AcasăȘTIRI EXTERNEPutin le-a cerut ucrainenilor să întoarcă armele: "Ne va fi mai ușor...

Putin le-a cerut ucrainenilor să întoarcă armele: „Ne va fi mai ușor să negociem cu voi decât cu banda de drogați și neonaziști de la Kiev”

Vladimir PutinPutin le-a cerut ucrainenilor să întoarcă armele: "Ne va fi mai ușor să negociem cu voi decât cu banda de drogați și neonaziști de la Kiev"

Liderul de la Kremlin le-a cerut ucrainenilor să întoarcă armele. Președintele rus se adresează chiar în acest moment trupelor ucrainene. „Ne va fi mai ușor, dacă preluați puterea”, a spus Putin într-un limbaj extrem de dur.

Vladimir Putin a calificat conducerea Ucrainei drept: „teroriști, drogați și neonaziști”. Şeful rus le-a cerut soldaților ucraineni să nu permită folosirea civililor ca scuturi umane.

Putin vrea să negocieze cu poporul

Ministerul rus al Apărării a anunțat că autoritățile de la Kiev au amplasat instalații Grad (de rachete, n.r.) în zonele rezidențiale ale capitalei ucrainene.

Mă adresez încă o dată militarilor forțelor armate ucrainene: nu permiteți neonaziștilor să vă folosească soțiile, copiii și persoanele în vârstă ca scut uman.

Luați-vă puterea în propriile mâini. Ne va fi mai ușor să ajungem la o înțelegere decât cu acea bandă de dependenți de droguri și neonazişti din Kiev”, a spus Putin.

A dat vina pe americani

Potrivit acestuia, în evenimentele din Ucraina sunt implicați și consultanți străini, inclusiv consilieri americani.

Vreau să acord cea mai înaltă evaluare acțiunilor soldaților și ofițerilor ruși, aceștia acționează cu curaj, profesionalism. Îndeplinesc eroic datoria militară, ei rezolvă cu succes cea mai importantă sarcină de a asigura securitatea poporului nostru și a patriei noastre”, a mai spus Putin.

author avatar
Andrei Ștefan
947 afisari

14 COMENTARII

  1. Rusii sunt un popor mare, bai boule și au conducatorii pe care ii merita. Prosti ca tine i-au băgat pe romani în ghearele ursului rusesc. Uită-te prostule la unguri, la austrieci, ce fac sa le fie bine. Mori de dragul naziștilor de la Kiev care au mers pe mana amerlocilor și perfidului Albion și i-au nenorocit pe ucraineni? Du-te tu și tine-le piept rușilor, idiotule.

      • Sunt rațional nu instabil psihic ca tine, boule. Te încălzești cu gaz rusesc și ii înjuri pe rusi. Baga niște coceni în soba, cum făcea bunica-tu, sa vezi cum e fără rusi. Ți i-a dat D-zeu ca vecini, înțelege-te cu ei, ca sunt mari și puternici, altfel faci ca idiotul de Zelenski, nenorocește un popor. Dacă prin absurd basarabenii, aprovizionati cu arme de americani și englezi, ar sari sa ne dea în cap, noua romanilor, ce-ai face? I-ai mângâia pe creștet. Acolo e treaba lor ce fac, sunt popoarele slave, sunt frați, vezi-ți tu de treaba și ciocu mic sa nu-ți tragă ursul vreo laba după ceafa, sa te lase fără capatana.

        • Ba tot un retard esti, si ce vrei sa fac ca tine, sa-i pup rusii in cur pentru gaz, idiotule ?

        • Bre Gica, lasa-i în pace, ce știu boii???
          Sunt niste cretini uimiți încă și acum se ciunga americana.
          Boii tot boi!

  2. „ Vladimir Putin a păstrat contacte frecvente cu Donald J. Trump, în timp ce soldații, avioanele și navele de război rusești continuă să bombardeze estul Ucrainei, țintând nu civilii, ci laboratoare de arme biologice sponsorizate de Occident

    Sursa noastră subliniază că raportează doar ceea ce Putin i-a spus lui Trump; el nu atestă veridicitatea declarațiilor lui Putin, iar Trump, a spus el, încă nu a verificat în mod independent afirmațiile lui Putin.

    Joi, Trump a primit un al treilea apel telefonic de la Putin și i s-a spus că armata rusă a distrus 13 instalații de arme biologice din Ucraina. Unele au fost subterane și au lovit de mai multe ori pentru a le asigura distrugerea.

    Putin a susținut că Occidentul – NIH american, Institutul de Sănătate și Cercetare Medicală din Franța și Centrul de Cercetare a Infecțiilor din Germania – au canalizat miliarde de dolari în laboratoare sub pretextul unor granturi de cercetare. El a susținut că are dovezi, pe care în cele din urmă le va face publice „când lumea este dispusă să asculte”.

    Potrivit lui Putin, președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, știa de laboratoare și primise comisioane în schimbul că le permitea să funcționeze clandestin și fără supraveghere oficială.

    „Putin i-a spus lui Trump că i-a dat lui Zelenskyy multe avertismente pentru a demonta laboratoarele, încă din februarie 2020, și l-a avertizat că o va face singur dacă Zelenskyy nu se conformează. El a recunoscut că a suferit daune colaterale minore, dar i-a spus lui Trump că Zelensky are vina pentru că a pus în pericol poporul Ucrainei”, a spus sursa noastră.

    Putin a spus că Ministerul Sănătății din Israel și MOSSAD au condus un biolaborator pe Insula Șerpilor, o masă de uscat care a aparținut Ucrainei, situată în Marea Neagră, lângă Delta Dunării

    Joi, un crucișător rusesc din clasa Slava s-a apropiat de Insula Șerpilor și i-a avertizat pe locuitori să se predea imediat sau să fie tras asupra lor. „Suntem o navă de război rusească, care vă propune să lăsați armele pentru a evita vărsarea de sânge și decesele nejustificate. În cel mai rău caz, vei fi lovit cu o bombă”, a continuat avertismentul rusului timp de cinci minute.
    Ocupanții au răspuns: „La naiba, navă de război rusească”.

    Croașătorul Slava a deschis focul, lovind și distrugând structurile insulei până când în urma atacului au rămas doar praf și moloz. Nu au existat supraviețuitori.

    Putin i-a spus lui Trump că biolaboratorul de pe Insula Șerpilor a fost implicat în cercetarea unui tip de rabie aeropurtată cu arme care, dacă ar fi fost aerosolizată, ar fi putut devasta pământul cu o rată a mortalității de aproape 100%.

    „El l-a asigurat pe Trump că și-a luat măsuri de precauție pentru a garanta că toți agenții patogeni au fost loviți puternic și suficient de eficienți pentru a-i face inerți. El nu a spus dacă a folosit muniție termobarică, dar aceasta pare o posibilitate probabilă”, a spus sursa noastră.

    „Nu vă înșelați, președinte Trump. Nu lovim orașe. Ardem gunoiul”, i-a spus Putin lui Trump. „

    Poatati adevarul ca sa scapati de streang pentru complicitate la crime impotriva umanitatii.

    • Bați câmpii cu cuvinte multe. Dezinformare cap-coadă.
      Putin da dovadă de cele mai pure atitudini naziste, care l-ar fi făcut invidios și pe Adolf Hitler. Aștept momentul apropiat când va fi judecat la Haga pentru crime de război.

  3. Chestia cu nazistii este cam asa-dupa 1945 nazistii s-au predat englezilor in Viena si conform intelegerii Paperclip au fost relocati in USA si Canada.Filiera ucrainiano-britanica este reala in Canada nazistii au dezvoltat arme secrete pentru englezi si ulterior guvernul de la Kiev a fost dotat cu tot felul de chestii secrete in special arme cu microunde si energie dirijata.Este implicata inclusiv firma Siemens si Vodafone,sau altele din USA precum Verizon care au experimentat aceste arme inclusiv in IRAK.Sunt senatori USA implicati precum Bob Menendez,sau altii din grupul Clinton (partidul democrat) care au folosit pe HunterBiden in Ucraina cu tot felul de oligarhi corupti.Din Romania au participat Dan Dragoi(firma Balli din Londra)si grupul Ghita Sebastian-Basescu Traian-Basescu Mircea

  4. Cand o sa detonaze⁰ putin nucleara pt occident adica sa inchida robinetul de gaz sa vedem cum mai isi intretin cetatenii cum le mai da caldurica si papica sau o sa le dea swift ???!!!Americanii nu voir suferi dar europenii da nici roschild care ii manevreaza si totti papusarii!!!

  5. Minciuni kaghebiste.
    Domnul Hitler pe care il apreciez la mine aici in grota nu prea aprecia jidanii ca el credea ca sunt slabi, nu lupta bine, se imbolnavesc mereu, au bani si sapa pentru Stalin.
    Zelenski e jidan.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger