tass.

La rândul său, Rusia face față cu încredere provocărilor externe, a adăugat el, datorită atât politicii macroeconomice responsabile din ultimii ani, cât și soluțiilor sistemice de consolidare a suveranității economice și a securității tehnologice și alimentare.

„Companiile noastre de producție ocupă treptat nișele de pe piața internă eliberate după plecarea partenerilor lipsiți de scrupule, inclusiv bunuri de bază, echipamente industriale și de servicii, utilaje de construcții și agricole”, a remarcat liderul rus.

author avatar
Tudor Borcea
561 afisari

8 COMENTARII

    • Ziare.com O RUSINE PENTRU PRESA ROMANEASCA
      ZIARE.COM UN SITE DE EXCREEMENTE DE LA COADA VACII , ANALFABETI FUNCTIONALI , jeguri si lingai in cùr a politicienilor ,CONTOPISTI COPISTI RETARDATI

  1. UE trebuie infometata si NATO distrus ca ei au adus omenirea la probleme ,Victorie pentru Rusia care lupta impotriva Diavolului drogat si tranvestiti

  2. Parafrazare: „Putinică, nici nu ştii, cât de mic începi să fii…”
    De fapt un moşneguţ cu pretenţii, ifose deşarte şi parapon, trecut de orice limite ale ridicolului.
    Metafora „Hainele noi ale împăratului” i se aplică integral.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger