AcasăȘTIRI EXTERNEPutin: „O femeie este o femeie, un bărbat este un bărbat, trans-identitatea...

Putin: „O femeie este o femeie, un bărbat este un bărbat, trans-identitatea este obscurantism”

Putin: „O femeie este o femeie, un bărbat este un bărbat, trans-identitatea este obscurantism”

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a estimat că trebuie luptat împotriva trans-identității apărând „valorile tradiționale” ale Rusiei.

Întrebat despre schimbările de gen, președintele rus a spus: „Sper ca societatea noastră să aibă protecție morală internă, dictată de confesiunile noastre religioase tradiționale (…) împotriva acestui obscurantism”.

„Eu am o abordare tradițională: o femeie este o femeie, un bărbat este un bărbat”, a continuat el.

„Sportul fenimin va dispărea”, cu trans-sexualii

Apoi, vorbind despre „cancel culture” și acuzațiile de „transfobie” la adresa creatoarei lui Harry Potter, scriitoarea JK Rowling, Putin a susținut că, dacă un bărbat ar putea să se declare femeie și să participe la competiții atletice, „sportul feminin va dispărea complet”.

„Nu ar trebui să luptăm împotriva trans-identității prin decrete, țipând sau aruncând acuzații, ci susținând valorile noastre tradiționale”, a explicat Vladimir Putin.

Rusia a adoptat în 2013 o lege împotriva „propagandei” homosexuale care urmărește în mod oficial să protejeze minorii, dar este denunțată că fost deja folosită de mai multe ori împotriva activiștilor și a grupurilor LGBT+, relatează Le Point.

Aceștia din urmă susțin că textul permite autorităților să desfășoare o „politică homofobă” și discriminatorie față de minoritățile sexuale în general, în numele apărării „valorilor tradiționale” promovate de Vladimir Putin în fața unui Occident prezentat ca „decadent”.

În Rusia, marșurile „pride” sunt interzise pe baza acestei legi. În 2020, Constituția a fost modificată pentru a stipula că căsătoria este uniunea dintre „un bărbat și o femeie”

author avatar
Tudor Borcea
803 afisari

6 COMENTARII

  1. Corect. De-a lungul istoriei bărbatul a fost bărbat iar femeia femeie, așa cum au fost creați de Dumnezeu. Tot așa, au existat homosexuali și lesbiene, asta neînsemnând schimbarea de gen. Cei care susțin schimbarea de gen au, probabil, probleme la mansardă.

  2. Gaspadar Putin, nu mai prostești pe nimeni cu rolul „salvatorul rasei albe”. Îngrădiri mai grele decît în Rasia legate de PLANdemie mai rar.

    • Trans Bus , ai gaozul rupt si mintea-n dunga . Mata aia betiva si curva a facut un monstru ca tine care suje PLi si-si rupe anusul ca sa zica ca-i modern
      Mata daca te facea un c…t era o doamna , ca scapa lumea de un c…t ca tine

    • Saracul Putin a ramas invechit si nu mai e la curent cu noua moda , dar ne poate explica vizionarul si progresistul postac Buș care este specialist in domeniu !
      Mai este unul tot Helvet ce se da MosCraciun, MosGerila, Constant , MacGigi si multe alte nickuri pe Ziare.com propagandist pederast progresist prin spate , numai inteligenti ce imput siturile in abundenta cu inteligenta lor
      postaci de doi bani

    • Am uitat de inaugurarea celei mai mari moschei din Europa, nu la istambul, ci la Moscova.
      „Presidents Vladimir Putin of Russia, Recep Tayyip Erdoğan of Turkey and Mahmoud Abbas of the Palestinian Territories together with local Muslim leaders participated in the inauguration ceremony of this mosque”.

  3. cam asa gandesc 90% din oamenii acestei planete cu , creier normal , restul sint deseuri umane , asa cum gasesti peste tot nu numai la oameni . toleranta si simpatia fata de lgbt sint povesti . cine a vazut doi barbati care se saruta , ramane pe veci cu o senzatie de greata .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger