AcasăȘTIRI EXTERNEProteste masive în Europa. Zeci de mii de oameni mărșăluiesc împotriva restricțiilor...

Proteste masive în Europa. Zeci de mii de oameni mărșăluiesc împotriva restricțiilor și vaccinării obligatorii – VIDEO

protesteProteste masive în Europa. Zeci de mii de oameni mărșăluiesc împotriva restricțiilor și vaccinării obligatorii - VIDEO

Vaccinarea obligatorie și noile restricții anti-Covid îi scoate din nou pe europeni din case. Germanii sau francezii nu vor să audă de vaccinarea obligatorie şi s-au săturat și de restricţii.

Oamenii au ajuns la limita răbdării în fața Dictaturii Covid. La Londra, manifestanții s-au confruntat cu polițiștii din fața Parlamentului, iar ulterior protestul, cu violențe, s-a mutat în fața guvernului.

Violențe au fost și în Germania. Câteva mii de persoane au protestat în Hamburg. „Nu vaccinării obligatorii!” se putea citi pe multe pancarte.

Tot sâmbătă, aproximativ 1.900 de persoane s-au adunat în centrul oraşului Schwerin din nordul Germaniei, potrivit poliţiei, în timp ce organizatorii au vorbit despre participarea a 2.300 de persoane. Printre demonstranţi se aflau multe familii cu copii.

Demonstrații în orașele europene

La Berlin, în ciuda interzicerii unei demonstraţii planificate, câţiva zeci de manifestanţi s-au adunat la Poarta Brandenburg. Participarea a fost redusă, printre ei aflându-se, potrivit poliţiei, numeroşi turişti care nu erau acolo pentru protest. Iniţial se anunţase că 2.000 de persoane vor mărşălui de la Poarta Brandenburg prin districtul guvernamental.

Demonstranţi au mărşăluit şi prin centrul oraşelor Dusseldorf, Frankfurt şi Trier. Au fost proteste și la Paris, Torino și Barcelona.

La București, marele protest urmează să aibă loc pe 21 decembrie, la Parlament, unde urmează să se voteze pașaportul de vaccinare.

author avatar
Andreea Vlad
624 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bai Rafiloiule, bai Arahatule, bai Gheorghitza Muitza, aveti unde sa va ascundeti ? Dar vedeti, nu impreuna, ina cel bunkar singuratic, ca nu se stie cat o sa trebuiasca sa stati ascunsi acolo ca popandaii !! Ha ha ha 🙂 Vine iuresul cel mare in ianuarie, baietii cu ochii albastrii, e czul sa faceti inca de pe acum in pantaloni !! Ha ha ha 🙂 Si apropo, cand incepe razbelul cu rusnacii, vedeti ca nu prea o sa aveti multi doritori care sa se ofere ca si carne de tun, oare de ce ? Ha ha ha 🙂 Bai, vine haosul adevarat din 2022, speram ca sunteti fiecare pregatiti cum se cuvine !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger