AcasăȘTIRI EXTERNE"Pumnul" lui Viktor Orban s-a impus în UE! Rusia are de câştigat

„Pumnul” lui Viktor Orban s-a impus în UE! Rusia are de câştigat

ursula-von-der-leyen-viktor-orbanUngaria i-a dat o replică DURĂ Ursulei von der Leyen în scandalul plăţii gazelor ruseşti în ruble

Liderii UE nu au reușit încă să ajungă la o decizie unanimă în privința detaliilor legate de ce anume trebuie să includă „embargo petrolier” în cazul Rusiei.

Cu toate acestea, se pare că Viktor Orban are o victorie de etapă în Comisia Europeană: embargoul asupra petrolului rusesc ar urma să nu mai fie total.

Importuri din Rusia prin oleoducte

Consiliul European este de acord ca al șaselea pachet de sancțiuni împotriva Rusiei să acopere petrolul nerafinat (țiței) și produsele petroliere pe care Rusia le livrează Statelor Membre, cu o excepție temporară în cazul livrărilor de țiței prin conducte”, se arată în ultimul draft redactat de către liderii UE.

Asta s-ar traduce prin faptul că Ungaria a reuşit să-şi impună punctul de vedere. Iniţial, Comisia Europeană propunea oprirea totală, în mod etapizat, a importurilor de petrol din Rusia, dar Ungaria a anunţat că nu va accepta acest plan, argumentând să sistemul energetic ungar ar fi grav afectat.

A trecut aproape o lună de zile de când președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, propunea interzicerea totală a petrolului rusesc din Europa.

author avatar
Andrei Ștefan
801 afisari

6 COMENTARII

  1. Daca ursula vrea sa se arunce in cap sa o faca singura, sa nu traga toata Europa dupa ea!

  2. Bai Orban, bai ungure, ce pwula in gura i-ai dat la vrajitoarea aia batrana de Ursulla von der Pfizer, nici acum nu si-a revenit skarba aia nazista imputita !! Multumim, bai ungurilor, sa vada si adunatura aia de racketi ukro-na-zi de la Kiev cum e cu geo-politica occidentala decadenta !! Ha ha ha 🙂

  3. Se intoarce roata !
    Sanctiunile mUE se intorc ca bumerangul.
    Occidentalii o vor lua in freza gratzie propriilor guverne criminale.
    Rusia are suficienta piata de desfacere pentru petrol, gaze, electricitate, cereale, minereu de Fier, etc.

    mUE va face IMPLOZIE ! Se va autodezmembra !
    Gata, mascarada s-a incheiat cu ultima serbare de la Davos.

    Kanetz film !

  4. Felicitari premierului Viktor Orban care se pisa pe hoasca expirata Ursula acest gunoi care conduce colhozul UE si distruge Europa

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger