AcasăȘTIRI EXTERNEPutin: „Liderii G7 la bustul gol ar fi o priveliște dezgustătoare”

Putin: „Liderii G7 la bustul gol ar fi o priveliște dezgustătoare”

Putin: „Liderii G7 la bustul gol ar fi o priveliște dezgustătoare” / Foto: Facebook

Vladimir Putin le-a dat replica miercuri liderilor G7 după ce aceștia care au ironizat recent imaginea virilă a președintelui rus, spunând că a-i vedea dezbrăcați ar fi o „priveliște dezgustătoare”.

Premierul britanic Boris Johnson a întrebat duminică, în deschiderea summitului G7 din Germania, dacă liderii mondiali prezenți ar trebui să își păstreze sacourile sau să și le dea jos pentru a-și arăta „pectoralii”.

„Avem dreptul la o călărie cu bustul gol”

„Trebuie să arătăm că suntem mai puternici decât Putin”, a spus el, în timp ce premierul canadian Justin Trudeau a adăugat: „Avem dreptul la o demonstrație de echitație la bustul gol”, făcând referire la o faimoasă ședință foto în care Vladimir Putin apare călare, într-o atitudine macho, cu bustul gol, făcută în 2009.

„Nu știu dacă au vrut să se dezbrace până la brâu sau chiar mai jos, dar oricum ar fi fost o priveliște dezgustătoare”, a ironizat Putin la o conferință de presă în capitala turkmenă Așgabat.

author avatar
Tudor Borcea
412 afisari

14 COMENTARII

  1. Cărnurile fleșcăite, fotoșopate din greu, ale liderului de la Kemlin ar fi și mai grețoase. Imaginile fabricate de propagandă sunt pentru baba Rada, chioara satului. In rest rămân doar subiect de ridiculizat.

    • Liderii g7 sunt toți decrepiți și descărnați ori piftiici de la vicii și prostie. Despre IQ se poate spune că la ei e negativ. Sunt cu toții buni de dus la balamuc.

  2. păi ziceau unii prin mass media ca Putin e in comă ca moare ca e grav bolnav… etc…. si l-am vazut la TV des in ultimele saptamani la diverse conferinte……………….!
    ce ti-e si cu propaganda asta…………….

  3. Cred ca poza cu cucu lui Trudo ar fi dormit toate domnisoarele sub perna timp ce cucu unchiuletului Joe ar fi fost total ignorat.

  4. MAMAAAA, CE PROBA DE INTELIGENTA SA L RIDICULIZEZI PE PUTIN…..ASTIA CHIAR SUNT TAMPITI ? CARE A FOST SCOPUL INTALNIRII LOR, S AU ADUNAT PTR A SOCIALIZA ????DOAMNE, CINE CONDUCE LUMEA !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. Nu stiu de ce s-a obosit sa raspunda la copilaria aia. Liderii g7 daca aveau de gand trebuia sa o faca, nu sa se laude, ca golanii din curtea scolii dar care nu au de fapt tupeu, doar sunt mari in clanta si nu se bat ca nu cumva sa se vada ca de fapt nu sunt atat de tari precum se dau, dar nici cu Putin nu imi este rusine.
    tacerea este uneori de aur, nu trebuia sa raspunda la tampenia aia puerila, doar ce le-a dat nas acum
    insa ar fi ceva sa ii vedem pe G7 la bustul gol, calare, sa mai radem si noi, ca Putin a generat o multime de meme cu evolutia lui, ne-am mai amuzat si noi, sa mai vedem si altele

  6. Pacat ca madam Angela Merkel nu se mai afla printre ei. Era ceva de comentat. Dar m-aș multumi si cu Robinetul Bidon.

  7. Putin este și rămâne doar un gangster mic, chel și obraznic! Iar cei ce pun botul la golaniile lui agresive sunt de-o teapă – fante de cartier, crezând că dacă își umflă mușchii impresionează pe țața Veta. E atât de defazat, încât va face un mare serviciu lumii civilizate dispărând în cochilia lui. De-a pururi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger