AcasăȘTIRI EXTERNEPutin le-a cerut ucrainenilor să întoarcă armele: "Ne va fi mai ușor...

Putin le-a cerut ucrainenilor să întoarcă armele: „Ne va fi mai ușor să negociem cu voi decât cu banda de drogați și neonaziști de la Kiev”

Vladimir PutinPutin le-a cerut ucrainenilor să întoarcă armele: "Ne va fi mai ușor să negociem cu voi decât cu banda de drogați și neonaziști de la Kiev"

Liderul de la Kremlin le-a cerut ucrainenilor să întoarcă armele. Președintele rus se adresează chiar în acest moment trupelor ucrainene. „Ne va fi mai ușor, dacă preluați puterea”, a spus Putin într-un limbaj extrem de dur.

Vladimir Putin a calificat conducerea Ucrainei drept: „teroriști, drogați și neonaziști”. Şeful rus le-a cerut soldaților ucraineni să nu permită folosirea civililor ca scuturi umane.

Putin vrea să negocieze cu poporul

Ministerul rus al Apărării a anunțat că autoritățile de la Kiev au amplasat instalații Grad (de rachete, n.r.) în zonele rezidențiale ale capitalei ucrainene.

Mă adresez încă o dată militarilor forțelor armate ucrainene: nu permiteți neonaziștilor să vă folosească soțiile, copiii și persoanele în vârstă ca scut uman.

Luați-vă puterea în propriile mâini. Ne va fi mai ușor să ajungem la o înțelegere decât cu acea bandă de dependenți de droguri și neonazişti din Kiev”, a spus Putin.

A dat vina pe americani

Potrivit acestuia, în evenimentele din Ucraina sunt implicați și consultanți străini, inclusiv consilieri americani.

Vreau să acord cea mai înaltă evaluare acțiunilor soldaților și ofițerilor ruși, aceștia acționează cu curaj, profesionalism. Îndeplinesc eroic datoria militară, ei rezolvă cu succes cea mai importantă sarcină de a asigura securitatea poporului nostru și a patriei noastre”, a mai spus Putin.

author avatar
Andrei Ștefan