AcasăȘTIRI EXTERNEPutin i-a spus lui Erdogan să se vaccineze cu Sputnik V

Putin i-a spus lui Erdogan să se vaccineze cu Sputnik V

Erdogan l-a TRĂDAT pe Putin: cum a luat liderul turc partea Ucrainei

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, s-a declarat „norocos” că nu a fost infectat cu Covid-19 și i-a recomandat omologului său turc, Recep Tayyip Erdogan,  să folosească vaccinul rus Sputnik V pentru următoarea sa injecție.

Miercuri, 29 septembrie, în cadrul unei întâlniri pentru negocieri la reședința sa de la Soci Putin i-a recomandat lui Erdogan să folosească vaccinul rus Sputnik V.

Sputnik vs Pfizer

„Data viitoare când trebuie să fiți revaccinat, faceți-o la timp cu Sputnik V” , a lansat președintele rus. Președintele turc, în vârstă de 67 de ani, i-a spus că a primit deja un rapel cu vaccinul Pfizer. „Atunci, data viitoare”, a replicat liderul rus.

Vladimir Putin, care tocmai a ieșit dintr-o perioadă de izolare de două săptămâni după un focar epidemic major în anturajul său, a afirmat că nu a fost infectat după ce a petrecut o zi întreagă cu un consilier pozitiv la SARS-CoV-2.

„Am un nivel ridicat de anticorpi. Slavă Domnului că sunt norocos”, a spus el.

857 de decese într-o singură zi în Rusia

În aceeași zi, Rusia, cea mai afectată țară din Europa de la începutul pandemiei, a înregistrat un al doilea record consecutiv de decese zilnice cauzate de coronavirus, cu 857 de morți. Țara se confruntă cu un val epidemic din iunie legat de varianta Delta mai contagioasă, scrie LCI.

Patru vaccinuri, dar rușii nu se înghesuie

Vaccinarea, pe fondul neîncrederii în asigurările autorităților, rămâne lentă în Rusia, în ciuda realizării a patru vaccinuri naționale, între care Sputnik V.

Potrivit datelor de pe site-ul Gogov, până în prezent doar 28,8% din populația rusă este complet vaccinată. Și pentru menține în funcționare o economie fragilă, autoritățile refuză să adopte măsuri de izolare.

 

author avatar
Tudor Borcea
135 afisari

1 COMENTARIU

  1. Și pt. a mentine in functiune economia (fragila zice ziariciu) ,,autoritățile-Putin/Rusia, refuza sa adopte masuri de izolare!! Lockdown baga tarile in faliment,dar asta nu o știu cei proști ci numa aia deștepti bă baiatle!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger